Woningontruiming in Deventer

Bent u op zoek naar een professioneel ontruimingsbedrijf voor woningontruiming in Deventer? 038 Woningontruiming is een bedrijf gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Deventer en omstreken. Onze ervaren ontruimers begeleiden u graag in het gehele proces. Wilt u een woning laten ontruimen in Deventer of omgeving? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

woningontruiming deventer
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen
038Woningontruiming op locatie

Wanneer schakelt u woningontruiming in Deventer in?

Woningontruiming kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Gaat u verhuizen naar een zorginstelling, verkoopt u de woning of bent u gedwongen om uw woning te verlaten? Dan kan het leeghalen van uw woning een vervelende klus zijn. Woningontruiming kan in deze gevallen worden ingeschakeld om deze taak van u over te nemen. U kunt kiezen woningontruiming in Deventer wanneer u wilt dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd zonder dat u hier zelf tijd aan kwijt bent.

Woningontruiming na overlijden

Na een overlijdensgeval wordt ook vaak woningontruiming ingeschakeld. Bijvoorbeeld bij het overlijden van alleenstaande ouderen. In dit geval blijft er vaak een koopwoning of huurhuis achter met spullen waar de nabestaanden geen raad mee weten. Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming na overlijden? Vraag dan gerust om hulp bij een professionele woningontruimer.

Bij een woningontruiming na het overlijden van een dierbare heeft u ongetwijfeld veel aan uw hoofd. Er zijn veel zaken die u moet regelen, zoals het ontruimen van de woning. 038 Woningontruiming biedt ondersteuning in deze emotionele en zware situaties. Weet u bijvoorbeeld niet wat u met alle spullen moet doen? Een optie is om het naar een kringloop te brengen. De bekendste in de omgeving Deventer is Het Goed.

Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming Zwolle

Voordelen van professionele ontruimers

Twijfelt u of u zelf een woning gaat ontruimen of dat u de hulp inschakelt van een professioneel ontruimingsbedrijf? Hier zijn nog een aantal voordelen van professionele woningontruiming in Deventer:

 • Het bespaart tijd
 • U hoeft geen zware meubels te tillen
 • Verzorging van hele inboedel ontruiming
 • Woning vaak in één dag leeg
 • Mogelijkheid tot eventueel herstelwerk

Hulp nodig bij een woningontruiming in Deventer?

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen van een woning in Deventer? Door een professioneel ontruimingsbedrijf in te schakelen, hoeft de ontruiming geen grote zorg voor u te zijn. U hoeft niet meer na te denken over het vervoer van uw spullen, het zware tilwerk of nadenken over de bestemming van alle spullen. Een ontruimingsbedrijf denkt met u mee en handelt naar uw specifieke wensen. Voor zo’n professionele woningontruimer in Deventer, kiest u voor 038 Woningontruiming.

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand.
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op.
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in.
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op.

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op.
 2. Verder halen we uw gehele woning leeg.
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking.

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op.
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we, of verweven we op een duurzame manier.

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen we nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u een goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of dat iemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan, kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het vooral van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Waarom 038 Woningontruiming inhuren voor woningontruiming in Deventer?

Voor een professioneel ontruimingsbedrijf bent u bij 038 Woningontruiming aan het juiste adres. Wij zijn een ontruimingsbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van woningontruiming in Deventer en omstreken. Ons doel is altijd om een snelle en nette dienst te verlenen, of het nu gaat om het leeghalen van een woning of het opruimen van een inboedel. Wij streven ernaar dit zo snel en effectief mogelijk te doen. 038 Woningontruiming neemt graag al uw zorgen uit handen. U kunt bij ons profiteren van de volgende voordelen:

 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen
Woningontruiming

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor een woningontruiming in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen een nauwkeurig kostenplaatje schetsen dat bij uw situatie past. Voor vragen kunt u ons het snelst bereiken via Whatsapp!

Heeft u vragen over onze diensten op het gebied van woningontruiming buiten Deventer? Wij zijn ook actief voor woningontruiming in Apeldoorn, Zwolle, Almelo, Hengelo, Enschede en Zutphen.

/
Offerte aanvragen