Woningontruiming in Almelo

Op zoek naar een bedrijf dat professionele woningontruiming verricht in Almelo? Wij van 038 Woningontruiming zijn dé specialist van Nederland als het aankomt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze vakkundige gecertificeerde medewerkers weten als geen ander hoe ze woningen in Almelo op een snelle en nette wijze kunnen ontruimen.

Een woningontruiming kan emotioneel zijn voor de betrokkenen. Daarom krijgt u één vast contactpersoon aangewezen die uw belangen gedurende het proces behartigt en alle zorgen uit handen neemt.

Woningontruiming
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Professionele woningontruiming in Almelo

Kiezen voor onze dienstverlening brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Almelo (ook Enschede & Hengelo)
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Wilt u door ons een woningontruiming in Almelo of omstreken laten verzorgen? Bel ons gerust voor meer informatie of om meteen onze deskundige hulp in te schakelen!

Bezemschone oplevering

Een woning ontruimen is een fysiek zware klus en kost ook nog eens veel tijd. Vaak dient de gehele woning na verhuizing of faillissement ‘kaal’ opgeleverd te worden. Wij zorgen dat we een woning altijd bezemschoon opleveren. Ook de vloeren horen dan verwijderd te worden. Wij voeren alle bijbehorende werkzaamheden discreet, professioneel en efficiënt voor u uit.

Een ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning betekenen niet exact hetzelfde. Soms hoeft een huis niet geheel ontruimd te worden, maar voldoet een grondige schoonmaakbeurt.

Onze werkwijze bij woningontruiming in Almelo

Maar hoe gaat ontruiming in Almelo precies te werk? Voordat we aan de slag gaan met een ontruiming in Almelo, komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning of het bedrijfspand leeg op te leveren. Daardoor wordt onze werkwijze een stuk sneller én efficiënter.

Op basis van deze bezichtiging stellen we een offerte op. Vervolgens ontvangt u deze offerte op maat binnen 24 uur van ons .Wij vinden het namelijk belangrijk om transparant zaken te doen. U krijgt dus niet te maken met vervelende verrassingen achteraf. Indien u akkoord gaat, gaan we zo snel als mogelijk aan de slag met het ontruimen van de woning of het pand.

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand.
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op.
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in.
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op.

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op.
 2. Verder halen we uw gehele woning leeg.
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking.

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op.
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we, of verweven we op een duurzame manier.

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen we nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u een goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of dat iemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan, kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het vooral van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

inboedelverkoop
Woningontruiming in Apeldoorn
Woningontruiming Apeldoorn
/
Offerte aanvragen