Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Huis ontruimen na overlijden

Bent u onlangs een van uw naasten verloren en is de zware taak om het huis te ontruimen na overlijden aan u? Kies dan voor een partner die hierin is gespecialiseerd en u door het gehele proces kan begeleiden, zodat u zich hier zo min mogelijk zorgen om hoeft te maken. Kies dus voor 038 Woningontruiming. Wij staan voor u klaar met persoonlijke begeleiding. Wij helpen u met een persoonlijk aanspreekpunt door dit lastige proces. Laat ons u ont zorgen, u heeft namelijk wel andere dingen aan uw hoofd.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Samenwerking met goede doelen

Goeden doelen en huis ontruimen na overlijden

Uit ervaring weten wij dat er altijd spullen overblijven na het ontruimen. Dit kunnen spullen zijn zonder emotionele waarde of spullen die u gewoon niet wilt of kan bewaren. Dan is het natuurlijk fijn om te weten dat deze spullen gaan naar mensen die deze wel kunnen gebruiken, daarom werken wij samen met verschillende goede doelen, waaronder:

  • Leger des Heils
  • Kadera
  • Stichting het vergeten kind

Laat uw spullen bewaren tot u een goede bestemming weet

Weet u nog niet zeker wat u met sommige spullen wilt doen maar kunt u deze zelf niet opslaan? Geen zorgen wij kunnen de spullen zonder problemen voor u bewaren, zodat u rustig kunt denken over een bestemming hiervoor. We willen namelijk niet dat u beslissingen maakt tijdens het huis ontruimen na overlijden van uw naaste waar u misschien later spijt van krijgt.

Werkbus
Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Over 038 Woningontruiming

Wij hebben een zeer professioneel team dus u persoonlijk bijstaat. Bij ons staat persoonlijk contact namelijk op nummer een, wij begrijpen namelijk het ontruimen van een huis na overlijden een emotionele ervaring kan zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon die uw belangen behartigd.

Wij bieden naast woningontruimingen nog veel meer diensten door heel Nederland, weten welke diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wilt u weten hoe wij kunnen helpen bij het huis ontruimen na overlijden van uw naaste? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen met 06-81658360.

038 Woningontruiming zorgt ervoor dat uw huis op professionele en respectvolle wijze wordt ontruimd na overlijden.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
/
Offerte aanvragen