Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Enschede of omgeving

Zoekt u een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in woningontruiming in Enschede? Dan zit u goed bij 038 Woningontruiming. Misschien moet u wegens het overlijden van een dierbare ontruimen, of bent u het slachtoffer geworden van criminele activiteiten en moet uw pand om deze reden ontruimd worden.

Wij ontruimen woningen en bedrijven op een professionele, snelle en nette wijze. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in een woning bezemschoon opleveren. Daardoor zijn wij in staat om optimaal resultaat te leveren.

Vraag vandaag nog geheel gratis een offerte aan en ontvang hem al binnen 24 uur.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Woningontruiming in Enschede en rest van Nederland

Waarom kiezen voor professionele woningontruiming van 038 Woningontruiming?

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Enschede
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Meer weten? Bel direct naar 06-81658360 of vul het online contactformulier op de website in! Dan nemen wij spoedig contact met u op voor het ontruimen of het bezemschoon opleveren van een woning.

Snelle woningopruiming in Enschede

Een snelle oplevering is vaak gewenst. Daarom werken onze mensen zo snel mogelijk, zodat de woning snel klaar is voor oplevering. Een woningontruiming combineren wij bijvoorbeeld met vloerverwijdering. Dat scheelt een hoop tijd. Wij beschikken over de juiste kennis en halen de vloerbedekking weg met behulp van professionele materialen.

“Wij voeren een woningontruiming op een discrete, professionele en efficiënte manier uit”

Lege woning
Woningontruiming in Enschede

Hoe werkt een woningontruiming in Enschede?

Na uw akkoord op de offerte beginnen wij zo snel als mogelijk met de woningontruiming in Enschede. Wij hebben al vele woningen in Enschede netjes opgeleverd na een ontruiming. We stellen een gratis offerte voor u op, op het moment dat we het pand komen bezichtigen. Om de ontruiming goed te plannen willen we namelijk eerst een goede indruk van het gebouw krijgen. Binnen 24 uur na dit bezoek ontvangt u van ons deze vrijblijvende offerte.

Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis om optimaal werk te kunnen leveren. Daarbij maken ze ten alle tijde gebruik van professionele materialen en gereedschappen.

Zorgplan bij gedwongen ontruiming

Een gedwongen woningontruiming in Enschede komt helaas ook voor, bijvoorbeeld bij overlijden. Als een dierbare overlijdt en hij of zij woonde in een huurwoning, dient het huurhuis snel ontruimd te worden. Dat kan een emotionele gebeurtenis zijn. Laat de woning daarom door ons ontruimen.

Wij stellen altijd eerst een zorgplan op bij overlijden. Samen met u bespreken we zaken als persoonlijke spullen en goederenopslag. Zo kunnen wij bijvoorbeeld persoonlijke spullen tijdelijk voor u opslaan. Dan heeft u meer tijd om te bedenken wat u met de spullen wilt doen.

Offerte aanvragen
Samenwerking met goede doelen
Logo 038 Woningontruiming

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

Spoedontruiming en verhuizingen

Wij staan voor u klaar als u zelf niet in staat bent tot ontruiming, verhuizing of de schoonmaak van uw woning. Vaak is dat het geval of heeft men er simpelweg geen tijd voor. Wij zijn er dan om de woningontruiming te regelen.

Al onze diensten op een rij:

 • Het ontruimen van woningen, appartementen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Senioren verhuizing
 • Wietplantage - Hennepplantage ontruimen
 • Spoedontruiming (een 24-uursservice)
 • Inboedel opkopen en opslaan in Enschede
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij 038 Woningontruiming vinden we het zonde om spullen weg te gooien die nog waardevol kunnen zijn voor anderen. Wanneer we bij een woningontruiming in Enschede bruikbare spullen tegenkomen, nemen we deze mee.

Deze spullen bieden we graag ter donatie aan goede doelen aan. Wij steunen op deze manier goede doelen zoals Het Leger des Heils, vrouwenopvangen, Kadera en Stichting het vergeten kind. Dit zijn goede doelen die mensen helpen die het minder breed hebben.

Zijn de voorwerpen niet geschikt om te doneren? Dan kijken we, voordat we ze weggooien, eerst of ze gerecycled kunnen worden.

“Wij verwerken weggegooide voorwerpen altijd op een milieuvriendelijke manier”

20200615_142430
kaartnederland

Werkzaam door heel Nederland

Naast voor woningontruiming in Enschede, zijn wij ook inzetbaar voor woningontruimingen in andere delen van het land. Wij zijn namelijk werkzaam door heel Nederland. Waar u ook woont. Dient een woning in een van de andere Overijsselse steden zoals Zwolle? Dat is geen probleem voor ons!

Maar wij zijn ook werkzaam in het westen, noorden en zuiden van ons land. Van Meppel tot aan Hilversum, Amsterdam,Utrecht en Apeldoorn.

Een offerte op maat opstellen

Het leeghalen van een huis is een fysieke zware taak en kost ook veel tijd. Laat de woningontruiming in Enschede uitvoeren door een professioneel bedrijf als 038 Woningontruiming.

Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor de bezichtiging. Nadien stellen wij binnen 24 uur een offerte op maat voor u op. Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-81658360.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/

Coronavirus

Door het momenteel heersende coronavirus zullen ook wij passende maatregelen treffen wanneer wij langskomen voor bijvoorbeeld een inventarisatie. Zo letten wij extra op de hygiëne om uw en onze eigen gezondheid niet in gevaar te brengen. Bij inventarisaties willen wij verzoeken maximaal één persoon aanwezig te laten zijn (bij voorkeur alles telefonisch) . Bij woningontruimingen werken wij bij voorkeur zonder verdere aanwezige personen. Op die manier kunnen we het contact beperken.