Woningontruiming na een overlijden

Bent u kortgeleden een van uw naasten verloren en is de zware taak van een woningontruiming na overlijden regelen aan u en uw familieleden? Nabestaanden zijn verantwoordelijk voor het ontruimen van de woning na een overlijden binnen de familie. U zit opeens met een ‘leeg’ huis vol spullen. De woning en de spullen kunnen mooie maar ook verdrietige herinnerringen oproepen. Wanneer het u te veel wordt, kan een professioneel ontruimingsbedrijf u bijstaan.

Wilt u hulp inschakelen bij een woningontruiming na overlijden? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag en staan u het gehele proces bij.

Inboedelopkoper Apeldoorn
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Wanneer de woning ontruimen na een overlijden?

Hoe snel een huis leeggehaald moet worden na een overlijden, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste of het gaat om een koopwoning, huurhuis of seniorenappartement in een verzorgingstehuis. In een huurovereenkomst staat exact wanneer de huurperiode stopt en wanneer de woning ontruimd moet zijn. Soms is er haast bij geboden en moet de woning binnen enkele dagen bezemschoon opgeleverd worden. Voor spoed hebben we een 24-uurs service opgericht. In andere situaties heeft u meer tijd om de ontruiming te regelen.

Woningontruiming

Betrouwbaar ontruimingsbedrijf inschakelen

Kies 038 Woningontruiming bij een woningontruiming bij een overlijden, we zijn gespecialiseerd in het leeghalen van huizen na een overlijden. We begeleiden u door het gehele proces, zodat u zich zo min mogelijk zorgen hoeft te maken. We staan voor u klaar met persoonlijke begeleiding. Dankzij een persoonlijk aanspreekpunt helpen we u door dit lastige proces heen. Laat ons u ontzorgen tijdens deze moeilijke periode, u heeft namelijk wel andere zaken aan uw hoofd.

woningontruiming utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Opruimen en bewaren van inboedels na overlijden

Uit ervaring weten we dat er altijd spullen overblijven na het ontruimen. Dit kunnen items zijn zonder emotionele waarde, of spullen die u gewoon niet wilt of kunt bewaren. Daarom regelen we ook vaak het opruimen van de inboedels na een overlijden. Weet u nog niet zeker wat u met sommige attributen wilt doen, maar kunt u deze zelf niet opslaan? Geen zorgen – we kunnen de spullen zonder problemen voor u bewaren, zodat u rustig kunt nadenken over een nieuwe bestemming. We willen namelijk niet dat u beslissingen maakt tijdens het huis ontruimen na overlijden van uw naaste waar u misschien later spijt van krijgt.

Huis ontruimen na overlijden: wat te doen met alle spullen?

Het is verstandig om een lijst te maken van alle spullen. U kunt het beste deze attributen onderverdelen in verschillende categorieën: een categorie met spullen die u wilt bewaren, items die u wilt verkopen of weggeven en een categorie met dingen die weggegooid mogen worden. Wilt u dat enkele spullen een nieuwe bestemming krijgen? Dan is het fijn om te weten dat deze spullen gaan naar mensen die deze wel kunnen gebruiken. Daarom werken we samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven.

 • Leger des Heils
 • Stichting Het Vergeten Kind
 • Kadera
 • Verschillende vrouwenopvangen in de regio

Zijn er spullen die weggegooid kunnen worden? Dan zorgen we voor professionele recycling van deze items om aan een beter milieu bij te dragen.

Huisontruiming in de provincie Drenthe
lege woning na woningontruiming
Woningontruiming

Professioneel team en persoonlijk contact

We hebben een zeer professioneel team dat u persoonlijk bijstaat. Bij ons staat persoonlijk contact namelijk op de eerste plek. We begrijpen dat het ontruimen van een huis na overlijden een emotionele ervaring kan zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon die uw belangen behartigt.

We gaan u compleet ontzorgen en kunnen de volgende extra werkzaamheden voor u verrichten bij een huurhuis:

 • Vloerverwijdering
 • Verwijdering van behang
 • Vullen van gaten in onder andere de muren
 • Voorzien van kroonstenen op stroomdraden

We bieden naast woningontruimingen nog veel meer diensten aan door heel Nederland. Weten welke diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tweedehands meubels verkopen aan inboedel inkoper

Hulp nodig bij een woningontruiming na overlijden?

Een huis leeghalen bij overlijden is een verdrietige aangelegenheid, vaak ook een zware klus. Hulp van een professioneel ontruimingsbedrijf is daarom gewenst. Schakel ons ontruimingsbedrijf in, dan nemen we alle zorg voor u uit handen. We zijn bereikbaar via WhatsApp en via het contactformulier op de website. U mag ook een offerte aanvragen, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Onze ontruimers komen in heel Nederland voor het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. We zijn onder andere geweest in Apeldoorn, Almelo, Enschede en Hengelo.

/
Offerte aanvragen