Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Emmen

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Emmen? Maak dan kennis met ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming. Wij ontruimen woningen en bedrijven op een professionele, efficiënte en nauwkeurige wijze. Onze ontruimers hebben jarenlange ervaring in het snel leeghalen van een woning. Daardoor zijn wij in staat om optimaal resultaat te leveren.

Naast het verrichten van een woningontruiming in Emmen voeren we nog veel meer werkzaamheden uit als ontruimingsbedrijf. Zoals: het ontruimen van appartementen, garageboxen, bergingen en zolders, spoedontruiming (24uurs-service), verhuizingen (bedrijven en particulieren), wietplantage ontruimen, inboedel opkopen en opslaan, vloeren verwijderen en schoonmaak werk.

Offerte aanvragen
Woningontruiming in Hengelo

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Professionele woningontruiming in Emmen | 038 Woningontruiming

 • Gratis en vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Ontruimers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Emmen
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen: Leger Des Heils, Stichting Het Vergeten Kind

Huur een bedrijf in dat gespecialiseerd is in woningontruiming in Emmen. Mocht u vooraf nog meer informatie willen weten kunt u gerust contact met ons opnemen. U mag ook direct een offerte aanvragen, dan sturen we binnen 24 uur een reactie terug.

Hoe gaan we te werk bij een woningontruiming in Emmen?

Onze werkwijze leggen we graag aan u voor. Voordat we beginnen met de woningontruiming in Emmen, brengen we een bezoek aan de te ontruimen woning. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning of het bedrijfspand leeg op te leveren. Dit zorgt ervoor dat we sneller en efficiënter kunnen werken.

Op basis van deze bezichtiging maken we een prijsopgave op. Deze offerte vindt u binnen 24 uur in uw mailbox. Transparantie en duidelijkheid naar onze klanten toe vinden we belangrijk. Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de ontruiming ingepland.

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

Offerte aanvragen
Woningontruiming in Zupthen

Een huisontruiming in Emmen na overlijden

Een ontruiming is extra zwaar als het een (huur)woning betreft van een overleden dierbare. Helaas moeten dit soort ontruimingen vaak snel geregeld worden in verband met de oplevering. Als een dierbare komt te overlijden is een huisontruiming vaak het laatste waar u aan wilt denken. Temeer omdat een ontruiming als deze op fysiek en mentaal vlak als een zware klus wordt beschouwd. Overweegt u om de huisontruiming in Emmen uit te besteden? Wij nemen deze zware last graag van u over.

Veel spullen in de woning kunnen herinneringen oproepen. Waarschijnlijk wilt u alles bewaren, ook al heeft u er zelf geen plek voor. Met uw instemming kunnen wij een deel van de inboedel doneren aan goede doelen.

Kom met ons in contact

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, dan verzorgen we op nette wijze de woningontruiming in Emmen. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-81658360 als u vragen of opmerkingen voor ons heeft. Naast Emmen regelen we ook een huisontruiming voor de inwoners van Zwolle en Enschede.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/