Woningontruiming in Almelo, Hengelo en Enschede

Bent u woonachtig in de omgeving van Almelo, Hengelo of Enschede en zoekt u een bedrijf dat woningontruiming kan verzorgen? Dan bent u daarvoor bij 038 Woningontruiming aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist van Nederland als het aankomt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze vakkundige medewerkers weten als geen ander hoe ze op snelle en nette wijze woningen kunnen ontruimen. Wij bieden daarbij het totaalpakket aan. Zo hebben wij samenwerkingsverbanden staan met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Ook kan het voorkomen dat woningen ‘kaal’ opgeleverd dienen te worden. In dat geval is het mogelijk dat u ons vraagt de vloeren te verwijderen.

Wij beginnen zo snel als mogelijk met de woningontruiming in Almelo, Hengelo en Enschede nadat u het akkoord heeft gegeven op de offerte. Deze wordt opgesteld nadat we eerst het pand bezocht hebben. Om de ontruiming goed te plannen willen we namelijk eerst een goede indruk van het gebouw krijgen. Hierop stellen we de offerte op, die vrijblijvend is en u vervolgens binnen uiterlijk 24 uur van ons ontvangt. Meer weten? Bel dan gerust eens naar 06-81658360 of vul het online contactformulier op de website in!

Woningontruiming na een overlijden

Wanneer een persoon in een huurwoning woont en komt te overlijden, zal de woning ontruimd moeten worden. In dat geval wordt dat gedwongen ontruiming genoemd. Dit is natuurlijk een bijzondere omstandigheid, die daarom om een zorgplan vraag. Wij stellen dit plan voor de woningontruiming in Almelo, Hengelo of Enschede op nadat we met u over een aantal zaken overlegd hebben. Ook wordt daarin beschreven of we u in bepaalde zaken kunnen ontzien door middel van aanvullende zorg. Zo kan het zijn dat er nog voorwerpen in de woning aanwezig zijn die u graag wilt behouden wegens een bepaalde emotionele binding. Indien u dit ons van tevoren doorgeeft kan hier rekening mee gehouden worden. Ook kunnen we spullen tijdelijk voor u opslaan. Dit geeft u de gelegenheid langer na te denken wat u met de spullen wilt doen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij 038 Woningontruiming vinden we het zonde om spullen die we bij de woningontruiming in Almelo, Hengelo of Enschede meenemen weg te gooien, indien andere personen deze mogelijk nog kunnen gebruiken. Daarom bieden we deze graag aan ter donatie aan goede doelen zoals Het Leger des Heils, vrouwenopvangen, CliniClowns en Stichting het vergeten kind. Dit zijn goede doelen die mensen die het minder breed hebben steun en zorg bieden. Zijn de voorwerpen niet geschikt om te doneren? Dan kijken we, voordat we ze weggooien, eerst of ze gerecycled kunnen worden.

038 Woningontruiming in Almelo, Hengelo, Enschede en omgeving

038 Woningontruiming biedt woningontruiming aan in Almelo, Hengelo, Enschede en elders in Nederland. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit de volgende diensten:

  • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
  • Spoedontruiming (een 24-uurs service)
  • Opkopen en opslaan van inboedels
  • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
  • Verhuizingen

Neem nu contact op!

Wilt u 038 Woningontruiming inschakelen voor het ontruimen van een woning in Almelo, Hengelo of Enschede? Neem dan nu contact op, dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360 en middels het contactformulier op de website. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: OverijsselZwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Almelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Contact opnemen
/
Call Now Button