Woningontruiming in Deventer

Bent u op zoek naar een professioneel ontruimingsbedrijf voor woningontruiming in Deventer? Dan bent u bij 038 Woningontruiming aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Deventer en omstreken. Onze ervaren medewerkers begeleiden u stap voor stap in het gehele proces. Wij staan voor u klaar!

Wilt u graag een woning in Deventer (of omgeving) laten ontruimen? Neem dan gelijk contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

woningontruiming deventer
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen
woningontruiming deventer 038 woningontruiming

Waarom 038 Woningontruiming inhuren bij een woningontruiming in Deventer?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin u gebruikt kunt maken van onze diensten. Onze hoofdtaak is het leeghalen van een woning of inboedel opruimen in Deventer. We doen dit zo snel en effectief mogelijk. 038 Woningontruiming neemt uw zorgen graag uit handen!

 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Ontruimers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in Deventer;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Begripvol en persoonlijk te werk

Door jarenlange ervaring weten we als geen ander dat een woningontruiming een emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom werken we begripvol en gaan we persoonlijk te werk. Onze professionele ontruimers zullen u ontzien van deze lastige klus en doen het werk met respect. Ook vinden we uw persoonlijke mening belangrijk en zullen we naar u luisteren. Uit ervaring weten we dat u soms liever zelf de klus klaart, maar dit meestal erg tegenvalt. Hulp bij het ontruimen van een woning wordt vaak erg gewaardeerd.

Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming komt vaak voor na overlijden. Vooral bij het overlijden van alleenstaande ouderen blijft er een koopwoning of huurhuis achter met spullen waar families geen raad mee weten. Vraag gerust hulp bij de ontruiming van de woning in Deventer. We zullen u ondersteunen bij deze emotionele en lastige taak.

Bij een woningontruiming na overlijden heeft u veel aan uw hoofd en zult u veel zaken moeten regelen. Wanneer u daarbij ook nog moet bedenken wat u met de spullen gaat doen en vooral waar het allemaal naartoe moet. Een optie is om het naar de kringloop in Deventer te brengen. De bekendste kringloopwinkel van Deventer en omgeving is Het Goed.

Inboedel opruimen in Deventer

Het leeghalen van een woning is geen leuke klus. In sommige gevallen is deze situatie ook niet vrijwillig en daarom kan ons ontruimingsbedrijf ingeschakeld worden om bij te springen. We zorgen ervoor dat de ruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Laat de inboedel opruimen in Deventer maar aan ons over!

Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming Zwolle

Hulp bij leeghalen woning in Deventer

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen van een woning in Deventer? Onze ontruimers staan graag voor u klaar. Uw huis leeg laten halen is ineens geen grote last of zorg meer. U hoeft niet meer na te denken over het vervoer van de spullen, het zware tillen, maar ook de keuze van de bestemming van de spullen wordt voor u gedaan. Uiteraard vragen we altijd of u nog specifieke wensen heeft en kijken we samen met u of dit door ons uitgevoerd kan worden. We vinden een vast aanspreekpunt voor u belangrijk!

Voordelen van professionele ontruimers

Zit u nog in tweestrijd of u zelf een woning gaat ontruimen, of dat u deze zware taak overlaat aan professionals? Om de keuze te maken hebben we enkele voordelen van het inhuren van professionele ontruimers op een rijtje gezet.

 • Bespaart veel tijd;
 • Geen zware meubels tillen;
 • Professionele ontruimers werken snel en gestructureerd;
 • Het ontruimingsbedrijf verzorgt de inboedel opruiming;
 • Eventueel herstelwerk kan vaak ook worden geregeld;
 • Woning kan vaak in 1 dag worden leeggehaald.
Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand.
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op.
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in.
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op.

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op.
 2. Verder halen we uw gehele woning leeg.
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking.

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op.
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we, of verweven we op een duurzame manier.

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen we nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u een goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of dat iemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan, kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het vooral van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Samenwerking met goede doelen

Bij een woningontruiming in Deventer blijven er vaak spullen over zonder bestemming. Dit kunnen mooie en bruikbare spullen zijn, welke zonde zijn om weg te gooien. Een tweede leven voor deze spullen is dan een goede optie. Daarom werken we samen met verschillende goede doelen om deze spullen een nieuwe bestemming te geven:

 • Leger des Heils;
 • Stichting Het Vergeten Kind;
 • Kadera;
 • Verschillende vrouwenopvangen in de omgeving.

Wanneer er dan nog spullen zijn die niet geschikt zijn voor donatie of de kringloop in Deventer, dan zorgen we voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

Ons dienstenaanbod

Het aanbod aan diensten waar u ons voor kunt inschakelen is breder dan alleen woningontruiming van huizen en panden. U kunt bij ons ook de inboedel opkopen in Deventer. Mocht u daar vragen over hebben, kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast maken we ook bedrijfspanden schoon na ontdekking van criminele activiteiten als illegale wietteelt. We helpen u met de volgende diensten:

 • Het ontruimen van woningen, appartementen, garageboxen, bergingen en zolders;
 • Senioren verhuizing;
 • Wietplantage / hennepplantage ontruimen;
 • Spoedontruiming (met 24-uurs service);
 • Inboedel opkopen en opslaan in Deventer;
 • Vloeren verwijderen en woningen en bedrijfspanden schoonmaken;
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren.
Woningontruiming

Hulp nodig bij woningontruiming in Deventer? Schakel ons in!

Wilt u professionals inhuren voor een woningontruiming in Deventer? 038 Woningontruiming helpt u bij deze zware taak! U kunt een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Hiermee kunnen we u voorzien van de kosten dat past bij uw situatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons het beste bereiken via Whatsapp.

U kunt ons ontruimingsbedrijf ook inschakelen voor woningontruiming in de omgeving van Deventer. Zo zijn we ook actief in Apeldoorn, Zwolle, Almelo, Hengelo, Enschede en Zutphen. Onze ontruimers komen in heel Nederland om woningen en bedrijfspanden te ontruimen.

/
Offerte aanvragen