Woningontruiming in Apeldoorn

Heeft u een professionele woningontruiming in Apeldoorn nodig? Misschien heeft u hulp nodig met het ontruimen van het huis van een overleden familielid? Of moet u met spoed een woning in Apeldoorn (of omstreken) ontruimen? Wat de reden ook is, 038 Woningontruiming helpt u graag bij deze intensieve klus. Wij zijn professionals als het gaat om het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Apeldoorn en omgeving.

Onze ervaren ontruimers zorgen ervoor dat het huis of kantoorpand schoon en leeg wordt opgeleverd. Dat doen we uiteraard op een kundige, efficiënte en discrete manier. We leveren de woning bezemschoon voor u op.

Woningontruiming Zwolle
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Soepele woningontruiming in Apeldoorn

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de huisontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Apeldoorn;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Bel direct om een afspraak te maken voor een huisontruiming in Apeldoorn, of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360. Bel ons gerust als u een vraag heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Onze werkwijze bij een huisontruiming in Apeldoorn

Wat is de gang van zaken bij een woningontruiming in Apeldoorn? Onze werkwijze kan uitgelegd worden in drie stappen:

1. Voordat we aan de slag gaan met een huisontruiming in Apeldoorn komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om het huis leeg op te leveren.
2. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.
3. Indien u akkoord gaat, plannen we de woningontruiming te Apeldoorn in.

U kunt vooraf een lijst opstellen met kostbare spullen die we netjes voor u verzamelen en opbergen. Items die niet geschikt zijn om te doneren, verwerken we op een milieuvriendelijke manier. Dit behoort gewoon tot onze diensten. Zo zorgen we dat we woningen en bedrijfspanden stuk voor stuk verantwoord bezemschoon opleveren. We kunnen uw huis leeg opleveren, als u dit wenst. Wilt u van de hele inboedel af? Wij kunnen eventueel de inboedel opkopen in Apeldoorn, we maken hier goede afspraken over.

De diensten van dit ontruimingsbedrijf

Naast het ontruimen van woningen en kantoren kunnen we ook garageboxen, bergingen en zolders leeghalen. Als ontruimingsbedrijf verrichten we daarnaast meer diensten. Zo kunnen we ook schoonmaakwerk uitvoeren, helpen we bij verhuizingen (zowel voor bedrijven als particulieren) en kunnen we vloeren verwijderen. Tevens kunnen we hennepplantages ontruimen in woningen en bedrijfspanden.

Spoed woning ontruimen

Heeft de woningontruiming in Apeldoorn spoed? Ook dan kunt u medewerkers van ons ontruimingsbedrijf huren. Vraag simpelweg een spoedontruiming van de woning aan bij ons. Dan zorgen wij dat de woning binnen 24 uur ontruimd wordt – dat is wel zo handig als uw huurcontract snel afloopt of als u uw huis verkocht heeft.

Gaat u verhuizen?

Bij een verhuizing komen tal van zaken kijken. Door onze ontruimers in de arm te nemen weet u in ieder geval zeker dat de verhuizing zelf van A t/m Z geregeld wordt. Wilt u niet uw hele inboedel meenemen naar uw nieuwe huis? Dan regelen wij de opslag van de spullen die u niet meeneemt.

Hennepplantages ontruimen

Helaas wil het wel eens voorkomen dat een woning of bedrijfspand moet worden ontruimd, omdat deze gebruikt is door criminelen, bijvoorbeeld als hennepplantage. Een hennepplantage ontruimen dient zorgvuldig te gebeuren, aangezien dit anders kan leiden tot schimmels en uiteindelijk zelfs tot gezondheidsproblemen en/of schade aan het huis of het pand. Daarom kunt u ons, naast voor woningontruiming, ook voor het leeghalen en ontruimen van hennepplantjes inschakelen.

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming Apeldoorn, voor een goed doel

Het komt vaak voor dat er tijdens een woningontruiming in Apeldoorn spullen achterblijven in de woning. Wij werken samen met verschillende goede doelen om voor deze spullen een tweede bestemming te zoeken. Weggooien is immers zonde, ook bij het ontruimen van een woning. Wij geven de bruikbare goederen een nieuwe bestemming in samenwerking met onder andere de volgende goede doelen:

 • Leger des Heils
 • Kadera
 • Stichting Het Vergeten Kind
 • Verschillende vrouwenopvangen

We doneren de spullen uiteraard altijd in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met waardevolle spullen die u anders toch zou weggooien? Wij zorgen ervoor dat we bij het ontruimen van een woning geen waardevolle spullen weggooien. Wilt u meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

038Woningontruiming op locatie
Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming in actie

Ontruimingbedrijf huren met vast contactpersoon

Wanneer u ons ontruimingsbedrijf inhuurt, krijgt u een vast contactpersoon toegewezen. Deze zal u te allen tijde bijstaan en heeft als taak om de woningontruiming in Apeldoorn zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt altijd bij hem of haar terecht als u een vraag heeft gedurende de looptijd van de woningontruiming.

Wat kost een gemiddelde woningontruiming?

De kosten voor een gemiddelde woningontruiming variëren uiteraard. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de woning, de hoeveelheid spullen, de locatie en het benodigde arbeidsuren. In Nederland kan een woningontruiming doorgaans tussen de €500 en €2500 kosten. Wij berekenen onze prijzen op basis van deze variabelen en extra services zoals schoonmaken en afvoeren van afval kunnen de kosten verder beïnvloeden. Voor een precies kostenplaatje, kunt u een offerte bij ons opvragen. Door contact met ons op te nemen, weten wij ook welke wensen u heeft en kunnen we samen kijken naar de uiteindelijke prijs voor uw woningontruiming Apeldoorn.

Woningontruiming in Apeldoorn

Professionele ontruiming nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u professionele ontruiming inschakelen bij een woningontruiming in Apeldoorn? Wij zorgen ervoor dat u het huis leeg en bezemschoon kunt opleveren. Dit kan binnen 24 uur geregeld zijn als er sprake is van spoed. U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Dankzij de offerte krijgt u ook duidelijkheid over de kosten. Mocht u nog een vraag willen stellen, kan dit via WhatsApp.

Wij zijn met ons ontruimingsbedrijf overigens ook actief in andere regio’s, waaronder plaatsen in de omgeving van Apeldoorn en in Overijssel. Denk hierbij aan Zutphen, Zwolle en Deventer. Onze ontruimers komen in heel Nederland om woningen en bedrijfspanden te ontruimen.

Neem contact op WhatsApp ons!

Veelgestelde vragen

Wat is woningontruiming?

Woningontruiming is het leeghalen en schoonmaken van een woning na bijvoorbeeld een overlijden, verhuizing of faillissement.

Wat doet een woningontruimingsbedrijf in Apeldoorn?

Een woningontruimingsbedrijf in Apeldoorn zorgt ervoor dat een woning snel en professioneel wordt leeggehaald en schoongemaakt.

Hoe lang duurt een woningontruiming in Apeldoorn gemiddeld?

De duur van een woningontruiming in Apeldoorn hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de hoeveelheid spullen die moeten worden verwijderd. Gemiddeld genomen duurt een ontruiming één dag.

Moet ik zelf aanwezig zijn tijdens de woningontruiming?

Nee, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de woningontruiming in Apeldoorn. Wij kunnen alles voor u regelen en u op de hoogte houden van de voortgang.

/
Offerte aanvragen