Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Inboedel opkopen Apeldoorn

In combinatie met woningontruiming

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw inboedel kan opkopen in Apeldoorn? Dan bent u bij 038 Woningontruiming aan het juiste adres! Wij kopen inboedels op door heel Nederland en dus ook in Apeldoorn! Naast het inboedel opkopen in Apeldoorn, ruimen wij deze ook op een professionele wijze leeg. U hoeft zich dus helemaal nergens zorgen over te maken. Ook bieden wij vele andere diensten aan, die u eventueel ook kunt combineren met het opkopen van uw inboedel in Apeldoorn of ergens andere in Nederland!

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Lege woning

Meer dan inboedels opkopen in Apeldoorn

Wij helpen u graag bij het inboedel opkopen in Apeldoorn, maar wij leveren ook nog vele andere diensten. Dit doen wij niet alleen in Apeldoorn en omgeving, waar u ook in Nederland zit, wij staan voor u klaar met de volgende diensten:

  • Woningontruiming (ook spoed 24-uurs service)
  • (Senioren) verhuizing
  • Inboedel opkopen
  • Opslag
  • Vloerverwijdering
  • Schoonmaak
  • Boedelruiming
  • Wiet- en Hennepplantage ontruiming
  • Vervuilde woningen ontruimen

Combineer onze diensten

Al onze diensten zijn vanzelfsprekend te combineren. Zelf kunt u dan ook kiezen om de inboedel door ons te laten opkopen of dat u deze wilt verhuizen of opslaan.

Ook bij het opleveren van bijvoorbeeld een seniorenwoning of iets anders helpen wij u graag bij de oplevering hiervan met het verwijderen van bijvoorbeeld het behang en de vloerbedekking.

038 Woningontruiming koopt graag op professionele en persoonlijke wijze uw inboedel op

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Samenwerking met goede doelen

Goede doelen

Uit onze ervaring blijkt dat er bij de opkoop van een inboedel vaak spullen overblijven die wij niet kunnen verkopen. Wij vinden het zonde om deze zomaar weg te gooien wanneer wij hier ook andere mensen blij mee kunnen maken. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen toch nog een goede bestemming te geven. Mochten de spullen ook niet gedoneerd kunnen worden, zorgen wij voor professionele recycling om bij te dragen aan een beter milieu.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Zoekt u iemand om u te helpen met inboedel opkopen in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op via 06-81658360!

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
/