Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Inboedel opkopen in Zwolle

Inboedel laten opkopen in Zwolle en vervolgens uw woning of bedrijfspand laten ontruimen? Dan bent u bij 038 Woningontruiming aan het juist adres! Wij kopen inboedels op in Overijssel en Zwolle en ruimen de ruimtes daarna ook op zorgvuldige wijze op, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Natuurlijk bieden wij ook vele andere diensten die u eventueel kunt combineren ben het opkopen van uw inboedel in Zwolle of elders in Overijssel, zoals een seniorenverhuizing of het verwijderen van de vloerbedekking. Neem contact op voor meer informatie, of om meteen onze deskundige hulp in te schakelen. We helpen u graag verder.

In combinatie met woningontruiming

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Lege woning

Inboedel opkopen in Zwolle door 038 Woningontruiming

Waarom uw inboedel in Zwolle laten opkopen door 038 Woningontruiming?

 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 038 Woningontruiming werkt samen met goede doelen

Verkopen aan een inboedel opkoper

Wanneer u wegens omstandigheden van de spullen uit uw woning af wilt, denkt u er waarschijnlijk al gauw aan om uw inboedel naar de stort te brengen. Echter kan het zo zijn dat u in bepaalde spullen uit de woning geen waarde ziet, terwijl deze spullen toch nog bruikbaar zijn. Het loont dus om uw inboedel te verkopen aan een inboedel opkoper in Zwolle. Misschien moet u wegens omstandigheden snel verhuizen en wilt u een deel van de inboedel om die reden verkopen, of moet de woning in verband met het overlijden van een naaste leeg opgeleverd worden.

Of is er sprake van een emigratie of een echtscheiding? Wel zo prettig om niet zelf aan de gang te moeten met het verkopen van allerlei meubels en andere spullen. We begrijpen dat u de inboedel liever gisteren dan vandaag verkoopt, zonder stress. Om die reden komen we naar u toe om de inboedel te taxeren en op te kopen voor een eerlijke prijs, vervolgens ontruimen we de woning of het bedrijfspand. Zodoende heeft u daar geen omkijken meer naar en kunt u het huis of het bedrijfspand zonder problemen aan de verhuurder of makelaar. Het is mogelijk om het verkopen van uw inboedel te combineren met een van de andere diensten die als ontruimingsbedrijf aanbieden.

IMG-20201112-WA0015

Opkopen, verhuizen of opslaan

Door onze brede variëteit aan diensten kunt u altijd bij ons terecht wanneer u een woning of andere ruimte wilt laten ontruimen. Zelf kunt u dan kiezen om de inboedel door ons te laten opkopen of dat u deze wilt verhuizen naar een andere woning, of wilt opslaan.

Ook bij het opleveren van huuraccommodaties helpen wij u graag bij de oplevering hiervan, onder andere met het verwijderen van bijvoorbeeld het behang en de vloerbedekking. Vraag gerust een offerte aan voor meer inzicht in de prijs, we sturen u binnen 24 uur een scherpe en duidelijke offerte toe. Deze offerte is geheel vrijblijvend. We houden namelijk niet van verrassingen achteraf, maar wel van transparant zaken doen.

Meer dan inboedel opkoper

Wij van 038 Woningontruiming bieden vele diensten die uiteraard kunnen worden gecombineerd. Zo kunnen wij uw woning ontruimen en tegelijkertijd uw inboedel opkopen of deze opslaan. Naast het ontruimen van woningen, het opkopen van inboedels en het opslaan hiervan bieden wij ook de volgende diensten aan:

 • Woningontruiming in Zwolle (ook spoed 24-uurs service)
 • (Senioren) verhuizing
 • Inboedel opkopen
 • Opslag
 • Vloerverwijdering
 • Schoonmaak
 • Boedelruiming
 • Wiet- en Hennepplantage ontruiming
 • Vervuilde woningen ontruimen

Donatie

Vaak zijn er bij de opkoop van de inboedel uit een woning ook zaken zoals kleding of andere spullen die niet kunnen worden verkocht. Wanneer dit het geval is doneren wij deze aan een van de goede doelen waar wij mee samenwerken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de gehele inboedel te doneren. Goederen die niet gedoneerd kunnen worden, worden door ons gerecycled. Op deze manier dragen we bij aan beter milieu.

We doneren aan verschillende goede doelen, waaronder aan:

 • Het Leger des Heils
 • Vrouwenopvangen (zoals Kadera)
 • Stichting het Vergeten Kind

Neem vandaag nog contact op

Zoekt u dus iemand om uw inboedel op te kopen in Zwolle? Neem dan vandaag nog contact op met 038 Woningontruiming, wij kopen inboedels op in Overijssel en Zwolle. U kunt direct contact met ons op nemen door te bellen naar 06-81658360 of door een bericht te sturen.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, jfif, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  /
  Offerte aanvragen