Woningontruiming in Apeldoorn

Wilt u een bedrijf inschakelen dat zich met woningontruiming in Apeldoorn bezighoudt? Wellicht omdat u het huis van een overleden familielid moet ontruimen of dient u met spoed een huisontruiming in Apeldoorn te regelen. Wat de reden ook is, 038 Woningontruiming helpt u graag uit de brand. Wij zijn professionals als het gaat om het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Apeldoorn en omgeving.

Onze ervaren ontruimers zorgen ervoor dat het huis of kantoorpand schoon en leeg wordt opgeleverd. Dat doen we uiteraard op professionele, efficiënte en discrete wijze. We kunnen de woning bezemschoon opleveren.

Woningen aan het kanaal inboedel overkopen Overijssel
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Soepele woningontruiming in Apeldoorn

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Apeldoorn;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Bel direct om een afspraak te maken voor een huisontruiming in Apeldoorn, of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360. Bel ons gerust als u een vraag heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Onze werkwijze bij een huisontruiming in Apeldoorn

Wat is de gang van zaken bij een woningontruiming in Apeldoorn? Onze werkwijze kan uitgelegd worden in drie stappen:

1. Voordat we aan de slag gaan met een huisontruiming in Apeldoorn komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning leeg op te leveren.
2. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.
3. Indien u akkoord gaat, plannen we de woningontruiming te Apeldoorn in.

U kunt vooraf een lijst opstellen met kostbare spullen die we netjes voor u gaan verzamelen en opbergen. Items die niet geschikt zijn om te doneren, verwerken we op een milieuvriendelijke manier. Dit behoort gewoon tot onze diensten. Zo zorgen we dat we woningen en bedrijfspanden stuk voor stuk verantwoord bezemschoon opleveren. We kunnen uw huis leeg opleveren, als u dit wenst. Wilt u van de hele inboedel af? Wij kunnen eventueel de inboedel opkopen in Apeldoorn, we maken hier goede afspraken over.

De diensten van dit ontruimingsbedrijf

Naast het ontruimen van woningen en kantoren kunnen we ook garageboxen, bergingen en zolders leeghalen. Als ontruimingsbedrijf verrichten we daarnaast meer diensten. Zo kunnen we ook schoonmaakwerk uitvoeren, helpen we bij verhuizingen (zowel voor bedrijven als particulieren) en kunnen we vloeren verwijderen. Tevens kunnen we hennepplantages ontruimen in woningen en bedrijfspanden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming in Apeldoorn voor een goed doel

Het komt vaak voor dat er tijdens een woningontruiming in Apeldoorn spullen achterblijven in de woning. Wij werken samen met verschillende goede doelen om voor deze spullen een tweede bestemming te zoeken. Weggooien is immers zonde, ook bij het ontruimen van een woning. Wij geven de bruikbare goederen een nieuwe bestemming in samenwerking met onder andere de volgende goede doelen:

 • Leger des Heils
 • Kadera
 • Stichting Het Vergeten Kind

We doneren de spullen uiteraard altijd in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met waardevolle spullen die u anders toch zou weggooien? Wij zorgen ervoor dat we bij het ontruimen van een woning geen waardevolle spullen weggooien. Wilt u meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Woningontruiming in Enschede
Woningontruiming in Apeldoorn
Woningontruiming Assen

Vast contactpersoon

Wanneer u ons ontruimingsbedrijf gaat inhuren, krijgt u een vast contactpersoon toegewezen. Deze zal u te allen tijde bijstaan en heeft als taak om de woningontruiming in Apeldoorn zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt altijd bij hem terecht als u een vraag heeft gedurende de looptijd van de ontruiming.

Woningontruiming in Hengelo

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kunt u professionele hulp gebruiken bij een woningontruiming in Apeldoorn? Wij zorgen ervoor dat het huis leeg wordt opgeleverd. Dit kan binnen 24 uur geregeld zijn als er sprake is van spoed. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Zo krijgt u ook duidelijkheid over de kosten. Mocht u nog een vraag willen stellen, kan dit via WhatsApp.

Wij zijn met ons ontruimingsbedrijf overigens ook actief in andere regio’s, bijvoorbeeld in Drachten. Onze ontruimers komen in heel Nederland om woningen en bedrijfspanden te ontruimen.

/
Offerte aanvragen