Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Drenthe

Woont u in de provincie Drenthe en moet u een woningontruiming regelen? Als u hiervoor graag professionele hulp wilt inschakelen kunt u terecht bij ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming. Wij zijn specialisten als het aankomt op een huis of pand leeghalen voor een oplevering. Dit doen we snel als het moet en altijd op discrete wijze.

Onze ervaren ontruimers werken efficiënt, nauwkeurig, respectvol en fatsoenlijk bij een huisontruiming in Drenthe. We zorgen ervoor dat de woning bezemschoon en dus kaal wordt opgeleverd. Ook het verwijderen van de vloeren is onderdeel van onze werkzaamheden. Niet voor niets verzorgen we het totaalpakket bij een ontruiming. U wordt bij ons dus totaal ontzorgt.

Offerte aanvragen
Huisontruiming in de provincie Drenthe

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Snelle woningontruiming in Drenthe | 038 Woningontruiming

 • Gratis en vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Vast contactpersoon
 • Ontruimers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de provincie Drenthe
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen: Leger Des Heils, Stichting Het Vergeten Kind

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een prijsopgave op maat. Voor meer informatie over onze diensten en/of werkwijze mag u bellen naar 06-81658360.

Huisontruiming in Drenthe

Een huisontruiming in Drenthe kan plaatsvinden bij overlijden, een verhuizing of faillissement. Er komen veel emoties bij kijken. Om voldoende duidelijkheid te scheppen, hanteren we een overzichtelijke werkwijze:

 1. Voordat we beginnen met de woningontruiming komen we langs in Drenthe om de locatie te bekijken. We kunnen dan een goede inschatting maken van de verwachte werkzaamheden en deze alvast voorbereiden. Daardoor werken we een stuk sneller en efficiënter.
 2. Vervolgens stellen we een offerte op maat op die u binnen 24 uur ontvangt.
 3. Indien u akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak voor de huisontruiming in Drenthe.

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

Offerte aanvragen
Woningontruiming in Hilversum

Ons totaalpakket

Zoals gezegd bieden we een totaalpakket aan bij een woningontruiming in Drenthe. Wat houdt dat precies in? Als het bijvoorbeeld gaat om de inboedel kunnen we die tijdelijk voor u opslaan als u er op het ogenblik geen ruimte voor heeft. Maar u kunt er ook voor kiezen om spullen die u niet wilt overnemen te doneren aan goede doelen in de regio.

Tevens stellen we een zorgplan op in het geval van overlijden. Andere aanvullende diensten zijn: spoedontruiming (24-uursservice), opkoper van inboedel, schoonmaak, wietplantage ontruimen, hulp bij verhuizingen en ontruiming van garageboxen.

Hulp bij woningontruiming in heel Drenthe

In welke plaats u ook woont in de provincie Drenthe, onze ontruimers komen graag naar u toe en regelen de woningontruiming. We rijden van Assen via Emmen naar Hoogeveen en eindigen in Meppel.

We zijn niet alleen actief in de provincie Drenthe, ook in de provincie Friesland, Groningen en Overijssel regelen we de huisontruiming. Zo hebben we al eens een bezoek gebracht aan de plaatsen Enschede en Zwolle.

Woningontruiming in de provincie Drenthe

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zoekt u een bedrijf in Drenthe dat zich met woningontruiming bezighoudt? Kom dan in contact met 038 Woningontruiming. Een vrijblijvende offerte aanvragen kunt u direct hieronder doen. Neem telefonisch contact op via 06-81658360 om uw vragen aan ons te stellen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/