Woningontruiming in Groningen

Een bedrijf voor woningontruiming in Groningen gezocht? Dan moet u bij ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel en efficiënt ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Groningen en omgeving. Ook als er spoed is, zijn wij u graag van dienst. We hebben hiervoor een 24-uurs service opgericht.

Naast het leeg opleveren van uw woning of kantoorpand, zorgen we er ook voor dat de ruimte schoon is. Neem direct contact met ons op als u een pand wilt laten ontruimen in Groningen.

woningontruiming groningen
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Efficiënte woningontruiming in Groningen

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een woning wilt laten ontruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een familielid. Wat de reden van de huisontruiming ook is, onze ervaren medewerkers begeleiden u stap voor stap in het gehele proces. Waarom kiezen voor de professionele woningontruiming van 038 Woningontruiming?

 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Ontruimers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in Groningen;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Neem direct contact met ons op indien u een afspraak wilt maken voor een woningontruiming in de Martinistad. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt dan een gratis offerte binnen 24 uur. Heeft u nog vragen? We zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360.

 

Hoe gaat een huisontruiming in Groningen in zijn werk?

Om de huisontruiming in Groningen zo soepel mogelijk te laten verlopen, werken we volgens een vaste werkwijze. Zo komen we altijd eerst kijken bij het huis of het pand. Dit doen we, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden en de kosten van de ontruiming in Groningen. Op deze manier kunnen we binnen 24 uur een offerte op maat voor u opmaken. Zodra u met de prijsopgave akkoord gaat, plannen we de woningontruiming in.

Vooraf kunt u een lijst opstellen met kostbare spullen. Deze spullen zullen we netjes voor u verzamelen en opbergen. Ook spullen weggeven aan goede doelen is een optie. Overige items die niet geschikt zijn om te doneren, worden door ons verwerkt op een duurzame manier. Dit behoort allemaal tot onze dienstverlening. Op deze manier leveren we de woning of het bedrijfspand helemaal schoon op.

Zorgvuldig een huis leeghalen

Als het gaat om een woningontruiming in Groningen biedt ons ontruimingsbedrijf een totaalpakket aan. Onze huisontruimers halen de gehele woning leeg, en leveren de woning bezemschoon (kaal) op. Het verwijderen van de vloeren maakt hier ook onderdeel van uit. Bij een ontruiming gaan de huisontruimers altijd respectvol en zorgvuldig te werk. We hanteren een discrete werkwijze en gaan netjes om met uw dierbare spullen en de complete inboedel.

Waarom professionele ontruimers inhuren?

Waarom zou u een woningontruiming uitbesteden aan een professioneel ontruimingsbedrijf? Het ontruimen van een woning of pand is een zware taak, zeker als het een huis betreft van een overleden familielid. Het leeghalen is dan vaak emotioneel beladen en kan lang duren, daar is niet altijd tijd en ruimte voor. Daarom kiezen veel mensen ervoor om deze klus uit te besteden. Verder zijn dit de belangrijkste redenen om professionele ontruimers in te schakelen:

 • U bespaart veel tijd
 • U hoeft geen zware goederen te tillen
 • Professionele huisontruimers werken snel en gestructureerd
 • Voor de achtergebleven inboedel wordt een oplossing bedacht
 • Eventueel herstelwerk wordt geregeld
 • Vaak kan een woning binnen 1 dag worden leeggehaald
Woningontruiming
Woningontruiming
Woningontruiming Utrecht

Donaties aan een goed doel

We ontruimen vaak woningen die nog voorzien zijn van meubels en andere spullen. Wij vinden het belangrijk dat de inboedel een tweede bestemming krijgt. Weggooien is immers zonde, aangezien de meubels en spullen vaak nog in goede staat zijn. Daarom hebben we samenwerkingen lopen met verschillende goede doelen. De donaties aan de goede doelen gaan altijd in overleg met u. Zo zullen we nooit spullen doneren die u zelf wilt houden. We werken samen met enkele goede doelen, waar wij de spullen aan zullen doneren:

 • Leger des Heils;
 • Kadera;
 • Stichting Het Vergeten Kind;
 • Verschillende vrouwenopvangen.

Huisontruiming na overlijden

Een huisontruiming kan nodig zijn na een overlijden binnen de familie. De woning of flat leeghalen van uw moeder, vader, oma, opa of ander familielid is een emotionele en lastige taak. Dat begrijpen wij als geen ander. In het geval van een overlijden stellen we een zorgplan op. Hierin staat hoe we te werk gaan en of er nog aanvullende zorg nodig is. We proberen u zoveel mogelijk te ontzien door een aantal zaken alvast vooraf te bespreken. Een overlijden is al erg genoeg voor de nabestaanden. U hoeft zich dan ook niet nog bezig te houden met een huisontruiming in Groningen. Wij lossen dit voor u op.

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand.
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op.
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in.
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op.

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op.
 2. Verder halen we uw gehele woning leeg.
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking.

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op.
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we, of verweven we op een duurzame manier.

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen we nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u een goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of dat iemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan, kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het vooral van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

Opkoper inboedel in Groningen

Houdt u na de ontruiming spullen over die nog van waarde zijn en wilt u deze verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk een officiële opkoper van inboedels in Groningen. Hoe wij te werk gaan? We komen naar u toe, taxeren de inboedel en kopen deze op voor een eerlijke prijs. Meer weten over onze service als opkoper inboedel in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op WhatsApp ons!

Tweedehands meubels verkopen aan inboedel inkoper

Ontruiming van een bedrijfspand in Groningen

Ook een bedrijf kan te maken krijgen met een gedwongen ontruiming in Groningen, bijvoorbeeld bij een faillissement. Uiteraard schieten we ook hier graag te hulp. We verwijderen de spullen uit het kantoor en maken de boel weer schoon. Het streven van ons ontruimingsbedrijf is te allen tijde een snelle oplevering verzorgen, zodat alle betrokkenen het hoofdstuk snel kunnen afsluiten.

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een ander bedrijfspand? Ook dan helpen we graag een handje mee.

Meer diensten

Naast dat u ons kunt inschakelen voor het leeghalen van uw woning of pand, verrichten we nog veel meer diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Het ontruimen van woningen, appartementen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Senioren verhuizing
 • Wietplantage – hennepplantage ontruimen
 • Spoedontruiming (met 24-uurs service)
 • Inboedel opkopen en opslaan
 • Vloeren verwijderen, en woningen en bedrijfspanden schoonmaken
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren
Inboedelopkoper Apeldoorn

Woningontruiming in Groningen uitbesteden? Neem contact op

Wilt u ons inschakelen als ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming in Groningen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, deze ontvangt u gratis binnen 24 uur. U komt dan te weten wat de kosten zijn van de ontruiming. Indien u nog vragen heeft, mag u altijd even bellen naar 06-81658360.

Verder zijn we met ons ontruimingsbedrijf werkzaam door heel Nederland. We zijn ook werkzaam in de plaatsen Apeldoorn, Enschede, Sneek, Heerenveen, Drachten en Leeuwarden.

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

/
Offerte aanvragen