Woningontruiming in Drenthe

Woont u in de provincie Drenthe en moet u een woningontruiming regelen? Als u hiervoor graag professionele hulp wilt inschakelen kunt u terecht bij ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming. Wij zijn specialisten als het aankomt op een huis of pand leeghalen voor een oplevering. Dit doen we snel als het moet en altijd op discrete wijze.

Onze ervaren ontruimers werken efficiënt, nauwkeurig, respectvol en fatsoenlijk bij een huisontruiming in Drenthe. We zorgen ervoor dat de woning bezemschoon en dus kaal wordt opgeleverd. Ook het verwijderen van de vloeren is onderdeel van onze werkzaamheden. Niet voor niets verzorgen we het totaalpakket bij een ontruiming. U wordt bij ons dus totaal ontzorgt.

Woningontruiming Zwolle
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Snelle woningontruiming in Drenthe | 038 Woningontruiming

 • Gratis en vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Vast contactpersoon
 • Ontruimers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de provincie Drenthe
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen: Leger Des Heils, Stichting Het Vergeten Kind

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een prijsopgave op maat. Voor meer informatie over onze diensten en/of werkwijze mag u bellen naar 06-81658360.

Huisontruiming in Drenthe

Een huisontruiming in Drenthe kan plaatsvinden bij overlijden, een verhuizing of faillissement. Er komen veel emoties bij kijken. Om voldoende duidelijkheid te scheppen, hanteren we een overzichtelijke werkwijze:

1. Voordat we beginnen met de woningontruiming komen we langs in Drenthe om de locatie te bekijken. We kunnen dan een goede inschatting maken van de verwachte werkzaamheden en deze alvast voorbereiden. Daardoor werken we een stuk sneller en efficiënter.
2. Vervolgens stellen we een offerte op maat op die u binnen 24 uur ontvangt.
3. Indien u akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak voor de huisontruiming in Drenthe.

Ons totaalpakket

Zoals gezegd bieden we een totaalpakket aan bij een woningontruiming in Drenthe. Wat houdt dat precies in? Als het bijvoorbeeld gaat om de inboedel kunnen we die tijdelijk voor u opslaan als u er op het ogenblik geen ruimte voor heeft. Maar u kunt er ook voor kiezen om spullen die u niet wilt overnemen te doneren aan goede doelen in de regio.

Tevens stellen we een zorgplan op in het geval van overlijden. Andere aanvullende diensten zijn: spoedontruiming (24-uursservice), opkoper van inboedel, schoonmaak, wietplantage ontruimen, hulp bij verhuizingen en ontruiming van garageboxen.

woningontruiming overijssel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Hulp bij woningontruiming in heel Drenthe

In welke plaats u ook woont in de provincie Drenthe, onze ontruimers komen graag naar u toe en regelen de woningontruiming. We rijden van Assen via Emmen naar Hoogeveen en eindigen in Meppel.

We zijn niet alleen actief in de provincie Drenthe, ook in de provincie Friesland, Groningen en Overijssel regelen we de huisontruiming. Zo hebben we al eens een bezoek gebracht aan de plaatsen Enschede en Zwolle.

Woningontruiming
Woningontruiming in Zwolle
woningontruiming
/
Offerte aanvragen