Woningontruiming in Deventer

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor woningontruiming in Deventer of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze ervaren medewerkers begeleiden u stap voor stap in het gehele proces. Wij staan voor u klaar!

Wilt u graag een woning in Deventer (of omgeving) laten ontruimen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

woningontruiming deventer
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen
woningontruiming deventer 038 woningontruiming

Waarom 038 Woningontruiming inhuren?

Er zijn verschillende situaties waarin u gebruikt kunt maken van onze diensten. Onze hoofdtaak is het leeghalen van een woning of inboedel opruimen in Deventer. Wij doen dit snel en effectief. 038 Woningontruiming neemt uw zorgen uit handen! Waarom 038 Woningontruiming Deventer?

 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in Deventer
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Begripvol en persoonlijk te werk

Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat woningontruiming een emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom werken wij begripvol en gaan we persoonlijk te werk. Onze professionals zullen u ontzien van deze lastige klus en doen het werk met respect. Ook vinden we uw persoonlijke mening belangrijk en zullen we naar u luisteren. Uit ervaring weten we dat u soms liever zelf de klus klaart, maar dit meestal erg tegenvalt. Hulp bij het ontruimen van een woning wordt vaak erg gewaardeerd.

Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming komt vaak voor na overlijden. Vooral bij het overlijden van alleenstaande ouderen blijft er een woning achter met heel veel spullen waar families niet echt raad mee weten. Vraag hulp bij ontruiming woning in Deventer! Wij zullen u ondersteunen bij deze emotionele en lastige taak. Naast woningontruiming na overlijden heeft u veel aan uw hoofd en zult u veel zaken moeten regelen. Wanneer u daarbij ook moet bedenken wat u met de spullen gaat doen en vooral waar het allemaal naartoe moet. Een ander groot voordeel van hulp van professionals is het feit dat u geen zware meubels hoeft te tillen.

Inboedel opruimen Deventer

Het leeghalen van een woning is geen leuke klus. In sommige gevallen is deze situatie ook niet vrijwillig en daarom kan 038 Woningontruiming Deventer ingeschakeld worden om te helpen. Wij zorgen ervoor dat de ruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Laat inboedel opruimen in Deventer maar aan ons over!

Woningontruiming in Apeldoorn
Woningontruiming in Apeldoorn
Woningontruiming Apeldoorn

Hulp bij leeghalen woning in Deventer

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen van een woning in Deventer? Geen probleem! De medewerkers van 038 Woningontruiming Deventer staan voor u klaar. Uw huis leeg laten halen is ineens geen grote last of zorg meer. U hoeft niet meer na te denken over het vervoer van de spullen, het zware tillen, maar ook de keuze van de bestemming van de spullen wordt voor u gedaan. Uiteraard vragen we altijd of u nog specifieke wensen heeft en kijken we samen met u of dit door ons uitgevoerd kan worden. Wij vinden een vast aanspreekpunt voor u belangrijk!

Voordelen van woningontruimers

Zit u nog in tweestrijd of u zelf een woning gaat ontruimen of dat u deze zware taak overlaat aan professionals? Om de keuze te maken hebben we een aantal voordelen van het inhuren van woningontruimers op een rijtje gezet.

 • U bespaart veel tijd
 • U hoeft geen zware items te tillen
 • Professionals werken snel en gestructureerd
 • U hoeft niet na te denken waar de inboedel heen moet
 • Eventueel herstelwerk kan soms ook door ons worden geregeld
 • Vaak kan een woning in 1 dag worden leeggehaald

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Onze samenwerking met goede doelen

Bij een woningontruiming in Deventer blijven er vaak spullen over zonder bestemming. Dit kunnen mooie en bruikbare spullen zijn wat zonde is om weg te gooien. Een tweede leven voor deze spullen is dan een goede optie. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen dus een nieuwe bestemming te geven. Wij doneren bijvoorbeeld speelgoed aan Stichting Het Vergeten Kind, maar er gaan ook goederen naar het Leger des Heils. Wanneer er dan nog spullen zijn die niet geschikt zijn voor donatie, dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op
 2. Verder halen we halen uw gehele woning leeg
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we of verweven we op een duurzame manier

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen wij nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of datemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het met name van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

Aanbod diensten door 038 Woningontruiming

Het aanbod aan diensten waar u ons voor kunt bellen is breder dan alleen woningontruiming van huizen. U kunt bij ons ook de inboedel opkopen in Deventer. Mocht u daar vragen over hebben, kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast maken wij ook bedrijfspanden schoon na ontdekking van criminele activiteiten als illegale wietteelt. 038 Woningontruiming Deventer helpt u met de volgende diensten:

 • Het ontruimen van woningen, appartementen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Senioren verhuizing
 • Wietplantage – Hennepplantage ontruimen
 • Spoedontruiming (een 24-uursservice)
 • Inboedel opkopen en opslaan in Deventer
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren
Woningontruiming

Vraag gratis offerte aan, 038 Woningontruiming helpt!

Wilt u professionals inhuren voor een woningontruiming in Deventer? 038 Woningontruiming helpt u bij deze zware taak! U kunt een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Hiermee kunnen we u voorzien van de kosten dat past bij uw situatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons het beste bereiken via whatsapp.

U kunt 038 Woningontruiming ook inschakelen in de omgeving van Deventer. Zo zijn wij ook actief in Apeldoorn, Zwolle en Zutphen. Onze ontruimers komen in heel Nederland om woningen en bedrijfspanden te ontruimen.

/
Offerte aanvragen