Woningontruiming in Enschede

Zoekt u een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in woningontruiming in Enschede? Dan zit u goed bij 038 Woningontruiming. Misschien moet u wegens het overlijden van een dierbare ontruimen, of bent u het slachtoffer geworden van criminele activiteiten en moet uw pand om deze reden ontruimd worden.

Wij ontruimen woningen en bedrijven op een professionele, snelle en nette wijze. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in een woning bezemschoon opleveren. Daardoor zijn wij in staat om optimaal resultaat te leveren.

Vraag vandaag nog geheel gratis een offerte aan en ontvang hem al binnen 24 uur.

Woningontruiming
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Enschede en omgeving

Waarom kiezen voor professionele woningontruiming van 038 Woningontruiming?

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Enschede
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen
 • Meer weten? Bel ons direct of vul het online contactformulier op de website in! Dan nemen wij spoedig contact met u op voor het ontruimen of het bezemschoon opleveren van een woning.

Snelle woningontruiming in Enschede

Een snelle oplevering is vaak gewenst. Daarom werken onze mensen zo snel mogelijk, zodat de woning snel klaar is voor oplevering. Een woningontruiming combineren wij bijvoorbeeld met vloerverwijdering. Dat scheelt een hoop tijd. Wij beschikken over de juiste kennis en halen de vloerbedekking weg met behulp van professionele materialen.

Onze diensten

Wij zijn 038 Woningontruiming, een ontruimingsbedrijf in Enschede dat voornamelijk actief is in Noord- en Oost-Nederland, waaronder in Overijssel, Enschede, Almelo en Hengelo. Wij nemen de gehele woningontruiming voor u uit handen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor spoedontruimingen, verhuizingen en het ontruimen van hennepplantages in woningen of bedrijfspanden. En dat is niet alles. Wij bieden namelijk ook andere diensten aan. Denk hierbij aan seniorenverhuizing, inboedel opkopen in Overijssel, vloervoedering, schoonmaak van de woning en opslag.

Spoed ontruiming Enschede? Geen probleem!

Heeft uw woningontruiming in Enschede haast? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. Wij bieden namelijk ook een spoedservice aan. Dan halen wij uw woning of pand binnen 24 uur leeg en leveren we de woning uiteraard veegschoon op. Neem simpelweg contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Zorgvuldige aanpak: Ontruiming na overlijden en seniorenverhuizing

Bij ontruiming na overlijden en bij seniorenverhuizing is het van essentieel belang om zorgvuldig en respectvol te handelen. Bij overlijden moeten persoonlijke bezittingen met empathie worden behandeld, terwijl bij seniorenverhuizingen de nadruk ligt op het behouden van waardevolle herinneringen. Wij kunnen u helpen bij het organiseren en uitvoeren van deze delicate processen, waardoor een soepele overgang wordt gegarandeerd. Voor huisontruiming prijzen of ontruiming na overlijden kosten kunt u een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

vloer verwijdering
Woningontruiming
woningontruiming in Dronten

Hoe werkt een woningontruiming in Enschede

Na uw akkoord op de offerte beginnen wij zo snel als mogelijk met de woningontruiming in Enschede. Wij hebben al vele woningen in Enschede netjes opgeleverd na een ontruiming. We stellen een gratis offerte voor u op, op het moment dat we het pand komen bezichtigen. Om de ontruiming goed te plannen willen we namelijk eerst een goede indruk van het gebouw krijgen. Binnen 24 uur na dit bezoek ontvangt u van ons deze vrijblijvende offerte.

Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis om optimaal werk te kunnen leveren. Daarbij maken ze ten alle tijde gebruik van professionele materialen en gereedschappen.

Spullen wegdoen? Wij doneren jouw spullen aan het goede doel

We zien het maar al te vaak: mensen die bij een woningontruiming enorm veel bruikbare spullen weggooien. Daarom maken wij er zaak van om spullen die niet meer nodig zijn een tweede leven te geven door ze te doneren aan een goed doel, zoals:

 • Het Leger des Heils
 • Kadera
 • Stichting het Vergeten Kind

Dit doen we uiteraard altijd in overleg en nooit op eigen houtje. Op deze manier doen we ook aan duurzame ontruiming in Enschede. Ook kunnen we overleggen over een veiling na ontruiming van uw huis. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat u graag met uw spullen wilt doen.

Woningontruiming in Hilversum

Vraag direct een offerte aan

Wilt u uw woning in Enschede door ons laten ontruimen? Waar wacht u dan nog op – vraag snel een offerte aan! Dan heeft u snel een idee van de kosten en kunnen we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u nog vragen over uw woningontruiming in Enschede? Schroom dan niet om eerst contact met ons op te nemen voor u een offerte aanvraagt.

Neem contact op WhatsApp ons!

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand.
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op.
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in.
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op.

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op.
 2. Verder halen we uw gehele woning leeg.
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking.

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op.
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we, of verweven we op een duurzame manier.

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen we nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u een goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of dat iemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan, kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het vooral van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

/
Offerte aanvragen