Woningontruiming in Hengelo

Een bedrijf voor woningontruiming in Hengelo gezocht? Kies dan voor dé specialist van Nederland: 038 Woningontruiming. Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in Hengelo. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw woning wilt laten ontruimen. Gaat u bijvoorbeeld kleinschaliger wonen, is er een dierbare overleden of gaat uw huurder door een uithuiszetting? Het ontruimen van woningen en bedrijfspanden doen wij op een discrete, professionele en efficiënte manier. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder.

Woningontruiming Overijssel
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Snelle en nette woningontruiming in Hengelo

Waarom kiezen voor professionele woningontruiming van 038 Woningontruiming?

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Hengelo (ook Enschede & Almelo)
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

038 Woningontruiming inschakelen voor uw huisontruiming in de regio Hengelo? Vraag nu gratis een offerte aan bij 038 Woningontruiming. Meer weten? Bel ons gerust of vul het online contactformulier op de website in! Dan nemen wij spoedig contact met u op voor het ontruimen of het bezemschoon opleveren van een woning.

Totale woningontruiming in Hengelo

Woningontruiming in Hengelo? 038 Woningontruiming helpt u hier graag mee. Wij hebben een snelle en nette werkwijze die ervoor zorgt dat uw woning binnen een paar dagen is ontruimd. Bovendien hebben onze medewerkers jarenlange ervaring. Een woningontruimer gaat planmatig te werk en en stopt alles in dozen. Items die mogelijk emotionele waarde hebben, worden apart gehouden zodat u later zelf kan bepalen wat u hiermee doet. Laat uw woning door onze professionals ontruimen zodat u zich niet bezig hoeft te houden met het leegmaken van uw huis.

huurhuis ontruimen

Onze service

Wij bieden een totaalpakket aan als het aankomt op woningontruiming in Hengelo of omgeving. Wij werken samen met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen voor een soepele regeling van de woningontruiming. Dient de woning ‘kaal’ opgeleverd te worden? In dat geval kunnen we ook de vloeren voor u verwijderen. Denk hier bijvoorbeeld aan het verwijderen van vastgelijmd tapijt. Wij zorgen ervoor dat we een woning altijd bezemschoon opleveren. Als u niet in staat bent dit zelf te doen, dan kan ons team u hiermee bijstaan.

Spoedontruiming nodig?

Als verhuurder kunt u wel eens te maken krijgen met een uithuiszetting van uw huurder door huurachterstand. Of woonde uw overleden dierbare in een seniorenwoning en heeft u tijdens een emotionele tijd al genoeg om te regelen? In beide gevallen heeft u een professionele partij nodig die de woningen kan ontruimen. 038 Woningontruiming staat voor u klaar. Onze ontruimers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Wij zullen altijd discreet en respectvol te werk gaan.

woningontruiming hattum

038 Woningontruiming inschakelen voor uw woningontruiming?

Bent u overtuigd van de voordelen die wij u kunnen bieden? Schakel 038 Woningontruiming in. Als u vandaag nog gratis een offerte opvraagt, ontvangt u het al binnen 24 uur. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken op 06-81 65 83 60 of vul het online contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand.
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op.
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in.
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op.

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op.
 2. Verder halen we uw gehele woning leeg.
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking.

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op.
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we, of verweven we op een duurzame manier.

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen we nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u een goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of dat iemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan, kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het vooral van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming in Zwolle
woningontruiming
huis ontruimen
/
Offerte aanvragen