Over 038 Woningontruiming

Het team van 038 Woningontruiming bestaat uit een team van gecertificeerde professionals die hun sporen hebben verdien in de facilitaire, dienstverlenende en zorgsector. Wij werken met echte vakmannen die over de expertise en ervaring beschikken om woningen en panden op vlotte en professionele wijze te ontruimen. Hierbij hanteren we een persoonlijke benadering. We snappen namelijk erg goed dat het ontruimen van woningen voor sommigen nogal emotioneel kan zijn. Er wordt een vast contactpersoon aan u toegewezen die uw belangen zal behartigen.

Bij de woningontruiming kunnen we u een totaalpakket aanbieden. Wij werken namelijk samen met externe partijen zoals notariskantoren, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Zo kunnen we een optimale ontruiming van het huis of het pand aanbieden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag om een geheel vrijblijvende offerte.

Over ons
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Persoonlijk contact

Vaak zijn bedrijven te zakelijk en wordt er alleen maar naar de winst gekeken, terwijl een woningontruiming als zeer emotioneel voor de betrokkenen kan worden ervaren. Daarom vinden wij het belangrijk dat u één vast contactpersoon toegewezen krijgt die uw belangen behartigt.

Gratis offerte

Een offerte bij 038 Woningontruiming is altijd gratis en vrijblijvend. Wij houden van transparant zakendoen, geen verassingen achteraf.

Ook bij het opleveren van huuraccommodaties helpen wij u graag bij de oplevering hiervan, onder andere met het verwijderen van bijvoorbeeld het behang en de vloerbedekking. Vraag gerust een offerte aan voor meer inzicht in de prijs, we sturen u binnen 24 uur een scherpe en duidelijke offerte toe. Deze offerte is geheel vrijblijvend. We houden namelijk niet van verrassingen achteraf, maar wel van transparant zaken doen.

Recycling

Goederen die niet aan onze goede doelen geschonken kunnen worden, noch kunnen worden verkocht, worden zoveel mogelijk gescheiden gerecycled. Op deze manier dragen wij bij tot een beter milieu.

Tweedehands meubels verkopen aan inboedel inkoper

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming Amsterdam
Woningontruiming Amsterdam
Woningontruiming Zwolle
inboedelverkoop

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen