Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Dronten

Bent u op zoek naar een bedrijf voor woningontruiming in Dronten? Het kan zijn dat u een geliefde verloren bent en de zware taak om de woning te ontruimen nog rest. Of moet u om een andere reden een woning of pand ontruimen? In elk geval staat 038 Woningontruiming voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van woningontruiming en kunnen u van dienst zijn bij uw woningontruiming in Dronten.

Wij zijn naast Dronten ook werkzaam in Zwolle.

Offerte aanvragen
Lege woning

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Spoedige woningontruiming in Dronten

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Dronten
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Bel direct om een afspraak te maken voor een huisontruiming in Apeldoorn of vraag gelijk een offerte aan.

Onze werkwijze bij de woningontruiming

Om de woningontruiming zo spoedig mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een standaard werkwijze. Zo komen wij eerst bij u op locatie langs om de woning te bekijken. Dit doen we zodat we een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. U krijgt dan binnen 24 uur een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra u akkoord gaat, zullen we de woningontruiming in Dronten inplannen.

Voorafgaand aan de ontruiming kunt u een lijst opstellen met de kostbare spullen die u terug wenst te krijgen. Wij zullen deze spullen verzamelen en voor u apart houden, zodat u deze na de ontruiming terug kunt krijgen. De items die niet gedoneerd kunnen worden en u niet terug wenst, zullen op een milieuvriendelijke manier afgevoerd worden. De items die nog goed zijn, doneren we aan diverse goede doelen. Dit is onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast leveren we het pand bezemschoon op.

Woningontruiming Assen
Samenwerking met goede doelen

Donaties aan een goed doel

De spullen die wij uit de woning halen, die nog goed genoeg zijn voor een tweede leven, zullen we doneren aan diverse goede doelen. Wij zijn namelijk van mening dat weggooien zonde is, ook als een woning ontruimd wordt. Wij werken samen met diverse goede doelen:

 • Leger des Heils;
 • Kadera;
 • Stichting het vergeten kind.

Uiteraard worden de spullen altijd in overleg met u gedoneerd. Het is uiteraard een fijn gevoel dat u anderen blij kunt maken met de spullen die anders toch weggegooid zouden worden. De waardevolle spullen die u terug wilt hebben worden nooit weggegooid, dit is een garantie van ons.

Offerte aanvragen

Professionele ontruimers staan voor u klaar

Onze professionele ontruimers staan u op de juiste wijze bij tijdens de ontruiming. Pas zodra u tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van woningontruiming, maar u kunt ons ook inschakelen voor vloerverwijdering, het schoonmaken van vervuilde woningen, verhuizingen en diverse andere diensten. Zo kunnen wij ook uw inboedel opkopen.

Bij ons staat persoonlijk contact op de eerste plaats. De ontruiming van een woning kan een zeer emotionele ervaring zijn. U neemt namelijk afscheid van een huis, waar veel herinneringen aan hangen. Daarom gaan wij altijd begripvol te werk. U krijgt tevens een vast contactpersoon. Hier kunt u altijd terecht met al uw vragen.

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

Neem direct contact op

Hebt u hulp nodig bij woningontruiming in Dronten? Neem dan direct contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen, maar ook als u nog vragen hebt, kunt u gerust contact opnemen. Dit doet u door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen, of bel naar 06 - 816 583 60

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/