Woningontruiming Groningen

Een bedrijf voor woningontruiming in Groningen gezocht? Dan moet u bij ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming uit Zwolle zijn. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een woning wilt laten ontruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een familielid. Ook als er spoed is, zijn wij u graag van dienst. We hebben hiervoor zelfs een 24-uurs service opgericht. We zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Groningen en omgeving.

Buiten dat de woning of het kantoorpand leeg wordt opgeleverd, zorgen we er ook voor dat de ruimte schoon is. Dit doen we altijd op een professionele en efficiënte manier. Neem direct contact met ons op als u een woning wilt laten ontruimen in Groningen.

woningontruiming groningen
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Snelle woningontruiming in Groningen

Waarom kiezen voor de professionele woningontruiming van 038 Woningontruiming?

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Neem direct contact met ons op indien u een afspraak wilt maken voor een woningontruiming in de Martinistad. U kunt tevens via onze website een offerte aanvragen, deze gratis offerte ontvangt u binnen 24 uur. Heeft u nog vragen? We zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360.

Hoe gaat een huisontruiming in Groningen in zijn werk?

Om de huisontruiming in Groningen zo soepel mogelijk te laten verlopen, werken we volgens een vaste werkwijze. Zo komen we altijd eerst kijken bij het huis of het pand. Dit doen we zodat we een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden en de kosten van een woningontruiming. Op deze manier kunnen we binnen 24 uur een offerte op maat maken. Zodra u met de prijsopgave akkoord gaat, plannen we de woningontruiming in.

Vooraf kunt u een lijst opstellen met kostbare spullen. Deze spullen zullen we netjes voor u verzamelen en opbergen. Overige items die niet geschikt zijn om te doneren, worden door ons verwerkt op een duurzame manier. Dit behoort allemaal tot onze dienstverlening. Op deze manier leveren we de woning of het bedrijfspand helemaal schoon op.

Zorgvuldig een huis leeghalen

Als het gaat om een woningontruiming in Groningen biedt ons ontruimingsbedrijf een totaalpakket aan. Onze woningontruimers halen de gehele woning leeg, en leveren de woning bezemschoon (kaal) op. Het verwijderen van de vloeren maakt hier ook onderdeel van uit. Bij een ontruiming gaan de woningontruimers altijd respectvol en zorgvuldig te werk. We hanteren een discrete werkwijze en gaan netjes om met uw dierbare spullen en de complete inboedel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Zorgvuldig een huis leeghalen

Als het gaat om een woningontruiming in Groningen biedt ons ontruimingsbedrijf een totaalpakket aan. Onze woningontruimers halen de gehele woning leeg, en leveren de woning bezemschoon (kaal) op. Het verwijderen van de vloeren maakt hier ook onderdeel van uit. Bij een ontruiming gaan de woningontruimers altijd respectvol en zorgvuldig te werk. We hanteren een discrete werkwijze en gaan netjes om met uw dierbare spullen en de complete inboedel.

Donaties aan een goed doel

We ontruimen vaak woningen die nog voorzien zijn van meubels en andere spullen. Wij vinden het belangrijk dat de inboedel een tweede bestemming krijgt. Weggooien is immers zonde, aangezien de meubels en spullen vaak nog in goede staat zijn. De donaties aan de goede doelen gaan altijd in overleg met u. Zo zullen we nooit spullen doneren die u zelf wilt houden. We werken samen met enkele goede doelen, waar wij de spullen aan zullen doneren:

 • Leger des Heils;
 • Kadera;
 • Stichting Het Vergeten Kind;
 • Verschillende vrouwenopvangen.

Persoonlijk zorgplan bij overlijden

In het geval van overlijden stellen we een zorgplan op. Hierin staat hoe we te werk gaan en of er nog aanvullende zorg nodig is. We proberen u zoveel mogelijk te ontzien door een aantal zaken alvast van tevoren te bespreken. Een overlijden is al erg genoeg voor de nabestaanden. U hoeft zich dan ook niet nog bezig te houden met een huisontruiming in Groningen. Wij lossen dit voor u op.

Ontruiming van een bedrijfspand

Ook een bedrijf kan te maken krijgen met een gedwongen ontruiming, bijvoorbeeld bij een faillissement. Uiteraard schieten we ook hier graag te hulp. We verwijderen de spullen uit het kantoor en maken de boel weer schoon. Het streven van ons ontruimingsbedrijf is te allen tijde een snelle oplevering, zodat alle betrokkenen het hoofdstuk snel kunnen afsluiten.

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een ander bedrijfspand? Ook dan helpen we graag een handje mee.

Woningontruiming
Woningontruiming
Woningontruiming Utrecht
Inboedelopkoper Apeldoorn

Woningontruiming in Groningen uitbesteden

Wilt u ons inschakelen als ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming in Groningen? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis offerte, deze ontvangt u binnen 24 uur. U komt dan te weten wat de kosten zijn van een woningontruiming. Indien u nog vragen heeft, mag u altijd even bellen naar 06-81658360. Verder zijn we met ons ontruimingsbedrijf werkzaam door heel Nederland. We zijn ook werkzaam in de plaatsen Apeldoorn, Enschede, Sneek, Heerenveen, Drachten en Leeuwarden.

Neem contact op WhatsApp ons!

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op
 2. Verder halen we halen uw gehele woning leeg
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we of verweven we op een duurzame manier

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen wij nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of datemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het met name van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

/
Offerte aanvragen