Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Leeuwarden

Voor woningontruiming in Leeuwarden moet u bij 038 Woningontruiming zijn! Wij staan altijd voor u klaar om een woning professioneel en snel te ontruimen. Daarbij laten onze ervaren ontruimers de woning altijd bezemschoon achter.

Wellicht is een familielid komen te overlijden, waardoor u de woning moet laten ontruimen. Wij begrijpen dat dit een emotionele gebeurtenis is, daarom gaan wij hier altijd discreet mee om. Tevens krijgt u altijd een vaste contactpersoon. Voorafgaand aan de ontruiming kunt u een lijst van waardevolle spullen aanleveren. Wij zullen deze objecten bij u terugbrengen.

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

Offerte aanvragen
Woningontruiming in Emmen

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Woningontruiming in Leeuwarden op elk moment

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Leeuwarden;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Het aanvragen van een offerte gaat zeer eenvoudig via onze website. Om direct een afspraak te maken of als u nog vragen hebt, belt u naar 06-81658360. Wij staan u graag te woord.

Hoe wij te werk gaan bij huisontruiming in Leeuwarden

Omdat wij weten dat een huisontruiming in Leeuwarden geen leuke gebeurtenis voor u is, willen wij het altijd zo makkelijk mogelijk voor u maken. Wij werken volgens een vaste werkwijze. Eerst komen we op locatie om in het huis te kijken hoe lang de werkzaamheden duren. Op basis hiervan weten we wat de kosten bedragen en maken we een offerte voor u op. Zodra u ons akkoord geeft op de offerte, zullen we de ontruiming inplannen.

U krijgt de vooraf aangegeven items netjes opgeborgen weer terug. Indien u de rest van de inboedel wilt laten afvoeren, zullen wij deze in overleg met u doneren aan een van de goede doelen waar wij mee samen werken. Op deze manier werken we duurzaam en geven we de meubels en overige spullen een goed tweede leven.

Woningontruiming
20190419_161435

Spoedopruiming of inboedel opkopen

Naast onze service als ontruimingsbedrijf zijn er nog meer diensten waarvoor u ons kunt inschakelen. Wij richten ons tevens op inboedel, schoonmaakwerk en verhuizingen. Onze ontruimers staan ook voor u klaar bij een spoedontruiming in Leeuwarden. Het maakt voor ons niet uit op welk tijdstip of welke dag u ons nodig hebt. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. De gewenste ruimtes worden altijd op professionele wijze leeg en schoon gemaakt.

Offerte aanvragen

Hulp bij woningontruiming in Leeuwarden?

Schakel ons direct in voor woningontruiming in Leeuwarden. U kunt via onze website het contactformulier invullen om een offerte aan te vragen. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan ook. Dan kunt u bellen naar 06-81658360. Mocht u nog vragen hebben, staan wij voor u klaar. U neemt contact op door te bellen naar hetzelfde nummer. U kunt ons ook inschakelen voor woningontruiming in Apeldoorn of Enschede.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/