Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Apeldoorn

Wilt u een bedrijf inschakelen dat zich met woningontruiming in Apeldoorn bezighoudt? Wellicht omdat u het huis van een overleden familielid moet ontruimen of dient u met spoed een huisontruiming in Apeldoorn te regelen. Wat de reden ook is, wij van 038 Woningontruiming helpen u graag. We zijn een professional als het gaat om woningen en bedrijfspanden ontruimen in Apeldoorn en omgeving.

Onze ervaren ontruimers zorgen ervoor dat het huis of kantoorpand schoon en leeg wordt opgeleverd. Dat doen we uiteraard op professionele, efficiënte en discrete wijze.

Offerte aanvragen WhatsApp ons!
Lege woning

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Soepele woningontruiming in Apeldoorn

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Apeldoorn
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Bel direct om een afspraak te maken voor een huisontruiming in Apeldoorn of vraag gelijk een offerte aan.

Onze werkwijze bij huisontruiming in Apeldoorn

 1. Voordat we aan de slag gaan met een huisontruiming in Apeldoorn komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning leeg op te leveren.
 2. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.
 3. Indien u akkoord gaat, plannen we de woningontruiming te Apeldoorn in.

U kunt vooraf een lijst opstellen met kostbare spullen die we netjes voor u mogen verzamelen en opbergen. Items die niet geschikt zijn om te doneren, verwerken we op een milieuvriendelijke manier. Dit behoort gewoon tot onze diensten. Zo zorgen we dat we woningen en bedrijfspanden stuk voor stuk verantwoord bezemschoon opleveren.

Woningontruiming Assen
Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Apeldoorn voor een goed doel

Het komt vaak voor dat er tijdens een woningontruiming in Apeldoorn, of in welke stad dan ook, spullen achterblijven in de woning. 038 Woningontruiming werkt samen met verschillende goede doelen om voor deze spullen een tweede bestemming te zoeken. Weggooien is immers zonde, ook bij het ontruimen van een woning. Wij geven de bruikbare goederen een nieuwe bestemming in samenwerking met onder andere:

 • Leger des Heils
 • Kadera
 • Stichting het vergeten kind

We doneren de spullen uiteraard altijd in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met waardevolle spullen die u anders toch zou weggooien? Wij zorgen ervoor dat we bij het laten ontruimen van uw woning geen waardevolle spullen weggooien. Wilt u meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen WhatsApp ons!

Onze professionele ontruimers staan u bij

Het team bestaat uit echte professionals die u op de juiste wijze bijstaan en helpen bij iedere woningontruiming in Apeldoorn en omgeving. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Naast huisontruiming in Apeldoorn kunt u bij ons ook terecht voor vloerverwijdering, het schoonmaken van vervuilde woningen, seniorenverhuizing en nog vele andere diensten.

Daarnaast nemen wij bij iedere woningontruiming in Apeldoorn de overgebleven spullen mee om of verantwoord te vernietigen of om deze een tweede leven elders te geven.

Ons team bestaat uit echte professionals die begripvol te werk gaan, en persoonlijk contact met u houden.

Altijd begripvol te werk

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij begrijpen als geen ander dat een huisontruiming in Apeldoorn een emotionele ervaring is. Het is toch een afscheid van een huis met herinneringen en daarom gaan wij altijd begripvol te werk. U krijgt een vast contactpersoon toegewezen waar u altijd terecht kunt met vragen.

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

Woningontruiming in Wezep

Spoedontruiming en inboedel opkopen

Naast woningontruimingen in de regio Apeldoorn leveren wij nog veel meer diensten door heel Nederland. Zo richten wij ons ook op de inboedel, schoonmaakwerk en verhuizingen. Daarnaast zijn onze ontruimers 24 uur beschikbaar voor een spoedontruiming in Apeldoorn. Op welke dag of tijdstip u ons ook nodig heeft: wij maken de gewenste ruimtes weer schoon en leeg.

 • Het ontruimen van woningen, appartementen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Senioren verhuizing
 • Wietplantage - Hennepplantage ontruimen
 • Spoedontruiming (een 24-uursservice)
 • Inboedel opkopen en opslaan in Apeldoorn
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren

Benieuwd naar wat wij allemaal nog meer doen? Bel dan vandaag nog en vraag een gratis offerte op maat aan.

Offerte aanvragen

Werkzaam in heel Nederland

038 Woningontruiming is gevestigd in Zwolle, maar onze ontruimers zijn actief in heel Nederland. Naast woningontruiming in Apeldoorn bieden wij onze werkzaamheden ook aan in het westen en oosten van Nederland. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: Overijssel, Zwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Almelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Wij ontruimen iedere woning op een professionele wijze. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken wanneer u kiest voor 038 Woningontruiming.

Wij regelen alles voor u van A tot Z.

kaartnederland

Hulp bij woningontruiming in Apeldoorn?

Bent u benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Als u nog vragen heeft over bijvoorbeeld de kosten mag u ons gerust bellen: 06-81658360.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/