Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Hengelo of omgeving

Een bedrijf voor woningontruiming in Hengelo gezocht? Kies dan voor dé specialist van Nederland: 038 Woningontruiming. Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in Hengelo. Het ontruimen van woningen en bedrijfspanden doen wij op een discrete, professionele en efficiënte manier.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Snelle en nette woningontruiming in Hengelo

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Hengelo
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Er zijn veel redenen waarom een woning of bedrijf leeggehaald moeten worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om een faillissement of onverwachts overlijden van een dierbare. Een bekende woning ontruimen kan dan een emotionele taak zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. Neem contact met ons op, dan leggen we graag onze werkwijze aan u uit.

Totale woningontruiming in Hengelo

Wij bieden een totaalpakket aan als het aankomt op woningontruiming in Hengelo of omgeving. Wij werken samen met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen voor een soepele regeling van de woningontruiming.

Dient de woning ‘kaal’ opgeleverd te worden? In dat geval kunnen we ook de vloeren voor u verwijderen. Wij zorgen dat we een woning altijd bezemschoon opleveren. Als u niet in staat bent, dit zelf te doen, komt ons team u hier graag in ontzorgen.

“Wij halen een huis leeg op een snelle en nette wijze”

Lege woning
Woningontruiming in Hengelo

Wij bieden onze hulp aan na overlijden

Wanneer een dierbare overlijdt en de huurwoning dient voor een bepaalde datum ontruimd te worden, kan dat voor veel stress en emoties zorgen. Wij bieden dan graag onze hulp aan. Over de ontruiming hoeft u zich dan geen enkele zorgen meer te maken. Onze discrete medewerkers regelen de complete woningontruiming in Hengelo.

Zorgplan en goederenopslag bij overlijden

In het geval van een bijzondere omstandigheid zoals deze stellen wij altijd een zorgplan op. Wij stellen dit plan voor de woningontruiming in Hengelo op. Nadat we met u over een aantal zaken overlegd hebben. In het zorgplan wordt o.a. beschreven of we u in bepaalde zaken kunnen ontzien door middel van aanvullende zorg.

Zo kan het zijn dat er nog voorwerpen in de woning staan die u graag wilt houden. Vaak wegens een emotionele waarde. Indien u dit ons van tevoren doorgeeft, kan hier rekening mee gehouden worden tijdens de ontruiming. Ook kunnen we spullen tijdelijk voor u opslaan. Dit geeft u de gelegenheid langer na te denken over wat u met de spullen wilt doen.

Offerte aanvragen
Samenwerking met goede doelen
Offerte aanvragen

Ontruiming of schoonmaken van bedrijfsruimtes

Wanneer u een bedrijf heeft, kunt u het slachtoffer worden van criminele activiteiten. Daardoor moet u het pand misschien wel laten ontruimen, of laten schoonmaken door een professioneel bedrijf.

Deze klus voeren wij graag voor u uit. Denk aan het verontreinigen van sterk verontreinigde panden wegens illegale wietteelt, of wegens andere redenen. Wij zorgen er op efficiënte wijze voor dat u snel weer over uw (bedrijfs)ruimte beschikt.

Garageboxen, bergingen en zolders ontruimen

Wij leveren aan u de volgende diensten:

 • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Spoedontruiming (een 24-uursservice)
 • Het opkopen en opslaan van inboedels
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren
Logo 038 Woningontruiming

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

20201012_155250

Van het oosten naar het westen

Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland. Dus onze service woningontruiming geldt niet alleen voor woningen in Hengelo of omgeving. Ook als u woont in andere Overijsselse steden mag u ons inschakelen. Onder meer in Zwolle en Almelo en Enschede zijn wij actief met onze diensten.

Daarnaast zijn wij ook werkzaam in steden in het westen, noorden en zuiden van Nederland: Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, en Amsterdam.

“Na de kennismaking krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte”

Neem contact met ons op voor woningontruiming in Hengelo

Heeft u dringend een bedrijf nodig die woningontruiming verricht in Hengelo? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op, dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360 en middels het contactformulier op de website.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/

Coronavirus

Door het momenteel heersende coronavirus zullen ook wij passende maatregelen treffen wanneer wij langskomen voor bijvoorbeeld een inventarisatie. Zo letten wij extra op de hygiëne om uw en onze eigen gezondheid niet in gevaar te brengen. Bij inventarisaties willen wij verzoeken maximaal één persoon aanwezig te laten zijn (bij voorkeur alles telefonisch) . Bij woningontruimingen werken wij bij voorkeur zonder verdere aanwezige personen. Op die manier kunnen we het contact beperken.