Schoonmaak woning

De schoonmaak van je woning laat je natuurlijk over aan de schoonmakers van 038 Woningontruiming. Wij maken je huis grondig schoon, ongeacht of dit nu voor een verhuizing, oplevering, met spoed of na een verbouwing is. Kortom, bij ons ben je voor een grondige, eenmalige schoonmaak van je woning op de juiste plek. Vraag direct een offerte aan!

Woningontruiming in Hilversum
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Grondige eenmalige schoonmaak woning

Uiteraard gaan wij grondig en vakkundig te werk. Onze schoonmakers hebben jaren aan ervaring met professioneel schoonmaakwerk en weten dus precies wat ze moeten doen. Bovendien maken ze uitsluitend gebruik van professionele schoonmaakmiddelen materialen. Op deze manier zorgen wij voor een zeer grondige schoonmaak van je huis.

Verhuis schoonmaak

Ga je verhuizen en moet je huis schoon worden opgeleverd? Of wil je je nieuwe woning zo schoon mogelijk hebben voor je over gaat? In beide gevallen kun je onze schoonmakers. Zo laat je je oude huis brandschoon achter en/of is je nieuwe huis heerlijk schoon voor je hier in trekt. Dat is wel zo’n fijn idee.

Schoonmaak woning met spoed? Geen probleem!

Heeft de schoonmaak van je woning spoed? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat onze schoonmakers snel aan de slag gaan. Zij gaan dan snel bezig met het grondig schoonmaken van je woning.

Na een verbouwing

Het komt maar al te vaak voor dat je na een verbouwing met een enorme troep zit. De verbouwing zelf was waarschijnlijk al vermoeiend genoeg, dus het inschakelen van schoonmakers voor een grondige ‘verbouwing schoonmaak’ is dan zeker een goed idee!

woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

woning schoonmaak
Woningontruiming Zwolle

Wat zijn de kosten?

De exacte kosten van de schoonmaak van je woning hangen af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grote van het huis, hoe grondig deze schoongemaakt dient te worden, het aantal schoonmakers, et cetera. Wil je precies weten hoeveel de schoonmaak gaat kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Woning schoonmaak in combinatie met woningontruiming, verhuizing, of inboedel opkopen

Wij bieden ook woningontruiming, verhuizing, inboedel inkoop en tal van andere diensten aan. Sommige hiervan zijn perfect te combineren met het schoonmaken van je huis. Neem bijvoorbeeld onze verhuisservice: dan regelen wij én de verhuizing én de schoonmaak van je oude en/of nieuwe huis.

Waarom 038 Woningontruiming?

Wij zijn, naast een specialist in woningontruiming, verhuizing en inboedel inkoop, óók een schoonmaakbedrijf. Bovendien zijn we actief door heel Nederland – van woningontruiming in Zwolle tot inboedel inkoop in Groningen, bij ons vindt u het allemaal.

  • Gratis offerte binnen 24 uur;
  • Snelle, nette en grondige werkwijze;
  • Medewerkers met jarenlange ervaring;
  • Professionele verhuis schoonmaak, spoed schoonmaak en schoonmaak na verbouwing;
  • Werkzaam in heel Nederland;
  • Samenwerking met goede doelen.
ontruiming Zwolle

Vraag direct een offerte aan

Wil je je woning laten schoonmaken door 038 Woningontruiming? Met één druk op de knop vraag je een offerte aan. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact (06-81 675 83 60) met ons op te nemen.

/
Offerte aanvragen