Inboedel overkopen in Overijssel

Inboedel laten overkopen in Overijssel, voor een goede prijs? Wij helpen u graag als professioneel inboedel inkoper in Overijssel, maar ook elders in Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring met het opkopen van inboedels en helpen u dan ook maar al te graag. Het doet er niet toe, om welke reden u uw inboedel wilt verkopen. Misschien moet u met spoed uw woning leeghalen en heeft u veel spullen over, of verhuizen uw ouders naar een zorgwoning, waardoor hun huidige woning van woningontruiming moet worden voorzien.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van het laten ontruimen van uw woning.

inboedelopkoper
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Laten opkopen van uw inboedel

Wilt u om wat voor reden dan ook uw inboedel laten opkopen door een opkoper in Overijssel? Misschien is een naaste overleden en is woningontruiming nodig, gaat u verhuizen en heeft u in de nieuwe woning minder ruimte, of wilt u de inboedel in Overijssel om een andere reden verkopen. Doorgaans denkt u er misschien al snel aan om de inboedel te laten opkopen door een echte opkoper, bijvoorbeeld aan een kennis of aan een koper via Marktplaats.

Echter neemt het vinden van een geschikte koper en de daadwerkelijke verkoop, veel tijd in beslag. Om die reden kan het verstandig zijn om uw inboedel in een keer te verkopen aan een opkoper van gebruikte meubels, zoals 038 Woningontruiming. Wij bieden ten alle tijde een goede prijs voor tweedehands meubels in Overijssel en maken de ruimte vervolgens helemaal leeg. Wel zo gemakkelijk!

Veel meer dan Woningontruiming in Zwolle

Van inboedel opkopen tot woningontruiming in Overijssel

U kunt niet alleen voor inboedel overkopen in Overijssel bij ons terecht, maar ook voor het verkopen van uw inboedel in andere steden van ons land. Maar dat is nog niet alles, want wij leveren nog veel meer diensten die u overigens ook kunt combineren. Denk hierbij aan woningontruiming en opslag. Zo leveren wij naast het opkopen van inboedel, onder andere de volgende diensten aan:

 • Woningontruiming (ook spoed 24-uurs service)
 • (Senioren) verhuizing
 • Inboedel opkopen
 • Opslag
 • Vloerverwijdering
 • Schoonmaak
 • Boedelruiming
 • Wiet- en Hennepplantage ontruiming
 • Vervuilde woningen ontruimen
woningontruiming hattum

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Schenking aan goede doelen

Uit onze ervaring blijkt dat er na het het overkopen van een inboedel in Overijssel vaak spullen overblijven die wij niet kunnen verkopen. Dit is vaak kleding of andere spullen. Natuurlijk gooien we niet zomaar alles weg wat wij niet kunnen verkopen als wij hier ook andere mensen blij mee kunnen maken. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen toch nog een goede bestemming te geven. Mochten de spullen toch niet gedoneerd kunnen worden aan een van de goede doelen, dan zorgen wij voor recycling om zo bij te dragen aan een beter milieu.

inboedelopkoper
ontruiming Zwolle
Woningontruiming Zwolle

Verkoop uw inboedel aan een opkoper in Overijssel

Wilt u meer weten over onze werkwijze als opkoper van tweedehands meubelen, of over hoe wij u kunnen bijstaan tijdens het overkopen van uw inboedel in Overijssel? Voor een inzicht in de prijs kunt u een offerte aanvragen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een mooi aanbod. Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een afspraak voor het opkopen van de meubels en het leegmaken van de ruimte. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de andere diensten die we aanbieden.

Of heeft u een andere vraag over het laten opkopen van uw spullen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij leggen u alles graag persoonlijk uit. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06-81658360 of door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, vervolgens komen wij zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

We zijn ook inzetbaar in onder andere Apeldoorn en Zwolle.

/
Offerte aanvragen