Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Drachten

Als u een huis hebt voor woningontruiming in Drachten, staat ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en kantoorpanden. Het kan natuurlijk zijn dat een familielid is komen te overlijden. De woning moet dan ontruimd worden, wij kunnen ons goed voorstellen dat u dit niet graag zelf doet. Daarom staan wij voor u klaar. Onze ontruimers zullen de woning ontruimen en netjes en bezemschoon achter laten.

Het ontruimen doen wij op een zo efficiënt mogelijke wijze. De inboedel zal in overleg met u worden gedoneerd aan een van de goede doelen waar wij mee samenwerken. Indien er nog kostbare spullen in de woning zijn, kunt u dat van tevoren aangeven door middel van een lijst. Wij zorgen dat deze spullen verzameld worden en netjes worden opgeborgen. U krijgt deze spullen uiteraard weer terug.

Gratis offerte aanvragen
IMG-20201112-WA0015

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Woningontruiming in Drachten door 038 Woningontruiming

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Drachten;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor de woningontruiming in Drachten. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-81658360. Uiteraard kunt u via het contactformulier op onze website een gratis offerte aanvragen. Hebt u vragen? Ook dan belt u naar 06-81658360.

Onze werkwijze bij een huisontruiming in Drachten

Om u van een goede offerte te voorzien, komen wij altijd van tevoren op locatie de situatie bekijken. Op deze manier kunnen de woningontruimers een goede inschatting maken van de werkzaamheden en krijgt u binnen 24 uur een prijsopgave toegestuurd. Zodra u akkoord bent met deze offerte, zullen wij de woningontruiming in Drachten inplannen.

Naast het leeghalen van woningen en kantoorpanden verrichten we als ontruimingsbedrijf nog meer diensten: het opkopen van inboedel, schoonmaakwerk en verhuizingen. Ook vloeren kunnen wij voor u verwijderen. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van deze diensten? Laat het ons dan weten!

Vast contactpersoon bij een woningontruiming in Drachten

Als ons ontruimingsbedrijf de huisontruiming in Drachten mag uitvoeren, wijzen wij u een vast contactpersoon toe. Deze zal u te allen tijde bijstaan en heeft als taak om de woningontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Woningontruiming in Emmen
kaartnederland

Werkzaam in heel Nederland

U kunt ons ontruimingsbedrijf inschakelen voor ontruiming en onze andere diensten in heel Nederland. Neem ook contact met ons op als u een bedrijf zoekt voor woningontruiming in Apeldoorn of Enschede. Elke woning wordt door ons op professionele wijze ontruimd, waarna we de ruimtes bezemschoon achterlaten. U hoeft zich nergens zorgen om te maken als u kiest voor woningontruiming in Drachten door 038 Woningontruiming.

Gratis offerte aanvragen

Woning laten leeghalen na overlijden

Er zijn veel situaties denkbaar waarom een woning of bedrijfspand plots ontruimd dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan overlijden, faillissement, verhuizing of de ontdekking van een wietplantage. Snelheid is vaak vereist bij een gedwongen ontruiming. Daarnaast is het leeghalen en grondig schoonmaken van een huis erg zwaar werk. Tevens kost een ontruiming behoorlijk veel tijd. Als het gaat om een overlijden of verhuizing komen er ook veel emoties bij kijken. Dit alles maakt het leeghalen extra zwaar.

U kunt de woningontruiming in Drachten overlaten aan een professioneel ontruimingsbedrijf als 038 Woningontruiming. Onze woningontruimers gaan discreet en respectvol te werk. De inboedel zal met zorg worden overgebracht naar de gewenste bestemming of naar een goed doel.

Woningontruiming Utrecht

Professionele hulp bij woningontruiming in Drachten

Wilt u een woning laten ontruimen en opruimen in Drachten? Vraag dan direct een gratis offerte bij ons aan. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, ook voor spoedontruimingen. U vraagt zeer eenvoudig een offerte aan door het contactformulier (zie hieronder) op onze website in te vullen. Uiteraard kunt u telefonisch contact met ons opnemen, ook wanneer u vragen hebt. U belt dan naar 06-81658360.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/