Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming Apeldoorn

Bent u iemand verloren en heeft u de zware taak om de woningontruiming in Apeldoorn te verzorgen? Of moet u om een andere reden een woning laten ontruimen? Kies dan voor een echte professional, kies voor 038 Woningontruiming.

Wij zijn gevestigd in Zwolle maar zijn actief in heel Nederland en kunnen u dus ook helpen met woningontruiming in Apeldoorn. Wij ontruimen iedere woning op een professionele wijze. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken wanneer u kiest voor 038 Woningontruiming. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en veel werkzaam in: Overijssel, Zwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Almelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Apeldoorn voor een goed doel

Het komt vaak voor dat er tijdens een woningontruiming in Apeldoorn, of welke stad dan ook, spullen achterblijven in de woning. 038 Woningontruiming werkt samen met verschillende goede doelen om voor deze spullen een tweede bestemming te zoeken. Weggooien is immers zonde, ook bij het ontruimen van een woning. Wij geven de bruikbare goederen een nieuwe bestemming in samenwerking met onder andere:

 • Leger des Heils
 • Kadera
 • Stichting het vergeten kind

We doneren de spullen uiteraard altijd in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met waardevolle spullen die u anders toch zou weggooien? Wij zorgen ervoor dat we bij het laten ontruimen van uw woning geen waardevolle spullen weggooien. Wilt u meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze bij woningontruiming

 1. Voordat we aan de slag gaan met een ontruiming komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning leeg op te leveren.
 2. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.
 3. Indien u akkoord gaat, plannen we de woningontruiming in Apeldoorn in.

U kunt vooraf een lijst opstellen met kostbare spullen die we netjes voor u mogen verzamelen en opbergen. Items die niet geschikt zijn om te doneren, verwerken we op een milieuvriendelijke manier. Dit behoort gewoon tot onze diensten. Zo zorgen we dat we woningen en bedrijfspanden stuk voor stuk verantwoord bezemschoon opleveren.

werkwijze
Logo 038 woningontruiming

5/5

Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.

5/5

Aanwinst voor Stadshagen

5/5

Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen

4/5

Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.

Over 038 Woningontruiming

Het team bestaat uit echte professionals die u op de juiste wijze bijstaan en helpen bij iedere woningontruiming in Apeldoorn en elders. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij begrijpen als geen ander dat een woningontruiming een emotionele ervaring is. Het is toch een afscheid van een huis met herinneringen en daarom gaan wij altijd begripvol te werk. U krijgt een vast contactpersoon toegewezen waar u altijd terecht kunt met vragen.

Ons team bestaat uit echte professionals die begripvol te werk gaan, en persoonlijk contact met u houden.

Naast woningontruimingen in Overijssel leveren wij nog veel meer diensten door heel Nederland. Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Bel dan vandaag nog en vraag een gratis offerte op maat aan!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

038 Woningontruiming is pas tevreden wanneer u dat ook bent. Naast woningontruiming kunt u ook bij ons terecht voor vloerverwijdering, het schoonmaken van vervuilde woningen, seniorenverhuizing en nog vele andere diensten.

Wij regelen alles voor u van A tot Z.

Wij nemen daarnaast bij iedere ontruiming in Apeldoorn de overgebleven spullen mee om of verantwoord te vernietigen of om deze een tweede leven elders te geven. Bent u benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/