Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming Meppel

038 Woningontruiming is gespecialiseerd in het professioneel en efficiënt opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Gaat een familielid verhuizen naar een verzorgingstehuis en heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Meppel? Is er een dierbare overleden en moet het huis aan de een woningbouwcorporatie worden opgeleverd? Of heeft u een bedrijfsruimte die snel ontruimd moet worden? Wij nemen graag uw zorgen weg en ontruimen uw huis- of bedrijfsruimte discreet, professioneel en efficiënt. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: OverijsselZwolle, Meppel, ApeldoornUtrechtHilversumAlmelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Offerte aanvragen WhatsApp ons!
Straat in Nederland

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Wie zijn wij?

038 Woningontruiming is gevestigd in Zwolle, maar werkt door heel Nederland. Van woningontruiming in Meppel tot aan het opleveren van een bedrijfspand in Maastricht, wij staan voor u klaar! Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met ervaringen uit de facilitaire-, dienstverlenende- of zorgsector. Hierdoor werken zij snel en efficiënt, maar verliezen zij niet de emotionele en persoonlijke kant van een woningontruiming uit het oog.

Hoe werken wij?

Omdat een woningontruiming vaak een emotionele aangelegenheid is stellen wij bij 038 Woningontruiming altijd eerst een persoonlijk zorgplan op. Bijvoorbeeld, een dierbare overlijdt en de woning moet binnen een week aan de woningbouw in Meppel worden opgeleverd.

Wanneer u 038 Woningontruiming inschakelt om u bij deze woningontruiming in Meppel te helpen, wijzen wij u eerst altijd één vaste contactpersoon toe om al uw wensen mee door te nemen. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat spullen met een emotionele waarde op de juiste plek terecht komen of dat wij gelijk de vloerbedekking voor u verwijderen indien dus gewenst.

Bij het maken van een zorgplan denken wij met u mee en zorgen wij ervoor dat alles naar uw tevredenheid verloopt.

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

Lege woning

Aanvullende diensten naast woningontruiming

Naast woningontruimingen in o.a. Meppel kunt u bij 038 Woningontruiming ook terecht voor het ontruimen en schoonmaken van uw bedrijfsruimte. Ons team is gespecialiseerd in het professioneel en efficiënt schoonmaken en ontruimen van woningen en bedrijfspanden, maar heeft ook ervaring met het opruimen van illegale wiet- en hennepplantages. Mocht u slachtoffer zijn geworden van een illegale wiet- of hennepplantage in uw bedrijfsruimte, aarzel dan niet en schakel 038 Woningontruiming in. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer beschikking heeft over uw (brandschone) bedrijfsruimte!

Schakel direct onze hulp in

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen of schoonmaken van een woning of bedrijfsruimte? Een offerte aanvragen bij 038 Woningontruiming voor bijvoorbeeld een woningontruiming in Meppel is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Ook komen wij graag bij u langs om te bespreken wat de situatie is en hoe wij u het beste kunnen helpen. U kunt al uw wensen doorgeven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de gehele ontruiming naar uw tevredenheid zal verlopen!

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/

Coronavirus

Door het momenteel heersende coronavirus zullen ook wij passende maatregelen treffen wanneer wij langskomen voor bijvoorbeeld een inventarisatie. Zo letten wij extra op de hygiëne om uw en onze eigen gezondheid niet in gevaar te brengen. Bij inventarisaties willen wij verzoeken maximaal één persoon aanwezig te laten zijn (bij voorkeur alles telefonisch) . Bij woningontruimingen werken wij bij voorkeur zonder verdere aanwezige personen. Op die manier kunnen we het contact beperken.