Huurhuis opleveren na overlijden

Hoe gaat een woning ontruiming? Wat moet er allemaal geregeld worden bij het opleveren van een huurhuis na overlijden? Dit zijn allemaal vragen die opkomen wanneer het tijd wordt voor het leeg maken van de inboedel en woning van een overledene. Omdat u het al druk genoeg heeft en begrijpelijk andere zaken aan uw hoofd heeft na het overlijden van uw dierbare, helpt 038 woningontruiming u graag hij het leegmaken van de inboedel. Wij verzorgen de woningontruiming tot in de laatste details zodat u het huurhuis zonder problemen kunt opleveren na overlijden.

Inboedels leegmaken en meer

Bij het opleveren van een huurhuis komt altijd meer kijken dan alleen alle spullen uit de woning halen. Vaak moet de woning ‘kaal’ worden opgeleverd en moet dus bijvoorbeeld ook de vloerbedekking eruit worden gehaald. Om u compleet te ontzorgen helpen wij u bij de volgende zaken: 

  • Vloerverwijdering
  • Verwijdering van behang
  • Vullen van gaten in onder andere de muren
  • Voorzien van kroonstenen op stroomdraden

Wij halen dus de inboedel uit de woning en maken daarnaast de huurwoning klaar voor de oplevering. Natuurlijk halen wij alle spullen met de grootste zorg uit de woning van de overledene. Zo heeft u natuurlijk altijd inspraak over wat er behouden moet worden en wat er weg kan. Ook als u nog niet precies weet wat u met de spullen wilt doen, kunnen wij deze voor u opslaan. Hierdoor hoeft u geen overhaaste beslissingen te maken waar u later misschien spijt van zou kunnen krijgen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het opleveren van een huurhuis na overlijden, het leegmaken van een inboedel of weten hoe een woningontruiming gaat? Neem dan direct contact op met 038 woningontruiming door te bellen naar 06-81658360 of een bericht te sturen.

Contact met ons opnemen?
/