Woningontruiming Amsterdam

Wilt u een woning laten ontruimen in Amsterdam? 038 Woningontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen door heel Nederland, en kan u ook in Amsterdam van dienst zijn. 038 Woningontruiming neemt al uw zorgen weg tijdens uw woningontruiming in Amsterdam.

Wij zorgen dat uw woning snel klaar is om opnieuw opgeleverd te worden. Ook uw vloeren kunnen door ons verwijderd worden. Ons team beschikt over de nodige kennis en ervaring om uw vloerbedekking snel en zorgvuldig te verwijderen. Wij ontruimen uw woning snel, efficiënt en professioneel.

Woningontruiming Amsterdam
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Zorgplan bij uw woningontruiming in Amsterdam

Soms zijn er bijzondere omstandigheden waardoor een woning ontruimd moet worden. Bij een gedwongen ontruiming van een woning, bijvoorbeeld bij een overlijden, stellen wij eerst een zorgplan op. Hierin staat in samenwerking met u aangegeven hoe wij te werk gaan in uw woning en welke zorg er verder nog nodig is.

Dit doen wij omdat wij ons ook beseffen dat een overlijden een emotionele tijd is voor de nabestaanden, en wij u zoveel mogelijk willen ontzien. Met sommige voorwerpen heeft u wellicht een emotionele binding. Wanneer u dit van tevoren aan ons doorgeeft, zorgen wij dat deze voorwerpen bewaard blijven.

Wij halen alle spullen met de grootste zorg uit het huis van de overledene. Naast dat u inspraak heeft in wat u wilt houden, kunnen wij wanneer u dit nog niet weet, ook uw spullen tijdelijk opslaan. Zo heeft u nog even de tijd om na te denken over uw besluit, en is de kans dat u later spijt krijgt aanzienlijk kleiner. Om de woning opnieuw op te leveren voor verhuur, moet deze vaak ‘kaal’ geleverd worden. Wij helpen u tevens met het verwijderen van uw vloeren, zodat u hier niet zelf zorg voor hoeft te dragen.

Uw (bedrijfs)ruimte weer gebruiken

Wanneer u als bedrijf slachtoffer bent geworden van criminele activiteiten, en u uw pand moet schoonmaken of laten ontruimen in Amsterdam, kunt u ook terecht bij 038 Woningontruiming. Zaken waar u aan kunt denken in dit geval zijn onder andere illegale wietteelt en situaties waarin het pand sterk verontreinigd is.

038 Woningontruiming zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk ontlast wordt en u weer kunt beschikken over uw (bedrijfs)ruimte.

Over 038 Woningontruiming

038 Woningontruiming biedt u een team gecertificeerde professionals, die door middel van hun kwaliteiten exact aan uw wensen kunnen voldoen. Onze instelling is niet te zakelijk, en wij zijn niet slechts gericht op het maken van winst. Wij weten dat een woningontruiming een emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom wijzen wij u een vaste contactpersoon toe die rekening houdt met uw belangen.

038 Woningontruiming werkt samen met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Binnen onze organisatie kunnen wij u dan ook alles bieden wat u nodig heeft om uw ontruiming zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt bij ons altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Tevens doet 038 Woningontruiming ook aan recycling en schenken wij voorwerpen aan het goede doel.

Woningontruiming in Wezep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

inboedel opkopen
woningontruiming
inboedels leegmaken
spoedopruiming

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen