Woningontruiming Meppel

038 Woningontruiming is gespecialiseerd in het professioneel en efficiënt opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Gaat een familielid verhuizen naar een verzorgingstehuis en heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Meppel? Is er een dierbare overleden en moet het huis aan de een woningbouwcorporatie worden opgeleverd? Of heeft u een bedrijfsruimte die snel ontruimd moet worden? Wij nemen graag uw zorgen weg en ontruimen uw huis- of bedrijfsruimte discreet, professioneel en efficiënt. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: Overijssel, Zwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Almelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Woningontruiming Overijssel
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Wie zijn wij?

038 Woningontruiming is gevestigd in Zwolle, maar werkt door heel Nederland. Van woningontruiming in Meppel tot aan het opleveren van een bedrijfspand in Maastricht, wij staan voor u klaar! Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met ervaringen uit de facilitaire-, dienstverlenende- of zorgsector. Hierdoor werken zij snel en efficiënt, maar verliezen zij niet de emotionele en persoonlijke kant van een woningontruiming uit het oog.

Hoe werken wij?

Omdat een woningontruiming vaak een emotionele aangelegenheid is stellen wij bij 038 Woningontruiming altijd eerst een persoonlijk zorgplan op. Bijvoorbeeld, een dierbare overlijdt en de woning moet binnen een week aan de woningbouw in Meppel worden opgeleverd.

Wanneer u 038 Woningontruiming inschakelt om u bij deze woningontruiming in Meppel te helpen, wijzen wij u eerst altijd één vaste contactpersoon toe om al uw wensen mee door te nemen. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat spullen met een emotionele waarde op de juiste plek terecht komen of dat wij gelijk de vloerbedekking voor u verwijderen indien dus gewenst.

Bij het maken van een zorgplan denken wij met u mee en zorgen wij ervoor dat alles naar uw tevredenheid verloopt.

Aanvullende diensten naast woningontruiming

Naast woningontruimingen in o.a. Meppel kunt u bij 038 Woningontruiming ook terecht voor het ontruimen en schoonmaken van uw bedrijfsruimte. Ons team is gespecialiseerd in het professioneel en efficiënt schoonmaken en ontruimen van woningen en bedrijfspanden, maar heeft ook ervaring met het opruimen van illegale wiet- en hennepplantages. Mocht u slachtoffer zijn geworden van een illegale wiet- of hennepplantage in uw bedrijfsruimte, aarzel dan niet en schakel 038 Woningontruiming in. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer beschikking heeft over uw (brandschone) bedrijfsruimte!

Schakel direct onze hulp in

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen of schoonmaken van een woning of bedrijfsruimte? Een offerte aanvragen bij 038 Woningontruiming voor bijvoorbeeld een woningontruiming in Meppel is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Ook komen wij graag bij u langs om te bespreken wat de situatie is en hoe wij u het beste kunnen helpen. U kunt al uw wensen doorgeven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de gehele ontruiming naar uw tevredenheid zal verlopen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

woningontruiming
lege woning na woningontruiming
Woningontruiming Assen
spoedopruiming

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen