Wietplantage ontruimen

Wietplantage ontruimen? Dit laat u het beste doen door de specialist. Wij begrijpen dat een wietplantage in uw pand voor veel stress en mogelijke juridische problemen kan zorgen. Het is dan ook essentieel om snel en discreet te handelen als u hier mee te maken heeft. Bij 038 Woningontruiming bieden we professionele ontruimingsdiensten voor wietplantages in de omgeving van Zwolle. Vraag een offerte aan of neem, bijvoorbeeld bij een spoedontruiming, direct telefonisch contact met ons op.

 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen
woningontruiming hattum

Het belang van professionele wietplantage ontruiming

Een wietplantage in uw pand kan leiden tot ernstige problemen, waaronder structurele schade, schimmelvorming en veiligheidsrisico’s zoals brandgevaar. Daarom is het essentieel om een professioneel bedrijf in te schakelen voor de ontruiming. Onze diensten helpen u om:

1. De schade te minimaliseren

Een wietplantage kan mogelijk flinke schade veroorzaken aan uw pand. Bij de ontruiming van de wietplantage inspecteren we het pand en voorkomen we verdere schade. Zo heeft u minder kosten.

2. Juridische problemen rondom de hennepplantage te vermijden

We weten allemaal dat een wietplantage niet de bedoeling is – hélemaal is deze zich in uw pand bevindt. Zelfs als dit gebeurt zonder uw weten kan dit leiden tot juridische complicaties. Een snelle professionele ontruiming conform de reglementen is om deze reden dus essentieel.

3. Veiligheid te waarborgen

Wietplantages zijn tegenwoordig high tech: er zijn allerlei apparaten installaties aanwezig die het risico op brand significant verhogen. Ook deze apparaten verwijderen wij op professionele wijze. Daarnaast zijn er mogelijk schadelijke stoffen aanwezig. Denk hierbij aan plantenvoeding, diverse zuren, glaswol, schimmels of ongedierte. Zo waarborgen we de veiligheid en voorkomen we eventuele schade aan het pand.

4. De situatie snel achter u te laten

Snelle actie is, mede vanwege bovenstaande redenen, cruciaal. Wij staan klaar om met spoed te reageren en de wietplantage snel te ontruimen, zodat u dit snel achter u kan laten.

Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming
Woningontruiming

Zo gaan wij te werk

Kortom, het ontruimen van een wietplantage laat u het beste over aan de experts. Wij pakken dit systematisch aan. Eerst inspecteren we het pand grondig: wat is de omvang van de plantage, wat voor apparatuur is er aanwezig en is er schade aan het pand? Aan de hand van deze inspectie maken we een plan van aanpak en planning. Bent u hiermee akkoord, dan gaan we aan de slag. We pakken de volgende zaken op:

 • Afvoer van potten en grond
 • Afkoppelen en verwijderen van alle installaties
 • Plastic en zeil verwijderen
 • Alle gaten – bijvoorbeeld in de muren en plafonds – dichten
 • Al het puin en overige afval afvoeren

Alle planten – mochten deze niet zijn ingevorderd – en apparatuur worden op een veilige en verantwoorde manier afgevoerd. Na de ontruiming van de wietplantage zorgen we ervoor dat er geen sporen meer zijn van de plantage en leveren we het pand bezemschoon op.

Wat zijn de kosten van hennepplantage ontruimen?

De exacte kosten van de ontruiming zijn afhankelijk van de specifieke klus. Denk hierbij aan de omvang van de hennepkwekerij en de aanwezige installaties. Wilt u zo snel mogelijk duidelijkheid? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan – zo weet u direct waar u aan toe bent.

038Woningontruiming

De voordelen van 038 Woningontruiming

Waarom 038Woningontruiming dé aangewezen specialist is voor het ontruimen van een hennepplantage of hennepkwekerij. Al onze voordelen op een rij:

 • Professionele ontruiming van de hennep- of wietplantage
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam door heel Nederland, waaronder Zwolle en omgeving
 • Samenwerking met goede doelen voor eventuele herbruikbare spullen
 • Ook voor woningontruiming in Apeldoornwoningontruiming in Enschede en vergelijkbare diensten in andere regio’s
038 woningontruiming in Overijssel

Neem direct contact met ons op

Wietplantage ontruimen? Hoe sneller, hoe beter. Neem daarom direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. Zo nodig kunnen wij de ontruiming van de plantage binnen 24 uur verzorgen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via Whatsapp, telefonisch, de mail of aan de hand van ons contactformulier.

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

/
Offerte aanvragen