Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Groningen

Een bedrijf voor woningontruiming in Groningen gezocht? Dan moet u bij ontruimingsbedrijf 038 woningontruiming zijn. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een woning wilt laten ontruimen, bijvoorbeeld na overlijden van een familielid. Ook als er spoed is, zijn wij u graag van dienst. We hebben hiervoor zelfs een 24 uursservice opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Groningen en omgeving.

Buiten dat de woning of het kantoorpand leeg wordt opgeleverd, zorgen wij er ook voor dat de ruimte schoon is. Dit doen wij altijd op professionele en efficiënte wijze. Neem direct contact met ons op als u een woning wilt laten ontruimen in Groningen.

Gratis offerte aanvragen

Zorgvuldig een huis leeghalen

Als het gaat om een woningontruiming in Groningen biedt ons ontruimingsbedrijf een totaalpakket aan. Onze woningontruimers halen de gehele woning leeg, en leveren de woning bezemschoon (kaal) op. Het verwijderen van de vloeren maakt hier ook onderdeel van uit. Bij een ontruiming gaan de woningontruimers altijd respectvol en zorgvuldig te werk. We hanteren een discrete werkwijze en gaan netjes om met uw dierbare spullen en de complete inboedel.

woning-ontruiming-12

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Snelle woningontruiming in Groningen

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Groningen;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Neem direct contact met ons op indien u een afspraak wilt maken voor woningontruiming in Groningen. U kunt tevens via onze website direct een offerte aanvragen. Hebt u nog vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-81658360.

Hoe gaat een huisontruiming te Groningen in zijn werk?

Om de huisontruiming in Groningen zo soepel mogelijk te laten verlopen, werken wij volgens vaste werkzaamheden. Zo komen wij altijd eerst kijken bij het huis. Dit doen we zodat we een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden en de kosten. Op deze manier kunnen we binnen 24 uur een offerte op maat maken. Zodra u met de prijsopgave akkoord gaat, plannen we de woningontruiming in Groningen in.

Vooraf kunt u een lijst opstellen met kostbare spullen. Deze zullen wij netjes voor u verzamelen en opbergen. Overige items die niet geschikt zijn om te doneren, worden door ons verwerkt op een duurzame manier. Dit behoort allemaal tot onze diensten. Op deze manier leveren wij de woning of het bedrijfspand schoon op.

Woningontruiming Hilversum
Samenwerking met goede doelen

Donaties aan een goed doel bij woningontruiming in Groningen

Wij ontruimen vaak woningen die nog voorzien zijn van meubels en andere spullen. Wij vinden het belangrijk dat de inboedel een tweede bestemming krijgt. Weggooien is namelijk zonde, aangezien de meubels en spullen vaak nog in goede staat zijn. De donaties aan goede doelen gaan altijd in overleg met u. Zo zullen wij nooit spullen doneren die u zelf wilt houden. Wij werken samen met enkele goede doelen, waar wij de spullen aan zullen doneren:

 • Leger des Heils;
 • Kadera;
 • Stichting Het Vergeten Kind.
Gratis offerte aanvragen

Persoonlijk zorgplan bij overlijden

In het geval van overlijden stellen we een zorgplan op. Hierin staat hoe we te werk gaan en of aanvullende zorg nodig is. We proberen u zoveel mogelijk te ontzien door een aantal zaken alvast van tevoren te bespreken. Een overlijden is al erg genoeg voor de nabestaanden. U hoeft zich dan ook niet nog bezig te houden met een huisontruiming. Wij lossen dit wel voor u op.

Ontruiming van een bedrijfspand

Ook een bedrijf kan te maken krijgen met een gedwongen ontruiming, bijvoorbeeld bij een faillissement. Uiteraard schieten we ook hier graag te hulp. We verwijderen de spullen uit het kantoor en maken de boel weer schoon. Het streven van ons ontruimingsbedrijf is te allen tijde een snelle oplevering. Zodat alle betrokkenen het hoofdstuk snel kunnen afsluiten.

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een ander bedrijfspand? Ook dan helpen we graag een handje mee.

Woningontruiming

Besteed de woningontruiming in Groningen uit

Wilt u ons inschakelen als ontruimingsbedrijf voor woningontruiming in Groningen? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis offerte. Indien u vragen hebt, mag u altijd even bellen naar 06-81658360. Naast Groningen zijn wij ook werkzaam in steden als Apeldoorn en Enschede. Verder zijn wij met ons ontruimingsbedrijf werkzaam door heel Nederland.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/