Woningontruiming in Enschede

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruiming in Enschede? Dan zit u goed bij 038 Woningontruiming. Misschien moet u wegens het overlijden van een dierbare het huis ontruimen of bent u het slachtoffer geworden van criminele activiteiten en moet uw pand om deze reden ontruimd worden.

Wat de situatie ook is, wij ontruimen uw woning of bedrijf op een professionele, snelle en nette wijze. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in een woning bezemschoon opleveren. Daardoor zijn wij in staat om optimaal resultaat te leveren.

Vraag vandaag nog geheel gratis een offerte aan en ontvang hem al binnen 24 uur.

Woningontruiming
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Wat gebeurt er bij ontruimen?

Een ontruiming is het proces waarbij een woning, bedrijfspand of ander soort gebouw volledig wordt vrijgemaakt van inboedel en andere bezittingen. In het geval van een woning spreken we van een woning- of huisontruiming, bij een bedrijfspand van een bedrijfsontruiming. Vaak is een ontruiming nodig na de verkoop van een woning, het afgelopen van het huurcontract, na het overlijden van de bewoner of na een juridische beslissing, zoals een uitzet. Tijdens een woningontruiming worden alles uit het pand verwijderd. Denk hierbij aan meubels, persoonlijke spullen, apparatuur en in sommige gevallen zelfs vaste installaties en de vloerbedekking. Bij een ontruiming komt veel kijken en een goede planning, coördinatie en ervaring zijn vereist om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Onze diensten & werkzaamheden

Wij zijn 038 Woningontruiming, een ontruimingsbedrijf in Enschede dat voornamelijk actief is in Noord- en Oost-Nederland, waaronder in Overijssel, Enschede, Almelo en Hengelo. Wij nemen de gehele woningontruiming voor u uit handen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor spoedontruimingen, verhuizingen en het ontruimen van hennepplantages in woningen of bedrijfspanden. En dat is niet alles. Wij bieden namelijk ook andere diensten aan. Denk hierbij aan seniorenverhuizing, inboedel opkopen in Overijssel, vloerverwijdering, schoonmaak van de woning en opslag.

1. Grondige & snelle huisontruiming in Enschede

Wij zijn dé specialist in woningontruimingen in Enschede en omgeving. Wij gaan snel én grondig te werk: een snelle oplevering is namelijk vaak gewenst. Daarom werken onze mensen zo snel mogelijk, zodat de woning snel klaar is voor oplevering. Bij zo’n ontruiming is het ook mogelijk om werkzaamheden te combineren: een woningontruiming combineren we bijvoorbeeld met vloerverwijdering. Dat scheelt een hoop tijd en moeite.

2. Bedrijfsontruiming

Bij 038 Woningontruiming leveren we niet alleen diensten voor woningontruiming, maar zijn we ook gespecialiseerd in bedrijfsontruiming. Of het nu gaat om kleine kantoren of grote bedrijfsgebouwen in Enschede en omgeving, onze ervaren teams zorgen voor een vlotte en efficiënte bedrijfsontruiming.

3. Spoedontruiming in Enschede? Geen enkel probleem

Heeft uw woningontruiming in Enschede haast? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. Wij bieden namelijk ook een spoedservice aan. Dan halen wij uw woning of pand binnen 24 uur leeg en leveren we de woning uiteraard veegschoon op. Neem simpelweg contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

4. Ook voor ontruiming na overlijden of bij seniorenverhuizing

Bij ontruiming na overlijden en bij seniorenverhuizing is het van essentieel belang om zorgvuldig en respectvol te handelen. Bij overlijden moeten persoonlijke bezittingen met empathie worden behandeld, terwijl bij seniorenverhuizingen de nadruk ligt op het behouden van waardevolle herinneringen. Wij kunnen u helpen bij het organiseren en uitvoeren van deze delicate processen, waardoor een soepele overgang wordt gegarandeerd. Voor huisontruiming prijzen of ontruiming na overlijden kosten kunt u een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen.

Tweedehands meubels verkopen aan inboedel inkoper

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

vloer verwijdering
Woningontruiming
woningontruiming in Dronten

Zo gaan wij te werk

Onze methode is eenvoudig. Het begint allemaal bij u: u vraagt een offerte aan voor een woningontruiming in Enschede. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u en plannen een afspraak in. We komen vrijblijvend bij langs en nemen de werkzaamheden door. Op basis van deze informatie stellen we offerte op. Na uw akkoord op de offerte beginnen we zo snel als mogelijk met de woningontruiming in Enschede. Dit doen we, zoals eerder beschreven, vakkundig, snel en altijd in overleg. De exacte aanpak verschilt uiteraard per woning – wat betekent dat ook de kosten uiteenlopen. Na de ontruiming leveren wij uw woning of pand bezemschoon op. Dat is wel zo makkelijk.

Ontruimingskosten: wat kost het om een huis leeg te laten halen?

De exacte ontruimingskosten verschillen per klus. De ene woningontruiming is de ander namelijk niet en ook de exacte werkzaamheden (wel of niet de vloer verwijderen, bijvoorbeeld) spelen een grote rol. Over het algemeen geldt: hoe groter de woning of het pand, hoe hoger de kosten. Wij streven ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te houden. Benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor een prijsindicatie.

De specialist in woningontruiming in Enschede en omgeving

Waarom kiezen voor professionele huisontruiming van 038 Woningontruiming?

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Enschede
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Meer weten? Bel ons direct of vul het online contactformulier op de website in! Dan nemen wij spoedig contact met u op voor het ontruimen of het bezemschoon opleveren van een woning.

Wat gebeurt er met de spullen na huisontruiming?

We zien het maar al te vaak: mensen die bij een woningontruiming enorm veel bruikbare spullen weggooien. Daarom maken wij er zaak van om spullen die niet meer nodig zijn een tweede leven te geven door ze te doneren aan goede doelen zoals:

Dit doen we uiteraard altijd in overleg en nooit op eigen houtje. Op deze manier doen we ook aan duurzame ontruiming in Enschede. Ook kunnen we overleggen over een veiling na ontruiming van uw huis. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat u graag met uw spullen wilt doen.

Woningontruiming in Hilversum

Vraag direct een offerte aan

Wilt u uw woning in Enschede door ons laten ontruimen? Waar wacht u dan nog op – vraag snel een offerte aan! Dan heeft u snel een idee van de kosten en kunnen we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u nog vragen over uw woningontruiming in Enschede? Schroom dan niet om eerst contact met ons op te nemen voor u een offerte aanvraagt.

Neem contact op WhatsApp ons!

Wat is woningontruiming?

Woningontruiming is het leeghalen en schoonmaken van een woning na bijvoorbeeld overlijden, verhuizing of faillissement.

Kunnen jullie de hele ontruiming regelen?

Ja, wij kunnen zowel de fysieke ontruiming als het afvoeren van spullen en schoonmaak verzorgen.

Wat gebeurt er met de achtergebleven spullen na de ontruiming?

De achtergebleven spullen worden volgens uw wensen weggegooid, opgeslagen of gedoneerd aan goede doelen.

Wat zijn de kosten van een woningontruiming in Enschede?

De kosten voor een woningontruiming in Enschede variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de woning en de benodigde werkzaamheden. Het is daarom raadzaam om een offerte op maat aan te vragen.

/
Offerte aanvragen