Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Inboedel opkopers Overijssel

In combinatie met woningontruiming

Bent u op zoek naar de beste inboedel opkopers in Overijssel? Dan heeft u 038 Woningontruiming goed gevonden! Wij helpen u graag als professioneel inboedel inkoper in Overijssel, maar ook elders in Nederland. Wij hebben lange ervaring met het opkopen van inboedels heb helpen u dan ook maar al te graag. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Offerte aanvragen WhatsApp ons!
Straat in Nederland
Lege woning

Niet alleen inboedel opkopers in Overijssel

Wij zijn niet alleen inboedel inkopers in Overijssel maar ook in de rest van Nederland. Maar dat is nog niet alles, wij leveren nog veel meer diensten die u overigens ook kunt combineren. Zo leveren wij onder andere de volgende diensten:

  • Woningontruiming (ook spoed 24-uurs service)
  • (Senioren) verhuizing
  • Inboedel opkopen
  • Opslag
  • Vloerverwijdering
  • Schoonmaak
  • Boedelruiming
  • Wiet- en Hennepplantage ontruiming
  • Vervuilde woningen ontruimen

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Vraag dan een gratis offerte aan!

Goede doelen

Uit onze ervaring blijkt dat er bij de opkoop van een inboedel vaak spullen overblijven die wij niet kunnen verkopen. Dit is vaak kleding of andere spullen. Natuurlijk gooien we niet zo maar alles weg wat wij niet kunnen verkopen als wij hier ook andere mensen blij mee kunnen maken. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen toch nog een goede bestemming te geven. Mochten de spullen toch niet gedoneerd kunnen worden aan een van de goede doelen, dan zorgen wij voor recycling om zo bij te dragen aan een beter milieu.

Samenwerking met goede doelen
Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Meer weten over het laten opkopen van uw inboedel?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of hoe wij u kunnen bijstaan als inboedel opkopers in Overijssel? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij leggen u alles graag persoonlijk uit. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06-81658360 of door ons een bericht te sturen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met ons op!

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
werkwijze
/