Woningontruiming in Apeldoorn

Heeft u een professionele woningontruiming in Apeldoorn nodig? Misschien heeft u hulp nodig met het ontruimen van het huis van een overleden familielid? Of moet u met spoed een woning in Apeldoorn (of omstreken) ontruimen? Wat de reden ook is, 038 Woningontruiming helpt u graag bij deze intensieve klus. Wij zijn professionals als het gaat om het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Apeldoorn en omgeving.

Onze ervaren ontruimers zorgen ervoor dat het huis of kantoorpand schoon en leeg wordt opgeleverd. Dat doen we uiteraard op een kundige, efficiënte en discrete manier. We leveren de woning bezemschoon voor u op.

Woningontruiming Overijssel
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Soepele woningontruiming in Apeldoorn

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de huisontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Apeldoorn;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Bel direct om een afspraak te maken voor een huisontruiming in Apeldoorn, of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360. Bel ons gerust als u een vraag heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Onze werkwijze bij een huisontruiming in Apeldoorn

Wat is de gang van zaken bij een woningontruiming in Apeldoorn? Onze werkwijze kan uitgelegd worden in drie stappen:

1. Voordat we aan de slag gaan met een huisontruiming in Apeldoorn komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om het huis leeg op te leveren.
2. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.
3. Indien u akkoord gaat, plannen we de woningontruiming te Apeldoorn in.

U kunt vooraf een lijst opstellen met kostbare spullen die we netjes voor u verzamelen en opbergen. Items die niet geschikt zijn om te doneren, verwerken we op een milieuvriendelijke manier. Dit behoort gewoon tot onze diensten. Zo zorgen we dat we woningen en bedrijfspanden stuk voor stuk verantwoord bezemschoon opleveren. We kunnen uw huis leeg opleveren, als u dit wenst. Wilt u van de hele inboedel af? Wij kunnen eventueel de inboedel opkopen in Apeldoorn, we maken hier goede afspraken over.

De diensten van dit ontruimingsbedrijf

Naast het ontruimen van woningen en kantoren kunnen we ook garageboxen, bergingen en zolders leeghalen. Als ontruimingsbedrijf verrichten we daarnaast meer diensten. Zo kunnen we ook schoonmaakwerk uitvoeren, helpen we bij verhuizingen (zowel voor bedrijven als particulieren) en kunnen we vloeren verwijderen. Tevens kunnen we hennepplantages ontruimen in woningen en bedrijfspanden.

Spoed woning ontruimen

Heeft de woningontruiming in Apeldoorn spoed? Ook dan kunt u medewerkers van ons ontruimingsbedrijf huren. Vraag simpelweg een spoedontruiming van de woning aan bij ons. Dan zorgen wij dat de woning binnen 24 uur ontruimd wordt – dat is wel zo handig als uw huurcontract snel afloopt of als u uw huis verkocht heeft.

Gaat u verhuizen?

Bij een verhuizing komen tal van zaken kijken. Door onze ontruimers in de arm te nemen weet u in ieder geval zeker dat de verhuizing zelf van A t/m Z geregeld wordt. Wilt u niet uw hele inboedel meenemen naar uw nieuwe huis? Dan regelen wij de opslag van de spullen die u niet meeneemt.

Hennepplantages ontruimen

Helaas wil het wel eens voorkomen dat een woning of bedrijfspand moet worden ontruimd, omdat deze gebruikt is door criminelen, bijvoorbeeld als hennepplantage. Een hennepplantage ontruimen dient zorgvuldig te gebeuren, aangezien dit anders kan leiden tot schimmels en uiteindelijk zelfs tot gezondheidsproblemen en/of schade aan het huis of het pand. Daarom kunt u ons, naast voor woningontruiming, ook voor het leeghalen en ontruimen van hennepplantjes inschakelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming Apeldoorn, voor een goed doel

Het komt vaak voor dat er tijdens een woningontruiming in Apeldoorn spullen achterblijven in de woning. Wij werken samen met verschillende goede doelen om voor deze spullen een tweede bestemming te zoeken. Weggooien is immers zonde, ook bij het ontruimen van een woning. Wij geven de bruikbare goederen een nieuwe bestemming in samenwerking met onder andere de volgende goede doelen:

 • Leger des Heils
 • Kadera
 • Stichting Het Vergeten Kind
 • Verschillende vrouwenopvangen

We doneren de spullen uiteraard altijd in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met waardevolle spullen die u anders toch zou weggooien? Wij zorgen ervoor dat we bij het ontruimen van een woning geen waardevolle spullen weggooien. Wilt u meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming Zwolle

Ontruimingbedrijf huren met vast contactpersoon

Wanneer u ons ontruimingsbedrijf inhuurt, krijgt u een vast contactpersoon toegewezen. Deze zal u te allen tijde bijstaan en heeft als taak om de woningontruiming in Apeldoorn zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt altijd bij hem of haar terecht als u een vraag heeft gedurende de looptijd van de woningontruiming.

Wat kost een gemiddelde woningontruiming?

De kosten voor een gemiddelde woningontruiming variëren uiteraard. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de woning, de hoeveelheid spullen, de locatie en het benodigde arbeidsuren. In Nederland kan een woningontruiming doorgaans tussen de €500 en €2500 kosten. Wij berekenen onze prijzen op basis van deze variabelen en extra services zoals schoonmaken en afvoeren van afval kunnen de kosten verder beïnvloeden. Voor een precies kostenplaatje, kunt u een offerte bij ons opvragen. Door contact met ons op te nemen, weten wij ook welke wensen u heeft en kunnen we samen kijken naar de uiteindelijke prijs voor uw woningontruiming Apeldoorn.

Woningontruiming in Apeldoorn

Professionele ontruiming nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u professionele ontruiming inschakelen bij een woningontruiming in Apeldoorn? Wij zorgen ervoor dat u het huis leeg en bezemschoon kunt opleveren. Dit kan binnen 24 uur geregeld zijn als er sprake is van spoed. U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Dankzij de offerte krijgt u ook duidelijkheid over de kosten. Mocht u nog een vraag willen stellen, kan dit via WhatsApp.

Wij zijn met ons ontruimingsbedrijf overigens ook actief in andere regio’s, waaronder plaatsen in de omgeving van Apeldoorn en in Overijssel. Denk hierbij aan Zutphen, Zwolle en Deventer. Onze ontruimers komen in heel Nederland om woningen en bedrijfspanden te ontruimen.

Neem contact op WhatsApp ons!

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand.
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op.
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in.
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op.

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op.
 2. Verder halen we uw gehele woning leeg.
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking.

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op.
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we, of verweven we op een duurzame manier.

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen we nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u een goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of dat iemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan, kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het vooral van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

/
Offerte aanvragen