Vloerverwijdering

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in vloerverwijdering? Dan ben je bij 038 Woningontruiming aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in vloerbedekking verwijderen en hebben veel ervaring met het verwijderen van uiteenlopende soorten vloeren. Denk hierbij aan parket, tapijt, tegelvloeren, plavuizen en meer. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen en vraag direct en vrijblijvend een offerte aan!

vloer verwijdering
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Vloerverwijdering: verschillende type vloeren

Wij verwijderen vloerbedekkingen, zowel groot als klein en niet alleen thuis maar ook op de zaak. Daarnaast egaliseren wij de vloer ook, zodat de nieuwe vloerbedekking direct kan worden gelegd. Wij hebben o.a kennis van en/of ervaring met het verwijderen van de volgende vloeren:

 • Parket / gelijmde houten vloer
 • Tapijt (inclusief lijmresten)
 • Tegels en plavuizen
 • PVC & Sportvloer (gymzaal)

Parketvloer of gelijmde houten vloer

Omdat parket doorgaans volledig aan de ondervloer verlijmd is, is het verwijderen van een parketvloer zonder specialistisch gereedschap een hels karwei. Daarom hebben wij het juiste gereedschap in huis, waardoor we zowel grote als kleine parketvloeren met gemak verwijderen.

Tapijt inclusief lijmresten

Is je tapijt volledig verlijmd met de ondervloer? Dan is deze verwijderen bijzonder lastig. Een kleinere ruimte, zoals een slaapkamer, zou eventueel wel kunnen, maar voor grotere ruimtes met tapijt is het onbegonnen werk. Daarom kun je beter ons inschakelen, dat scheelt een hoop tijd en gedoe.

Plavuizen & tegelvloer

Het verwijderen van een plavuizen of tegelvloer is niet voor iedereen weggelegd. Hier kun je gelukkig ook bij ons voor terecht. Zo hoef jij je niet te wagen aan deze tijdrovende en zware klus.

PVC of sportvloer laten verwijderen?

Ook een PVC of sportvloer moet eens in de zoveel tijd worden vervangen. Dit is allesbehalve een eenvoudige klus, aangezien deze vloeren meestal volledig verlijmd zijn. Met ons specialistische gereedschap is dit gelukkig geen enkel probleem voor ons.

woningontruiming overijssel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming in Zwolle
inboedels leegmaken
Woningontruiming Amsterdam

Wat zijn de kosten van een vloer verwijderen?

De kosten van vloerverwijdering hangen af van de grote van de te verwijderen vloer en het type vloer. Zelfs met het juiste gereedschap is het verwijderen van bepaalde vloeren namelijk niet altijd even eenvoudig. Wil je een inschatting van de kosten van vloerverwijdering? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom 038 Woningontruiming?

038 Woningontruiming is dé specialist op gebied van vloerverwijdering, spoedontruiming, inboedel opkoop, woningschoonmaak, verhuizingen en andere diensten. Wij bieden onze diensten aan door heel Nederland, waaronder in Zwolle, Enschede, Emmen, Assen, Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Zutphen en Apeldoorn.

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Professionele vloerverwijdering, inclusief egaliseren;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.
Woningontruiming in Zwolle

Vloerbedekking verwijderen? Vraag een offerte aan

Wil je je vloerbedekking professioneel laten verwijderen? Vraag dan direct gratis een offerte aan. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust op (06-81 675 83 60), dan bespreken we samen hoe we u verder kunnen helpen.

/
Offerte aanvragen