Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Huurhuis opleveren na overlijden

Hoe gaat een woning ontruiming? Wat moet er allemaal geregeld worden bij het opleveren van een huurhuis na overlijden? Dit zijn allemaal vragen die opkomen wanneer het tijd wordt voor het leeg maken van de inboedel en woning van een overledene. Omdat u het al druk genoeg heeft en begrijpelijk andere zaken aan uw hoofd heeft na het overlijden van uw dierbare, helpt 038 woningontruiming u graag hij het leegmaken van de inboedel. Wij verzorgen de woningontruiming tot in de laatste details zodat u het huurhuis zonder problemen kunt opleveren na overlijden.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Lege woning

Inboedels leegmaken en meer

Bij het opleveren van een huurhuis komt altijd meer kijken dan alleen alle spullen uit de woning halen. Vaak moet de woning ‘kaal’ worden opgeleverd en moet dus bijvoorbeeld ook de vloerbedekking eruit worden gehaald.

Om u compleet te ontzorgen helpen wij u bij de volgende zaken:

  • Vloerverwijdering
  • Verwijdering van behang
  • Vullen van gaten in onder andere de muren
  • Voorzien van kroonstenen op stroomdraden

 

U bepaald wat er met de spullen gebeurd

Alle spullen worden met de grootste zorg uit de woning van de overledene gehaald. Zo heeft u natuurlijk altijd inspraak over wat er behouden moet worden en wat er weg kan. Ook als u nog niet precies weet wat u met de spullen wilt doen, kunnen wij deze voor u opslaan. Hierdoor hoeft u geen overhaaste beslissingen te maken waar u later misschien spijt van zou kunnen krijgen.

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het opleveren van een huurhuis na overlijden, het leegmaken van een inboedel of weten hoe een woningontruiming gaat? Neem dan direct contact op met 038 woningontruiming door te bellen naar 06-81658360 of een bericht te sturen.

/
Offerte aanvragen