Woningontruiming in Hengelo

Een bedrijf gespecialiseerd in woningontruiming in Hengelo gezocht? Kies dan voor dé specialist in huisontruiming van Nederland: 038 Woningontruiming. Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in Hengelo. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw woning wil laten ontruimen. Gaat u bijvoorbeeld kleinschaliger wonen, is er een dierbare overleden of gaat uw huurder door een uithuiszetting? Het ontruimen van woningen en bedrijfspanden doen we op een discrete, professionele en efficiënte manier. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees vooral verder of vraag direct een offerte aan.

Woningontruiming Zwolle
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

De voordelen van woningontruiming in Hengelo

Onder een woningontruiming of huisontruiming verstaan we alle activiteiten met betrekking tot het leegmaken van een woning. Tijdens een ontruiming wordt alles uit het pand verwijderd, van meubels tot apparatuur en van persoonlijke spullen tot de vloerbedekking. Bij een huisontruiming komen allerlei zaken kijken, niet alleen op gebied van sjouwen, maar ook op gebied van planning en coördinatie. Deze klus uit handen geven aan een hieraan gespecialiseerd bedrijf heeft daarom meerdere voordelen:

 • Bespaar op tijd en onnodige kosten: professionele ontruimers werken efficiënt en snel, waardoor de klus een stuk sneller geklaard is dan wanneer u dit zelf zou doen.
 • Van A t/m Z geregeld: wij bieden een totaalpakket aan diensten – denk hierbij aan het afval afvoeren, de ruimte bezemschoon maken en coördineren met andere betrokken partij. Hier hoeft u zich dus niet mee bezig te houden en dus ook geen zorgen over te maken.
 • Veiligheid voorop: een ontruiming is doorgaans fysiek zwaar en meestal niet zonder gevaar – professionele ontruimingsbedrijven beschikken daarom over de juiste apparatuur, kennis en kunde om dergelijke klussen op te pakken. Zo hoeft u zich hier niet aan te wagen.
 • Minder stress: bovenstaande voordelen komen in principe neer op één groot voordeel: minder stress en gedoe. Een ontruiming is zowel fysiek als mentaal belastend, met name onder stressvolle of verdrietige situaties. Dit uitbesteden aan professionals zorgt daarom voor meer rust, waardoor u zich kunt focussen op belangrijkere zaken.

In welke situaties is ontruiming nodig?

Er zijn tal van situaties waarin ontruiming van uw woning of pand handig of zelfs noodzakelijk is. Een veelvoorkomende reden is het overlijden van een bewoner, waarbij de woning moet worden leeggehaald om ruimte te maken voor verkoop of nieuwe bewoners. Ook bij uitzettingen, bijvoorbeeld door huurachterstanden of juridische beslissingen, is een snelle en efficiënte ontruiming vaak noodzakelijk. Daarnaast kunnen ontruimingen nodig zijn bij verhuizingen, faillissementen, herstructureringen, na criminele activiteiten of calamiteiten zoals brand- of waterschade.

huurhuis ontruimen

Dit kunnen wij voor u betekenen

Wij bieden een totaalpakket aan als het aankomt op woningontruiming in Hengelo of omgeving. Wij werken samen met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen voor een soepele regeling van de woningontruiming. Wij denken met u mee en zorgen voor een passende oplossing. Dient de woning ‘kaal’ opgeleverd te worden? In dat geval kunnen we ook de vloeren voor u verwijderen. Denk hier bijvoorbeeld aan het verwijderen van vastgelijmd tapijt. Gaat het om een bedrijfspand dat ontruimd wordt en moet er ondertussen gewoon worden gewerkt? Ook dan zorgen we voor een passende ontruiming. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat we de woning bezemschoon opleveren.

Spoedontruiming nodig?

Als verhuurder kunt u wel eens te maken krijgen met een uithuiszetting van uw huurder door huurachterstand. Of woonde uw overleden dierbare in een seniorenwoning en heeft u tijdens een emotionele tijd al genoeg om te regelen? In beide gevallen heeft u een professionele partij nodig die de woningen kan ontruimen. 038 Woningontruiming staat voor u klaar. Onze ontruimers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Wij zullen altijd discreet en respectvol te werk gaan.

woningontruiming hattum

Onze werkwijze bij een woningontruiming in Hengelo

Bij een woningontruiming in Hengelo gaan wij als volgt te werk. Wij hebben een snelle en nette werkwijze die ervoor zorgt dat uw woning binnen een paar dagen is ontruimd. Bovendien hebben onze medewerkers jarenlange ervaring. Een woningontruimer gaat planmatig te werk en stopt al uw spullen in dozen. Items die mogelijk emotionele waarde hebben, worden apart gehouden zodat u later zelf kan bepalen wat u hiermee doet. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over dat dergelijke spullen onverhoopt worden weggegooid. De spullen die wel weg kunnen worden gedoneerd aan het goede doel of geveild. Hiermee zijn we nog niet klaar: wanneer het huis is leeggehaald verwijderen we, mits benodigd, de vloerbedekking en vaste installaties. Vervolgens leveren we de woning bezemschoon op.

Wat kost een ontruiming van een woning?

Benieuwd naar de ontruimingskosten? Neem dan direct contact met ons op en vraag een offerte aan – zo weet u snel waar u aan toe bent.

Waarom 038 Woningontruiming?

Waarom u bij 038 Woningontruiming aan het juiste adres bent voor professionele en razendsnelle ontruiming van uw woning of (bedrijfs)pand? Onze voordelen op een rij:

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Hengelo (ook Enschede & Almelo)
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

038 Woningontruiming inschakelen voor uw huisontruiming in de regio Hengelo? Vraag nu gratis een offerte aan bij 038 Woningontruiming. Meer weten? Bel ons gerust of vul het online contactformulier op de website in! Dan nemen wij spoedig contact met u op voor het ontruimen of het bezemschoon opleveren van een woning.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Om deze reden gaan we altijd voorzichtig te werk. Spullen gooien we niet klakkeloos weg. In plaats daarvan doneren we zoveel mogelijk spullen aan het goede doel. Het afval van de één is immers de schat van een ander. Goede doelen waarmee we samenwerken zijn onder andere het Leger des Heils, Kadera en Stichting het Vergeten Kind.

038 Woningontruiming inschakelen voor uw huisontruiming in Hengelo?

Bent u overtuigd van onze voordelen? Schakel 038 Woningontruiming in Hengelo. Als u vandaag nog gratis een offerte opvraagt, ontvangt u deze al binnen 24 uur. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op 06-81 65 83 60 of vul het online contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat is woningontruiming?

Woningontruiming betreft het opruimen van een woning, doorgaans na overlijden, verhuizing of verkoop, waarbij alle bezittingen worden weggehaald.

Welke soorten woningontruimingen kan 038 Woningontruiming in Hengelo uitvoeren?

038 Woningontruiming in Hengelo kan verschillende soorten woningontruimingen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld een seniorenverhuizing, verhuizing na overlijden of ontruiming van een huurwoning.

Wat gebeurt er met de verwijderde spullen?

De spullen worden zorgvuldig gesorteerd met het oog op hergebruik, recycling of juiste afvoer, in lijn met lokale voorschriften en in overeenstemming met de wensen van de klant.

Hoe lang duurt een woningontruiming?

De tijdsduur van een woningontruiming varieert afhankelijk van factoren zoals de omvang en complexiteit van de woning. Over het algemeen kan het proces enkele dagen tot een week in beslag nemen, maar dit kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie.

Woningontruiming Zwolle

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming in Zwolle
woningontruiming
huis ontruimen
/
Offerte aanvragen