Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming Amsterdam

Wilt u een woning laten ontruimen in Amsterdam? 038 Woningontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen door heel Nederland, en kan u ook in Amsterdam van dienst zijn. 038 Woningontruiming neemt al uw zorgen weg tijdens uw woningontruiming in Amsterdam.

Wij zorgen dat uw woning snel klaar is om opnieuw opgeleverd te worden. Ook uw vloeren kunnen door ons verwijderd worden. Ons team beschikt over de nodige kennis en ervaring om uw vloerbedekking snel en zorgvuldig te verwijderen. Wij ontruimen uw woning snel, efficiënt en professioneel.

Voorafgaand aan de werkzaamheden komen wij eerst bij u langs om uw pand/woning te bekijken en maken wij een inschatting van wat er moet gebeuren. Hierop krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toegezonden. Bent u akkoord met de offerte? Dan begint 038 Woningontruiming met ontruimen.

Offerte aanvragen
Woningen aan het kanaal inboedel overkopen Overijssel

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Zorgplan bij uw woningontruiming in Amsterdam

Soms zijn er bijzondere omstandigheden waardoor een woning ontruimd moet worden. Bij een gedwongen ontruiming van een woning, bijvoorbeeld bij een overlijden, stellen wij eerst een zorgplan op. Hierin staat in samenwerking met u aangegeven hoe wij te werk gaan in uw woning en welke zorg er verder nog nodig is.

Dit doen wij omdat wij ons ook beseffen dat een overlijden een emotionele tijd is voor de nabestaanden, en wij u zoveel mogelijk willen ontzien. Met sommige voorwerpen heeft u wellicht een emotionele binding. Wanneer u dit van tevoren aan ons doorgeeft, zorgen wij dat deze voorwerpen bewaard blijven.

Wij halen alle spullen met de grootste zorg uit het huis van de overledene. Naast dat u inspraak heeft in wat u wilt houden, kunnen wij wanneer u dit nog niet weet, ook uw spullen tijdelijk opslaan. Zo heeft u nog even de tijd om na te denken over uw besluit, en is de kans dat u later spijt krijgt aanzienlijk kleiner. Om de woning opnieuw op te leveren voor verhuur, moet deze vaak 'kaal' geleverd worden. Wij helpen u tevens met het verwijderen van uw vloeren, zodat u hier niet zelf zorg voor hoeft te dragen.

Uw (bedrijfs)ruimte weer gebruiken

Wanneer u als bedrijf slachtoffer bent geworden van criminele activiteiten, en u uw pand moet schoonmaken of laten ontruimen in Amsterdam, kunt u ook terecht bij 038 Woningontruiming. Zaken waar u aan kunt denken in dit geval zijn onder andere illegale wietteelt en situaties waarin het pand sterk verontreinigd is.

038 Woningontruiming zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk ontlast wordt en u weer kunt beschikken over uw (bedrijfs)ruimte.

Lege woning
Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Over 038 Woningontruiming

038 Woningontruiming biedt u een team gecertificeerde professionals, die door middel van hun kwaliteiten exact aan uw wensen kunnen voldoen. Onze instelling is niet te zakelijk, en wij zijn niet slechts gericht op het maken van winst. Wij weten dat een woningontruiming een emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom wijzen wij u een vaste contactpersoon toe die rekening houdt met uw belangen.

038 Woningontruiming werkt samen met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Binnen onze organisatie kunnen wij u dan ook alles bieden wat u nodig heeft om uw ontruiming zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt bij ons altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Tevens doet 038 Woningontruiming ook aan recycling en schenken wij voorwerpen aan het goede doel.

Schenking aan goede doelen

Wij doneren onder andere aan Het Leger des Heils, vrouwenopvangen, Kadera en Stichting het vergeten kind. Al deze organisaties bieden zorg en ondersteuning aan mensen in onze samenleving die het minder breed hebben, of laten kinderen weer lachen.

Hoe fijn is het als uw spullen weer wat kunnen betekenen voor iemand anders? Spullen die anders worden weggegooid. Goederen die niet aan het goede doel geschonken kunnen worden of kunnen worden verkocht, recyclen wij zoveel mogelijk. Zo dragen wij ook ons steentje bij voor een beter milieu.

Samenwerking met goede doelen
Woningontruiming in Apeldoorn

Diensten 038 Woningontruiming te Amsterdam

Onze diensten zijn vrij divers van aard. Binnen het ontruimen van uw woning bieden wij ook een spoedontruiming 24-uurs service aan. Wij houden ons bezig met het opkopen en opslaan van inboedels, verwijderen vloeren en maken uw woning schoon. Het is zelfs mogelijk u door ons te laten verhuizen naar uw nieuwe woonplek. Wij ontruimen niet alleen appartementen en flats, maar ook garageboxen, bergingen en zolders. Wanneer er sprake is van sterke verontreiniging van een pand of een wietplantage/hennepplantage, ondernemen wij ook actie. Bij 038 woningontruiming bent u aan het juiste adres voor al uw zaken omtrent het bergen en schoonmaken van huizen en (bedrijfs)panden.

Vragen en contact

Wilt u een woning laten ontruimen in Amsterdam? Vraag vandaag nog een offerte aan bij 038 Woningontruiming en neem contact met ons op. Vul het formulier hiernaast in of bel ons op 06-81658360. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: OverijsselZwolleMeppelApeldoornUtrechtHilversumAlmelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/
Offerte aanvragen