Boedelruiming

038 Woningontruiming is een professional in boedelruiming. We zijn gespecialiseerd in het leeghalen van inboedels in woningen en appartementen door heel het land. Met een professioneel team gaan we de woning ontruimen op efficiënte en nette wijze. We maken de ruimtes leeg en kunnen het huis bezemschoon opleveren. Maak met ons kennis en vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Woningontruiming in Zwolle
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Boedelruiming na overlijden of verhuizing

Een boedelruiming is vaak noodzakelijk na overlijden, maar kan ook voorkomen bij een verhuizing. Zowel na het overleden van een dierbare als bij een verhuizing moet de woning redelijk snel worden leeggehaald. Dit is vaak het geval bij huurwoningen en -appartementen en kamers in verpleeghuizen. Het is zeker na het overlijden van een dierbare volkomen logisch dat uw hoofd niet staat naar een woningontruiming. Wij nemen deze taak graag van u over.

Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat de inboedel wordt georganiseerd, verzameld en op de juiste bestemming terechtkomt. We zullen de woning leeghalen en bezemschoon opleveren, direct klaar voor oplevering of overdracht.

Inboedel opkopen of doneren aan goede doelen

Bij een boedelruiming blijven er vaak veel spullen over die u zelf niet gebruikt of niet wilt overnemen. Wat doet u hiermee? De overgebleven inboedel kunt u door ons laten opkopen, of u kiest ervoor om de spullen te verhuizen of op te slaan. 038 Woningontruiming heeft een samenwerking met verschillende goede doelen. De spullen die nog bruikbaar zijn doneren we in samenspraak met u aan het Leger des Heils, Kadera, Stichting Het Vergeten Kind en andere goede doelen.

woningontruiming overijssel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming in Apeldoorn
Woningontruiming
huurhuis ontruimen

Wat kost een boedelruiming?

De kosten voor een boedelruiming zijn afhankelijk van de omvang van de inboedel en de inhoud van de woning of het appartement. Hoe groter de woning, hoe meer spullen er opgeruimd dienen te worden. Wilt u weten aan hoeveel kosten u moet denken bij een boedelruiming? Door een offerte aan te vragen krijgt u een duidelijke inschatting van de kosten. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom 038 Woningontruiming?

038 Woningontruiming is een specialist in woningontruiming, boedelruiming, verhuizingen, spoedontruiming, vloerverwijdering, schoonmaak en andere diensten. Deze diensten zijn prima met elkaar te combineren. Wij zijn werkzaam door heel Nederland, o.a. in Zwolle, Apeldoorn, Almelo, Enschede en Hengelo hebben we mensen geholpen met het ontruimen van woningen en appartementen.

  • Gratis offerte binnen 24 uur;
  • Snelle en nette werkwijze;
  • Medewerkers met jarenlange ervaring;
  • Professionele boedelruiming en woningontruiming;
  • Werkzaam in heel Nederland;
  • Samenwerking met goede doelen.
Woningontruiming in Hilversum

Hulp nodig bij de boedelruiming? Vraag een offerte aan

Heeft u te horen gekregen dat u snel een boedelruiming moet regelen? Roep dan de hulp in van 038 Woningontruiming. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij leggen onze werkwijze graag aan u uit.

/
Offerte aanvragen