Woningontruiming Apeldoorn

Een woningontruiming na het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. U heeft in deze periode al veel dingen aan uw hoofd. Wij ontzorgen u graag. Bent u op zoek naar een specialist in woningontruiming in de omgeving van Apeldoorn? Maak kennis met 038 Woningontruiming.

Wij zijn gevestigd in Zwolle maar zijn actief in heel Nederland en kunnen u dus ook helpen met woningontruiming in Apeldoorn. Wij ontruimen iedere woning op een professionele wijze. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken wanneer u kiest voor 038 Woningontruiming. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en veel werkzaam in: Overijssel, Zwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Almelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Woningontruiming in Apeldoorn voor een goed doel

Het komt vaak voor dat er tijdens een woningontruiming in Apeldoorn, of welke stad dan ook, spullen achterblijven in de woning. 038 Woningontruiming werkt samen met verschillende goede doelen om voor deze spullen een tweede bestemming te zoeken. Weggooien is immers zonde, ook bij het ontruimen van een woning. Wij geven de bruikbare goederen een nieuwe bestemming in samenwerking met onder andere:

  • Leger des Heils
  • Cliniclowns
  • Stichting het vergeten kind

We doneren de spullen uiteraard altijd in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met waardevolle spullen die u anders toch zou weggooien? Wij zorgen ervoor dat we bij het laten ontruimen van uw woning geen waardevolle spullen weggooien. Wilt u meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze bij woningontruiming

Voordat we aan de slag gaan met een ontruiming komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning leeg op te leveren. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.

Indien u akkoord gaat, plannen we de woningontruiming in Apeldoorn in. U kunt vooraf een lijst opstellen met kostbare spullen die we netjes voor u mogen verzamelen en opbergen. Items die niet geschikt zijn om te doneren, verwerken we op een milieuvriendelijke manier. Dit behoort gewoon tot onze diensten. Zo zorgen we dat we woningen en bedrijfspanden stuk voor stuk verantwoord bezemschoon opleveren.

Over 038 Woningontruiming

Het team bestaat uit echte professionals die u op de juiste wijze bijstaan en helpen bij iedere woningontruiming in Apeldoorn en elders. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij begrijpen als geen ander dat een woningontruiming een emotionele ervaring is. Het is toch een afscheid van een huis met herinneringen en daarom gaan wij altijd begripvol te werk. U krijgt een vast contactpersoon toegewezen waar u altijd terecht kunt met vragen.

Naast woningontruimingen in Overijssel leveren wij nog veel meer diensten door heel Nederland. Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Bel dan vandaag nog en vraag een gratis offerte op maat aan!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

038 Woningontruiming is pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wij regelen alles voor u van A tot Z. Naast woningontruiming kunt u ook bij ons terecht voor vloerverwijdering, het schoonmaken van vervuilde woningen, seniorenverhuizing en nog vele andere diensten. Wij nemen daarnaast bij iedere ontruiming in Apeldoorn de overgebleven spullen mee om of verantwoord te vernietigen of om deze een tweede leven elders te geven. Bent u benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen
/