Onze diensten

038 Woningontruiming levert vele diensten. Een combinatie van deze diensten is altijd mogelijk, vraag gerust naar informatie. Een woningontruiming wordt normaliter bezemschoon opgeleverd. Een woning kan zelfs desgewenst behangvrij worden gemaakt inclusief het vullen van gaten en stroomdraden voorzien van kroonsteentjes.

Woningontruiming in Zwolle
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Wat kunnen wij o.a. voor u als professionals betekenen:

Een offerte aanvragen? Bij ons altijd gratis en vrijblijvend!

Inboedel opkopen of doneren aan goede doelen

Bij een boedelruiming blijven er vaak veel spullen over die u zelf niet gebruikt of niet wilt overnemen. Wat doet u hiermee? De overgebleven inboedel kunt u door ons laten opkopen, of u kiest ervoor om de spullen te verhuizen of op te slaan. 038 Woningontruiming heeft een samenwerking met verschillende goede doelen. De spullen die nog bruikbaar zijn doneren we in samenspraak met u aan het Leger des Heils, Kadera, Stichting Het Vergeten Kind en andere goede doelen.

woningontruiming overijssel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming in Apeldoorn
huis ontruimen na overlijden
Woningontruiming Amsterdam
gebruikte meubels verkopen aan inboedel opkoper voor goed doel

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen