Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Inboedel opkopen Zwolle

In combinatie met woningontruiming

Bent u opzoek naar een bedrijf dat uw inboedel kan opkopen in Zwolle? Dan bent u bij 038 Woningontruiming aan het juist adres! Wij kopen inboedels op in Overijssel en Zwolle. Wij kopen uw inboedel op en ruimen deze ook leeg. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Natuurlijk bieden wij ook vele andere diensten die u eventueel kunt combineren ben het opkopen van uw inboedel in Zwolle of elders in Overijssel.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Lege woning

Onze diensten, meer dan opkopen

Wij van 038 Woningontruiming bieden vele diensten die uiteraard kunnen worden gecombineerd. Zo kunnen wij uw woning ontruimen en tegelijkertijd uw inboedel opkopen of deze opslaan. Naast het ontruimen van woningen, het opkopen van inboedels en het opslaan hiervan bieden wij ook de volgende diensten:

  • Woningontruiming (ook spoed 24-uurs service)
  • (Senioren) verhuizing
  • Inboedel opkopen
  • Opslag
  • Vloerverwijdering
  • Schoonmaak
  • Boedelruiming
  • Wiet- en Hennepplantage ontruiming
  • Vervuilde woningen ontruimen

Inboedel laten opkopen, verhuizen of opslaan?

Door onze brede variëteit aan diensten kunt u altijd bij ons terecht wanneer u een woning of andere ruimte wilt laten ontruimen. Zelf kunt u dan kiezen om de inboedel door ons te laten opkopen of dat u deze wilt verhuizen of opslaan. Ook bij het opleveren van huuraccommodaties helpen wij u graag bij de oplevering hiervan met het verwijderen van bijvoorbeeld het behang en de vloerbedekking.

Werkbus
Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Goede doelen

Vaak zijn er bij de opkoop van een inboedel ook zaken zoals kleding of andere spullen die niet kunnen worden verkocht. Wanneer dit het geval is doneren wij deze aan een van de goede doelen waar wij mee samenwerken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de gehele inboedel te doneren.

Neem vandaag nog contact op

Zoekt u dus iemand om uw inboedel op te kopen in Zwolle? Neem dan vandaag nog contact op met 038 Woningontruiming, wij kopen inboedels op in Overijssel en Zwolle. U kunt direct contact met ons op nemen door te bellen naar 06-81658360 of door een bericht te sturen.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
/