Woningontruiming in Assen

Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor een woningontruiming in Assen? U bevindt zich dan op de juiste website: 038 Woningontruiming. Na een verhuizing of een overlijden is het leeghalen en bezemschoon maken van de woning vaak een emotionele, fysiek zware en tijdrovende klus. U heeft na een overlijden ook wel wat anders aan uw hoofd dan een huisontruiming. Huur daarom ons ontruimingsbedrijf in.

Onze ontruimers gaan discreet en respectvol te werk. We verzamelen de kostbare spullen en meubels die u vooraf heeft doorgegeven en bergen deze netjes op. Mocht u een deel van de inboedel niet willen houden, kunt u deze spullen doneren aan goede doelen. Zo krijgen ook deze items een fijne bestemming.

Vraag vandaag nog geheel gratis een offerte aan en ontvang hem al binnen 24 uur.

Woningontruiming Overijssel
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Waarvoor dient een woningontruiming in Assen?

Afhankelijk van de omstandigheden kan het doel van een woningontruiming variëren. Over het algemeen is het doel om een woning leeg te halen, zodat het klaar is om aan iemand anders verhuurd of verkocht te worden. Hiervoor schakelt u een ontruimingservice in Assen in. Een woningontruiming kan plaatsvinden bij verschillende situaties:

 • Verhuizing: om een woning leeg te halen in Assen, zodat het klaar is voor de volgende bewoner
 • Overlijden: om een woning leeg te maken, omdat de bewoner is overleden. Vaak gebeurt dit in opdracht van de nabestaanden of de verhuurder
 • Verwaarlozing: bij ernstige verwaarlozing of achterstallig onderhoud kan het voorkomen dat een woningontruiming in Assen wordt uitgevoerd. Vervolgens kunnen er eventuele renovaties uit worden gevoerd
 • Uitzetting: als gevolg van een uitzettingsprocedure vindt een woningontruiming plaats. Verschillende redenen hiervoor kunnen zijn: schending van de huurovereenkomst, overlast of het niet betalen van de huur

Werkwijze huisontruiming in Assen

Een ontruiming zorgt voor veel regelwerk, een duidelijke planning helpt om de orde te bewaken. Daarom werken wij volgens een vast stappenplan. Als u ons ontruimingsbedrijf inschakelt voor woningontruiming in Assen maken we eerst een afspraak voor een bezichtiging. We komen op locatie bekijken hoe de woning eruitziet en hoeveel werk er te doen is. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de werkzaamheden en kosten. Nadien komen we binnen 24 uur met een offerte op maat. Zodra u met de prijsopgave akkoord gaat, plannen we de huisontruiming in Assen in.

Om de stappen van woningontruiming duidelijk in kaart te brengen, kunt u het volgende stappenplan aanhouden:

Bijzondere omstandigheden bij woning leegruimen in Assen

Er is sprake van een gedwongen ontruiming wanneer iemand overlijdt. Wij begrijpen dat dit voor de nabestaanden een pijnlijke en aangrijpende gebeurtenis is. Zo kan het voorkomen dat de woning vol staat met voorwerpen waar u mooie herinneringen aan heeft. Daarom vragen we voordat u onze woningontruiming service inschakelt om aan te geven wat de voorwerpen zijn die van emotionele waarde zijn, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Gaat u een huurwoning opleveren? Dan helpt de woningontruiming service in Assen u graag met het verwijderen van behang en vloerbedekking. Vraag gerust een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de kosten van een woningontruiming. Dan ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Zorgvuldige woningontruiming in Assen

Waarom kiezen voor professionele woningontruiming van 038 Woningontruiming?

 • Gratis offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele woningontruiming in de regio Assen
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Wij staan voor u klaar in heel Nederland, waaronder in de steden: Assen, Heerenveen, Drachten, Deventer en Meppel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming Zwolle
/
Offerte aanvragen