Woningontruiming in Emmen

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Emmen? Maak dan kennis met ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming. Wij ontruimen woningen en bedrijven op een professionele, efficiënte en nauwkeurige wijze. Onze ontruimers hebben jarenlange ervaring in het snel leeghalen van een woning. Daardoor zijn wij in staat om optimaal resultaat te leveren.

Naast het verrichten van een woningontruiming in Emmen voeren we nog veel meer werkzaamheden uit als ontruimingsbedrijf. Zoals: het ontruimen van appartementen, garageboxen, bergingen en zolders, spoedontruiming (24uurs-service), verhuizingen (bedrijven en particulieren), wietplantage ontruimen, inboedel opkopen en opslaan, vloeren verwijderen en schoonmaak werk.

Woningontruiming
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Professionele woningontruiming in Emmen | 038 Woningontruiming

 • Gratis en vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Ontruimers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Emmen
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen: Leger Des Heils, Stichting Het Vergeten Kind

Huur een bedrijf in dat gespecialiseerd is in woningontruiming in Emmen. Mocht u vooraf nog meer informatie willen weten kunt u gerust contact met ons opnemen. U mag ook direct een offerte aanvragen, dan sturen we binnen 24 uur een reactie terug.

Hoe gaan we te werk bij een woningontruiming in Emmen?

Onze werkwijze leggen we graag aan u voor. Voordat we beginnen met de woningontruiming in Emmen, brengen we een bezoek aan de te ontruimen woning. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning of het bedrijfspand leeg op te leveren. Dit zorgt ervoor dat we sneller en efficiënter kunnen werken.

Op basis van deze bezichtiging maken we een prijsopgave op. Deze offerte vindt u binnen 24 uur in uw mailbox. Transparantie en duidelijkheid naar onze klanten toe vinden we belangrijk. Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de ontruiming ingepland.

Een huisontruiming in Emmen na overlijden

Een ontruiming is extra zwaar als het een (huur)woning betreft van een overleden dierbare. Helaas moeten dit soort ontruimingen vaak snel geregeld worden in verband met de oplevering. Als een dierbare komt te overlijden is een huisontruiming vaak het laatste waar u aan wilt denken. Temeer omdat een ontruiming als deze op fysiek en mentaal vlak als een zware klus wordt beschouwd. Overweegt u om de huisontruiming in Emmen uit te besteden? Wij nemen deze zware last graag van u over.

Veel spullen in de woning kunnen herinneringen oproepen. Waarschijnlijk wilt u alles bewaren, ook al heeft u er zelf geen plek voor. Met uw instemming kunnen wij een deel van de inboedel doneren aan goede doelen.

Woningontruiming Zwolle

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

/
Offerte aanvragen