Woningontruiming in Almelo, Hengelo en Enschede

Bent u woonachtig in de omgeving van Almelo, Hengelo of Enschede en zoekt u een bedrijf die een woningontruiming kan verzorgen? Dan bent u bij 038 Woningontruiming aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist van Nederland als het aankomt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze vakkundige medewerkers weten als geen ander hoe ze op snelle en nette wijze woningen in Almelo en de rest van Nederland kunnen ontruimen.

Wilt u door ons een woningontruiming in Almelo of omstreken laten verzorgen? Bel ons gerust!

Totale woningontruiming Hengelo

Wij bieden een totaalpakket aan als het aankomt op woningontruiming in Hengelo en de omgeving. Wij werken samen met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen voor een soepele regeling van de woningontruiming in Hengelo, Enschede of Almelo. Dient de woning ‘kaal’ opgeleverd te worden? In dat geval kunnen we ook de vloeren voor u verwijderen. Wij zorgen dat we een woning altijd bezemschoon opleveren. Als u niet in staat bent, dit zelf te doen, komt ons team u hier graag in ontzorgen.

Hoe werkt een woningontruiming in Enschede?

Na uw akkoord op de offerte beginnen wij zo snel als mogelijk met de woningontruiming in Almelo, Hengelo of Enschede. Wij hebben al vele woningen in Enschede netjes opgeleverd na een ontruiming. We stellen een gratis offerte voor u op, op het moment dat we het pand komen bezichtigen. Om de ontruiming goed te plannen willen we namelijk eerst een goede indruk van het gebouw krijgen. Binnen 24 uur na dit bezoek ontvangt u van ons deze vrijblijvende offerte.

Meer weten? Bel direct naar 06-81658360 of vul het online contactformulier op de website in! Dan nemen wij spoedig contact met u op voor het ontruimen of het bezemschoon opleveren van een woning.

Woningontruiming na een overlijden

Wanneer een persoon in een huurwoning woont en komt te overlijden, zal de woning ontruimd moeten worden. Als dit het geval is, noemen we dat een gedwongen ontruiming. Het is logisch dat dit u zwaar kan vallen, omdat u hier emotioneel bij betrokken bent. Als u er teveel emotioneel bij betrokken bent, kunt u het leeghalen van het huis van een dierbare beter overlaten aan professionele partij als 038 Woningontruiming. Dit zijn namelijk omstandigheden waarbij het voor u onprettig kan zijn dat herinneringen teveel emotioneel met u doen.

Zorgplan en goederenopslag bij overlijden

In het geval van een bijzondere omstandigheid zoals deze stellen wij altijd een zorgplan op. Wij stellen dit plan voor de woningontruiming in Almelo, Hengelo of Enschede op, nadat we met u over een aantal zaken overlegd hebben. In het zorgplan wordt o.a. beschreven of we u in bepaalde zaken kunnen ontzien door middel van aanvullende zorg.

Zo kan het zijn dat er nog voorwerpen in de woning staan die u graag wilt houden. Vaak wegens een emotionele waarde. Indien u dit ons van tevoren doorgeeft, kan hier rekening mee gehouden worden tijdens de ontruiming. Ook kunnen we spullen tijdelijk voor u opslaan. Dit geeft u de gelegenheid langer na te denken over wat u met de spullen wilt doen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij 038 Woningontruiming vinden we het zonde om spullen weg te gooien die nog waardevol kunnen zijn voor anderen. Wanneer we bij een ontruiming in Enschede, Hengelo of Almelo bruikbare spullen tegenkomen, nemen we deze mee. Deze spullen bieden we graag ter donatie aan goede doelen aan. Wij steunen op deze manier goede doelen zoals Het Leger des Heils, vrouwenopvangen, CliniClowns en Stichting het vergeten kind. Dit zijn goede doelen die mensen helpen die het minder breed hebben.

Zijn de voorwerpen niet geschikt om te doneren? Dan kijken we, voordat we ze weggooien, eerst of ze gerecycled kunnen worden.

038 Woningontruiming in Almelo, Hengelo, Enschede en omgeving

038 Woningontruiming biedt woningontruiming aan in Almelo, Hengelo, Enschede en elders in Nederland. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit de volgende diensten:

  • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
  • Spoedontruiming (een 24-uurs service)
  • Het opkopen en opslaan van inboedels
  • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
  • Verhuizingen

Kortom, wij staan voor u klaar als u zelf niet in staat bent tot ontruiming, verhuizing of de schoonmaak van uw woning. Vaak is dat het geval of heeft men er simpelweg geen tijd voor en dan zijn wij er om de woningontruiming te regelen.

Neem nu contact op!

Wilt u 038 Woningontruiming inschakelen voor het ontruimen van een woning in Hengelo, Almelo of Enschede? Neem dan nu contact met ons op, dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360 en middels het contactformulier op de website. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: Overijssel, Zwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Almelo, Hengelo, Enschedeen Amsterdam.

Contact opnemen
/