Woningontruiming in Drachten

Als u een huis hebt voor woningontruiming in Drachten, staat ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en kantoorpanden. Het kan natuurlijk zijn dat een familielid is komen te overlijden. De woning moet dan ontruimd worden, wij kunnen ons goed voorstellen dat u dit niet graag zelf doet. Daarom staan wij voor u klaar. Onze ontruimers zullen de woning ontruimen en netjes en bezemschoon achter laten.

Het ontruimen doen wij op een zo efficiënt mogelijke wijze. De inboedel zal in overleg met u worden gedoneerd aan een van de goede doelen waar wij mee samenwerken. Indien er nog kostbare spullen in de woning zijn, kunt u dat van tevoren aangeven door middel van een lijst. Wij zorgen dat deze spullen verzameld worden en netjes worden opgeborgen. U krijgt deze spullen uiteraard weer terug.

Woningontruiming
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Drachten door 038 Woningontruiming

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Drachten;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor de woningontruiming in Drachten. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-81658360. Uiteraard kunt u via het contactformulier op onze website een gratis offerte aanvragen. Hebt u vragen? Ook dan belt u naar 06-81658360.

Onze werkwijze bij een huisontruiming in Drachten

Om u van een goede offerte te voorzien, komen wij altijd van tevoren op locatie de situatie bekijken. Op deze manier kunnen de woningontruimers een goede inschatting maken van de werkzaamheden en krijgt u binnen 24 uur een prijsopgave toegestuurd. Zodra u akkoord bent met deze offerte, zullen wij de woningontruiming in Drachten inplannen.

Naast het leeghalen van woningen en kantoorpanden verrichten we als ontruimingsbedrijf nog meer diensten: het opkopen van inboedel, schoonmaakwerk en verhuizingen. Ook vloeren kunnen wij voor u verwijderen. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van deze diensten? Laat het ons dan weten!

Vast contactpersoon bij een woningontruiming in Drachten

Als ons ontruimingsbedrijf de huisontruiming in Drachten mag uitvoeren, wijzen wij u een vast contactpersoon toe. Deze zal u te allen tijde bijstaan en heeft als taak om de woningontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Werkzaam in heel Nederland

U kunt ons ontruimingsbedrijf inschakelen voor ontruiming en onze andere diensten in heel Nederland. Neem ook contact met ons op als u een bedrijf zoekt voor woningontruiming in Apeldoorn of Enschede. Elke woning wordt door ons op professionele wijze ontruimd, waarna we de ruimtes bezemschoon achterlaten. U hoeft zich nergens zorgen om te maken als u kiest voor woningontruiming in Drachten door 038 Woningontruiming.

Tweedehands meubels verkopen aan inboedel inkoper

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woning laten leeghalen na overlijden

Er zijn veel situaties denkbaar waarom een woning of bedrijfspand plots ontruimd dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan overlijden, faillissement, verhuizing of de ontdekking van een wietplantage. Snelheid is vaak vereist bij een gedwongen ontruiming. Daarnaast is het leeghalen en grondig schoonmaken van een huis erg zwaar werk. Tevens kost een ontruiming behoorlijk veel tijd. Als het gaat om een overlijden of verhuizing komen er ook veel emoties bij kijken. Dit alles maakt het leeghalen extra zwaar.

U kunt de woningontruiming in Drachten overlaten aan een professioneel ontruimingsbedrijf als 038 Woningontruiming. Onze woningontruimers gaan discreet en respectvol te werk. De inboedel zal met zorg worden overgebracht naar de gewenste bestemming of naar een goed doel.

Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming Zwolle

Professionele hulp bij woningontruiming in Drachten

Wilt u een woning laten ontruimen en opruimen in Drachten? Vraag dan direct een gratis offerte bij ons aan. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, ook voor spoedontruimingen. U vraagt zeer eenvoudig een offerte aan door het contactformulier op onze website in te vullen. Uiteraard kunt u telefonisch contact met ons opnemen, ook wanneer u vragen hebt. U belt dan naar 06-81658360.

spoedopruiming

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

“At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus.”

/
Offerte aanvragen