Huis ontruimen na overlijden

Bent u onlangs een van uw naasten verloren en is de zware taak om het huis te ontruimen na overlijden aan u? Kies dan voor een partner die hierin is gespecialiseerd en u door het gehele proces kan begeleiden, zodat u zich hier zo min mogelijk zorgen om hoeft te maken. Kies dus voor 038 Woningontruiming. Wij staan voor u klaar met persoonlijke begeleiding. Wij helpen u met een persoonlijk aanspreekpunt door dit lastige proces. Laat ons u ont zorgen, u heeft namelijk wel andere dingen aan uw hoofd.

Goeden doelen en huis ontruimen na overlijden

Uit ervaring weten wij dat er altijd spullen overblijven na het ontruimen. Dit kunnen spullen zijn zonder emotionele waarde of spullen die u gewoon niet wilt of kan bewaren. Dan is het natuurlijk fijn om te weten dat deze spullen gaan naar mensen die deze wel kunnen gebruiken, daarom werken wij samen met verschillende goede doelen, waaronder:

  • Leger des Heils
  • Cliniclowns
  • Stichting het vergeten kind

 

Weet u nog niet zeker wat u met sommige spullen wilt doen maar kunt u deze zelf niet opslaan? Geen zorgen wij kunnen de spullen zonder problemen voor u bewaren, zodat u rustig kunt denken over een bestemming hiervoor. We willen namelijk niet dat u beslissingen maakt tijdens het huis ontruimen na overlijden van uw naaste waar u misschien later spijt van krijgt.

Over 038 Woningontruiming

Wij hebben een zeer professioneel team dus u persoonlijk bijstaat. Bij ons staat persoonlijk contact namelijk op nummer een, wij begrijpen namelijk het ontruimen van een huis na overlijden een emotionele ervaring kan zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon die uw belangen behartigd. Wij bieden naast woningontruimingen nog veel meer diensten door heel Nederland, weten welke diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wilt u weten hoe wij kunnen helpen bij het huis ontruimen na overlijden van uw naaste? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen met 06-81658360.

Contact met ons opnemen?
/