Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Snelle en nette woningontruiming in Almelo

Op zoek naar een bedrijf die professionele woningontruiming verricht in Almelo? Wij van 038 Woningontruiming zijn dé specialist van Nederland als het aankomt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze vakkundige medewerkers weten als geen ander hoe ze woningen in Almelo op een snelle en nette wijze kunnen ontruimen.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
werkwijze

Professionele woningontruiming in Almelo

 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Almelo
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Wilt u door ons een woningontruiming in Almelo of omstreken laten verzorgen? Bel ons gerust! Ons telefoonnummer is 06-81658360.

Wij leveren een woning altijd bezemschoon op

Een woning ontruimen is een fysiek zware klus en kost ook nog eens veel tijd. Vaak dient de gehele woning na verhuizing of faillissement ‘kaal’ opgeleverd te worden. Wij zorgen dat we een woning altijd bezemschoon opleveren. Ook de vloeren horen dan verwijderd te worden. Wij voeren alle bijbehorende werkzaamheden discreet, professioneel en efficiënt voor u uit.

Een ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning betekenen niet exact hetzelfde. Soms hoeft een huis niet geheel ontruimd te worden.

“Wij doneren gevonden bruikbare spullen aan goede doelen als Het Leger des Heils en Kadera”

Lege woning
Woningen aan het kanaal

Onze werkwijze bij woningontruiming in Almelo

Voordat we aan de slag gaan met een ontruiming in Almelo komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning leeg op te leveren. Nadien ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Indien u akkoord gaat, plannen we de woningontruiming in Almelo in.

Woningontruiming na een overlijden

Wanneer een persoon in een huurwoning woont en komt te overlijden, zal de woning ontruimd moeten worden. Als dit het geval is, noemen we dat een gedwongen ontruiming.

Als het om een dierbare van u gaat, is het logisch dat dit u zwaar kan vallen. De emoties kunnen dan hoog oplopen. Dat is erg begrijpelijk. Daarom kan het sommige gevallen verstandig zijn om het leeghalen van een bekend huis over te laten aan een professionele partij.

Logo 038 woningontruiming

5/5

Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.

5/5

Aanwinst voor Stadshagen

5/5

Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen

4/5

Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.

Samenwerking met goede doelen

Een zorgplan opstellen

In het geval van overlijden of een andere bijzondere omstandigheid stellen wij altijd een zorgplan op. Dat doen we nadat we met u over een aantal zaken overlegd hebben. Dat kan bijvoorbeeld over voorwerpen gaan met een emotionele betekenis. Als u persoonlijke spullen wilt bewaren, houden wij daar uiteraard rekening mee. Wij kunnen voorwerpen ook tijdelijk voor u opslaan.

“Wij ontruimen woningen en bedrijfspanden stuk voor stuk op een professionele manier”

Van Amsterdam tot Enschede

038 Woningontruiming is werkzaam in heel Nederland. Dus naast Almelo bieden wij woningontruiming aan in de volgende regio’s en steden: Overijssel, Zwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

image-2
Werkbus

Spoedontruiming, verhuizing of schoonmaak

Onze dienstverlening bestaat onder meer uit de volgende diensten:

 • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Spoedontruiming (een 24-uursservice)
 • Het opkopen en opslaan van inboedels
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren

Kortom: wij staan voor u klaar als u zelf niet in staat bent tot ontruiming, verhuizing of de schoonmaak van uw woning. Vaak is dat het geval of heeft men er simpelweg geen tijd voor en dan zijn wij er om de woningontruiming te regelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor woningontruiming in Almelo

Laat een woning ontruimen door ons. Wij verzorgen professionele woningontruiming in Almelo. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn bereikbaar middels ons contactformulier.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/