Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Beilen of omgeving

Hebt u de zware taak van woningontruiming in Beilen? 038 Woningontruiming kan dit professioneel voor u aanpakken. Wij begrijpen dat een woningontruiming, ongeacht de reden, een zware taak is. Wij hebben jarenlange ervaring met woningontruimingen in Beilen en halen de woning voor u op nette en professionele wijze leeg.

Woningontruiming is onze specialiteit en wij begeleiden u in dit proces. U krijgt bij ons altijd een persoonlijk aanspreekpunt en we zorgen dat wij altijd voor u klaarstaan. Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus ook als u niet in Beilen woont maar bijvoorbeeld in Zwolle of Enschede, kunt u ons inschakelen.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland

Onze werkwijze

Wij weten dat een woningontruiming vaak een emotionele gebeurtenis is. Daarom stellen wij altijd eerst een persoonlijk zorgplan voor u op. U krijgt bij ons altijd één vaste contactpersoon die al uw wensen met u doorspreekt. Wij kunnen bijvoorbeeld spullen met emotionele waarde die bewaard moeten blijven, voor u uit de woning halen.

Naast het ontruimen van de woning kunnen we bijvoorbeeld ook vloerbedekking verwijderen indien u dat wenst. Als we het zorgplan maken, denken wij samen met u na over de ontruiming. Het is ons doel om alles naar uw tevredenheid te laten verlopen.

Lege woning
Woningontruiming in Enschede

Hoe werkt een woningontruiming in Enschede?

Na uw akkoord op de offerte beginnen wij zo snel als mogelijk met de woningontruiming in Enschede. Wij hebben al vele woningen in Enschede netjes opgeleverd na een ontruiming. We stellen een gratis offerte voor u op, op het moment dat we het pand komen bezichtigen. Om de ontruiming goed te plannen willen we namelijk eerst een goede indruk van het gebouw krijgen. Binnen 24 uur na dit bezoek ontvangt u van ons deze vrijblijvende offerte.

Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis om optimaal werk te kunnen leveren. Daarbij maken ze ten alle tijde gebruik van professionele materialen en gereedschappen.

Over 038 Woningontruiming

Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals. Zij hebben werkervaring in de facilitaire, dienstverlenende en zorgsector. Dit betekent dat onze professionals weten hoe zij aan uw wensen moeten voldoen, maar dat u zelf niet uit het oog verloren wordt. Tevens dragen wij bij aan een beter milieu. De goederen die u niet terug wilt hebben, doneren wij aan goede doelen. De overige goederen worden zoveel mogelijk gescheiden gerecycled. Dit vinden wij erg belangrijk zodat we bij kunnen dragen aan een beter milieu.

Offerte aanvragen
Samenwerking met goede doelen

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Meer dan huisontruiming in Beilen

Uiteraard ontruimen wij woningen in Beilen maar wist u dat wij nog meer diensten dan dat leveren, ook door de rest van Nederland? Wij bieden een zeer uitgebreid pakket aan diensten. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Woningontruiming (ook spoed 24-uurs service);
 • (Senioren) verhuizing;
 • Inboedel opkopen;
 • Opslag;
 • Vloerverwijdering;
 • Schoonmaak;
 • Boedelruiming;
 • Wiet- en Hennepplantage ontruiming;
 • Vervuilde woningen ontruimen.

Een offerte op maat opstellen

Het leeghalen van een huis is een fysieke zware taak en kost ook veel tijd. Laat de woningontruiming in Enschede uitvoeren door een professioneel bedrijf als 038 Woningontruiming.

Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor de bezichtiging. Nadien stellen wij binnen 24 uur een offerte op maat voor u op. Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-81658360.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/