Woningontruiming in Dronten

Bent u op zoek naar een bedrijf voor woningontruiming in Dronten? Het kan zijn dat u een geliefde verloren bent en de zware taak om de woning te ontruimen nog rest. Of moet u om een andere reden een woning of pand ontruimen? In elk geval staat 038 Woningontruiming voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van woningontruiming en kunnen u van dienst zijn bij uw woningontruiming in Dronten.

Wij zijn naast Dronten ook werkzaam in Zwolle.

Woningontruiming Overijssel
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Spoedige woningontruiming in Dronten

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Dronten
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Bel direct om een afspraak te maken voor een huisontruiming in Dronten of vraag gelijk een offerte aan.

Onze werkwijze bij de woningontruiming

Om de woningontruiming zo spoedig mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een standaard werkwijze. Zo komen wij eerst bij u op locatie langs om de woning te bekijken. Dit doen we zodat we een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. U krijgt dan binnen 24 uur een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra u akkoord gaat, zullen we de woningontruiming in Dronten inplannen.

Voorafgaand aan de ontruiming kunt u een lijst opstellen met de kostbare spullen die u terug wenst te krijgen. Wij zullen deze spullen verzamelen en voor u apart houden, zodat u deze na de ontruiming terug kunt krijgen. De items die niet gedoneerd kunnen worden en u niet terug wenst, zullen op een milieuvriendelijke manier afgevoerd worden. De items die nog goed zijn, doneren we aan diverse goede doelen. Dit is onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast leveren we het pand bezemschoon op.

Donaties aan een goed doel

De spullen die wij uit de woning halen, die nog goed genoeg zijn voor een tweede leven, zullen we doneren aan diverse goede doelen. Wij zijn namelijk van mening dat weggooien zonde is, ook als een woning ontruimd wordt. Wij werken samen met diverse goede doelen:

 • Leger des Heils;
 • Kadera;
 • Stichting het vergeten kind.

Uiteraard worden de spullen altijd in overleg met u gedoneerd. Het is uiteraard een fijn gevoel dat u anderen blij kunt maken met de spullen die anders toch weggegooid zouden worden. De waardevolle spullen die u terug wilt hebben worden nooit weggegooid, dit is een garantie van ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Professionele ontruimers staan voor u klaar

Onze professionele ontruimers staan u op de juiste wijze bij tijdens de ontruiming. Pas zodra u tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van woningontruiming, maar u kunt ons ook inschakelen voor vloerverwijdering, het schoonmaken van vervuilde woningen, verhuizingen en diverse andere diensten. Zo kunnen wij ook uw inboedel opkopen.

Bij ons staat persoonlijk contact op de eerste plaats. De ontruiming van een woning kan een zeer emotionele ervaring zijn. U neemt namelijk afscheid van een huis, waar veel herinneringen aan hangen. Daarom gaan wij altijd begripvol te werk. U krijgt tevens een vast contactpersoon. Hier kunt u altijd terecht met al uw vragen.

woningontruiming
woningontruiming
Woningontruiming
/
Offerte aanvragen