Woningontruiming in Beilen of omgeving

Hebt u de zware taak van woningontruiming in Beilen? 038 Woningontruiming kan dit professioneel voor u aanpakken. Wij begrijpen dat een woningontruiming, ongeacht de reden, een zware taak is. Wij hebben jarenlange ervaring met woningontruimingen in Beilen en halen de woning voor u op nette en professionele wijze leeg.

Woningontruiming is onze specialiteit en wij begeleiden u in dit proces. U krijgt bij ons altijd een persoonlijk aanspreekpunt en we zorgen dat wij altijd voor u klaarstaan. Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus ook als u niet in Beilen woont maar bijvoorbeeld in Zwolle of Enschede, kunt u ons inschakelen.

Woningontruiming Zwolle
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Onze werkwijze

Wij weten dat een woningontruiming vaak een emotionele gebeurtenis is. Daarom stellen wij altijd eerst een persoonlijk zorgplan voor u op. U krijgt bij ons altijd één vaste contactpersoon die al uw wensen met u doorspreekt. Wij kunnen bijvoorbeeld spullen met emotionele waarde die bewaard moeten blijven, voor u uit de woning halen.

Naast het ontruimen van de woning kunnen we bijvoorbeeld ook vloerbedekking verwijderen indien u dat wenst. Als we het zorgplan maken, denken wij samen met u na over de ontruiming. Het is ons doel om alles naar uw tevredenheid te laten verlopen.

Hoe werkt een woningontruiming in Beilen of omgeving?

Na uw akkoord op de offerte beginnen wij zo snel als mogelijk met de woningontruiming in Enschede. Wij hebben al vele woningen in Enschede netjes opgeleverd na een ontruiming. We stellen een gratis offerte voor u op, op het moment dat we het pand komen bezichtigen. Om de ontruiming goed te plannen willen we namelijk eerst een goede indruk van het gebouw krijgen. Binnen 24 uur na dit bezoek ontvangt u van ons deze vrijblijvende offerte.

Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis om optimaal werk te kunnen leveren. Daarbij maken ze ten alle tijde gebruik van professionele materialen en gereedschappen.

Over 038 Woningontruiming

Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals. Zij hebben werkervaring in de facilitaire, dienstverlenende en zorgsector. Dit betekent dat onze professionals weten hoe zij aan uw wensen moeten voldoen, maar dat u zelf niet uit het oog verloren wordt. Tevens dragen wij bij aan een beter milieu. De goederen die u niet terug wilt hebben, doneren wij aan goede doelen. De overige goederen worden zoveel mogelijk gescheiden gerecycled. Dit vinden wij erg belangrijk zodat we bij kunnen dragen aan een beter milieu.

woningontruiming utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Meer dan huisontruiming in Beilen

Uiteraard ontruimen wij woningen in Beilen maar wist u dat wij nog meer diensten dan dat leveren, ook door de rest van Nederland? Wij bieden een zeer uitgebreid pakket aan diensten. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Woningontruiming (ook spoed 24-uurs service);
 • (Senioren) verhuizing;
 • Inboedel opkopen;
 • Opslag;
 • Vloerverwijdering;
 • Schoonmaak;
 • Boedelruiming;
 • Wiet- en Hennepplantage ontruiming;
 • Vervuilde woningen ontruimen.
huis ontruimen na overlijden
Woningontruiming
huurhuis opleveren na overlijden

Een offerte op maat opstellen

Het leeghalen van een huis is een fysieke zware taak en kost ook veel tijd. Laat de woningontruiming in Beilen uitvoeren door een professioneel bedrijf als 038 Woningontruiming.

Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor de bezichtiging. Nadien stellen wij binnen 24 uur een offerte op maat voor u op. Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-81658360.

Naam

/
Offerte aanvragen