Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming te Almelo

Op zoek naar een bedrijf dat professionele woningontruiming verricht in Almelo? Wij van 038 Woningontruiming zijn dé specialist van Nederland als het aankomt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze vakkundige gecertificeerde medewerkers weten als geen ander hoe ze woningen in Almelo op een snelle en nette wijze kunnen ontruimen.

Een woningontruiming kan emotioneel zijn voor de betrokkenen. Daarom krijgt u één vast contactpersoon aangewezen die uw belangen gedurende het proces behartigt en alle zorgen uit handen neemt.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Professionele woningontruiming in Almelo

Kiezen voor onze dienstverlening brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Almelo
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Wilt u door ons een woningontruiming in Almelo of omstreken laten verzorgen? Bel ons gerust voor meer informatie of om meteen onze deskundige hulp in te schakelen! Ons telefoonnummer is 06-81658360.

Bezemschone oplevering

Een woning ontruimen is een fysiek zware klus en kost ook nog eens veel tijd. Vaak dient de gehele woning na verhuizing of faillissement ‘kaal’ opgeleverd te worden. Wij zorgen dat we een woning altijd bezemschoon opleveren. Ook de vloeren horen dan verwijderd te worden. Wij voeren alle bijbehorende werkzaamheden discreet, professioneel en efficiënt voor u uit.

Een ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning betekenen niet exact hetzelfde. Soms hoeft een huis niet geheel ontruimd te worden, maar voldoet een grondige schoonmaakbeurt.

“Wij doneren gevonden bruikbare spullen aan goede doelen als Het Leger des Heils en Kadera”

Lege woning
Woningen aan het kanaal

Onze werkwijze bij woningontruiming in Almelo

Maar hoe gaat ontruiming in Almelo precies te werk? Voordat we aan de slag gaan met een ontruiming in Almelo, komen we langs om de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden die we moeten verrichten om de woning of het bedrijfspand leeg op te leveren. Daardoor wordt onze werkwijze een stuk sneller én efficiënter.

Op basis van deze bezichtiging stellen we een offerte op. Vervolgens ontvangt u deze offerte op maat binnen 24 uur van ons .Wij vinden het namelijk belangrijk om transparant zaken te doen. U krijgt dus niet te maken met vervelende verrassingen achteraf. Indien u akkoord gaat, gaan we zo snel als mogelijk aan de slag met het ontruimen van de woning of het pand.

Offerte aanvragen

Woningontruiming na een overlijden

Wanneer een persoon in een huurwoning woont en komt te overlijden, zal de woning ontruimd moeten worden. Als dit het geval is, noemen we dat een gedwongen ontruiming. Als het om een dierbare van u gaat, is het logisch dat u het op zowel fysiek als mentaal gebied als een zeer zware klus ervaart. De emoties kunnen dan hoog oplopen. Dat is erg menselijk, wij begrijpen dat.

Waarschijnlijk heeft u een hele hoop vragen, waaronder over wat er met de inboedel van de overledene moet gebeuren. Extra ondersteuning in deze zware tijd is fijn. Daarom kan het in sommige gevallen verstandig zijn om het leeghalen van een bekend huis over te laten aan een professionele partij die de ontruiming volledig uit uw handen neemt. Zodoende hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.
Show More

Samenwerking met goede doelen

Een zorgplan opstellen

In het geval van overlijden of een andere bijzondere omstandigheid stellen wij altijd een zorgplan op. In dit plan staat hoe we te werk gaan en of aanvullende zorg verstandig is. Op die manier kunnen we u zo veel mogelijk ontzien. Dat doen we nadat we met u over een aantal zaken overlegd hebben. Dat kan bijvoorbeeld over voorwerpen gaan met een emotionele betekenis. Als u persoonlijke spullen wilt bewaren, houden wij daar uiteraard rekening mee.

Wij kunnen voorwerpen ook tijdelijk voor u opslaan, zodat u ze kunt bewaren en later een beslissing kunt nemen over de juiste bestemming voor de spullen. Wist u dat u de spullen ook kunt doneren? Wij werken samen met een aantal goede doelen, waaronder het Leger des Heils en Kadera.

“Wij ontruimen woningen en bedrijfspanden stuk voor stuk op een professionele manier”

Van Amsterdam tot Enschede

Wij verrichten naast woningontruiming in Almelo, ook ontruimingen in andere steden ins ons land. 038 Woningontruiming is namelijk werkzaam door heel Nederland. Dus naast Almelo bieden wij woningontruiming aan in de volgende regio’s en steden: Overijssel, Zwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Woningontruiming in Zupthen
Woningontruiming in Assen

Spoedontruiming, verhuizing of schoonmaak

Onze dienstverlening bestaat onder meer uit de volgende diensten:

 • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Spoedontruiming (een 24-uursservice)
 • Het opkopen en opslaan van inboedels
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren

Kortom: wij staan voor u klaar als u zelf niet in staat bent tot ontruiming, verhuizing of de schoonmaak van uw woning. Vaak is dat het geval of heeft men er simpelweg geen tijd voor en dan zijn wij er om de woningontruiming te regelen.

Vraag nu een gratis offerte aan

Laat een woning ontruimen door ons. Wij verzorgen professionele woningontruiming in Almelo met gebruik van hoogstaande materialen en apparatuur.

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Nadat u een offerte aan heeft gevraagd, komen wij al binnen 24 uur bij u terug met een scherpe offerte. Wij zijn bereikbaar middels ons contactformulier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/

Coronavirus

Door het momenteel heersende coronavirus zullen ook wij passende maatregelen treffen wanneer wij langskomen voor bijvoorbeeld een inventarisatie. Zo letten wij extra op de hygiëne om uw en onze eigen gezondheid niet in gevaar te brengen. Bij inventarisaties willen wij verzoeken maximaal één persoon aanwezig te laten zijn (bij voorkeur alles telefonisch) . Bij woningontruimingen werken wij bij voorkeur zonder verdere aanwezige personen. Op die manier kunnen we het contact beperken.