Inboedel opkopen Zwolle

Inboedel laten opkopen in Zwolle en vervolgens uw woning of bedrijfspand laten ontruimen? Dan bent u bij 038 Woningontruiming aan het juist adres! Wij kopen inboedels op in Overijssel en Zwolle en ruimen de ruimtes daarna ook op zorgvuldige wijze op, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Natuurlijk bieden wij ook vele andere diensten die u eventueel kunt combineren ben het opkopen van uw inboedel in Zwolle of elders in Overijssel, zoals een seniorenverhuizing of het verwijderen van de vloerbedekking. Neem contact op voor meer informatie, of om meteen onze deskundige hulp in te schakelen. We helpen u graag verder.

In combinatie met woningontruiming

Woningontruiming Zwolle
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Inboedel opkopen in Zwolle door 038 Woningontruiming

Waarom uw inboedel in Zwolle laten opkopen door 038 Woningontruiming?

 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 038 Woningontruiming werkt samen met goede doelen

Verkopen aan een inboedel opkoper

Wanneer u wegens omstandigheden van de spullen uit uw woning af wilt, denkt u er waarschijnlijk al gauw aan om uw inboedel naar de stort te brengen. Echter kan het zo zijn dat u in bepaalde spullen uit de woning geen waarde ziet, terwijl deze spullen toch nog bruikbaar zijn. Het loont dus om uw inboedel te verkopen aan een inboedel opkoper in Zwolle. Misschien moet u wegens omstandigheden snel verhuizen en wilt u een deel van de inboedel om die reden verkopen, of moet de woning in verband met het overlijden van een naaste leeg opgeleverd worden.

Of is er sprake van een emigratie of een echtscheiding? Wel zo prettig om niet zelf aan de gang te moeten met het verkopen van allerlei meubels en andere spullen. We begrijpen dat u de inboedel liever gisteren dan vandaag verkoopt, zonder stress. Om die reden komen we naar u toe om de inboedel te taxeren en op te kopen voor een eerlijke prijs, vervolgens ontruimen we de woning of het bedrijfspand. Zodoende heeft u daar geen omkijken meer naar en kunt u het huis of het bedrijfspand zonder problemen aan de verhuurder of makelaar. Het is mogelijk om het verkopen van uw inboedel te combineren met een van de andere diensten die als ontruimingsbedrijf aanbieden.

Opkopen, verhuizen of opslaan

Door onze brede variëteit aan diensten kunt u altijd bij ons terecht wanneer u een woning of andere ruimte wilt laten ontruimen. Zelf kunt u dan kiezen om de inboedel door ons te laten opkopen of dat u deze wilt verhuizen naar een andere woning, of wilt opslaan.

Ook bij het opleveren van huuraccommodaties helpen wij u graag bij de oplevering hiervan, onder andere met het verwijderen van bijvoorbeeld het behang en de vloerbedekking. Vraag gerust een offerte aan voor meer inzicht in de prijs, we sturen u binnen 24 uur een scherpe en duidelijke offerte toe. Deze offerte is geheel vrijblijvend. We houden namelijk niet van verrassingen achteraf, maar wel van transparant zaken doen.

Meer dan inboedel opkoper

Wij van 038 Woningontruiming bieden vele diensten die uiteraard kunnen worden gecombineerd. Zo kunnen wij uw woning ontruimen en tegelijkertijd uw inboedel opkopen of deze opslaan. Naast het ontruimen van woningen, het opkopen van inboedels en het opslaan hiervan bieden wij ook de volgende diensten aan:

 • Woningontruiming in Zwolle (ook spoed 24-uurs service)
 • (Senioren) verhuizing
 • Inboedel opkopen
 • Opslag
 • Vloerverwijdering
 • Schoonmaak
 • Boedelruiming
 • Wiet- en Hennepplantage ontruiming
 • Vervuilde woningen ontruimen
Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming Zwolle
spoedopruiming

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen