Woningontruiming Utrecht

Is er een woning in Utrecht of omgeving en wilt u deze laten ontruimen? Dan kunt u 038 Woningontruiming daarvoor inschakelen. Wij zijn specialist in het ontruimen van woningen en zijn actief door het hele land. Graag zijn we u van dienst met woningontruiming in Utrecht. We zorgen er voor dat we de woning snel weer aan u kunnen opleveren. Indien gewenst verwijderen we ook de vloeren. Onze specialisten zijn erg ervaren en beschikken over de expertise om verschillende soorten vloerbedekking op efficiënte wijze weg te halen. 038 Woningontruiming zorgt voor een vlotte en professionele ontruiming van de woning. Voordat we beginnen komen we altijd even bij het pand of de woning langs om een indruk te krijgen van de stand van zaken. Hoe steekt het pand in elkaar, wat moet er allemaal gedaan worden? Op basis van onze bevindingen stellen we een offerte op. Deze offerte is geheel vrijblijvend en wordt binnen 24 uur naar u toegezonden. Bent u akkoord? Dan beginnen we zo snel als mogelijk!

Een specialist in woningontruiming te Utrecht gezocht? Wij helpen u graag. Neem gerust contact op voor meer informatie en vraag om een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt telefonisch contact opnemen via 06-81658360 of via het online contactformulier.

Bijzondere omstandigheden

Het kan voorkomen dat er sprake is van een bijzondere omstandigheid bij de woningontruiming in omgeving Utrecht. Als het gaat om een gedwongen ontruimen, bijvoorbeeld omdat de persoon die er woonde is komen te overleden, wordt eerst door ons een zorgplan opgesteld. In dat plan, dat in samenwerking met u wordt opgesteld, staat beschreven hoe onze werkwijze er uit zal zien en welke aanvullende zorg nodig is. Het overlijden van een persoon is emotioneel altijd zwaar natuurlijk, iets dat wij ons goed beseffen. Daarom willen we u zo veel als we kunnen ontzien. Mogelijk zijn er nog bepaalde voorwerpen in de woning aanwezig waar u een zekere emotionele binding mee heeft. Graag horen we dit van tevoren zodat we daar rekening mee kunnen houden. In het geval van een overleden persoon dragen we de grootst mogelijke zorg voor het uit huis halen van de spullen. Ook is het mogelijk dat we uw spullen tijdelijk opslaan. Dit stelt u in staat rustig na te denken welke spullen u wilt behouden en welke niet. Indien het gaat om een huurwoning en deze opnieuw verhuurd zal worden kunnen we ook de vloer verwijderen, zodat de woning daadwerkelijk ‘kaal’ opgeleverd kan worden.

Ontruiming na criminele activiteiten

Hebben er criminele activiteiten plaatsgevonden in uw bedrijfspand en dient u deze daarom te laten schoonmaken of ontruimen? Ook deze dienstverlening biedt 038 Woningontruiming aan in Utrecht en omstreken. Hierbij kunt u denken aan illegale wietteelt of andere situaties die het noodzakelijk maken het pand grondig te reinigen. Wij ontlasten u zo snel als we kunnen, zodat u spoedig weer uw pand kunt gebruiken.

Over 038 Woningontruiming

038 Woningontruiming is een organisatie dat woningontruiming in Utrecht en omstreken, alsmede de rest van het land aanbiedt. Wij bestaan uit een team van professionals die over de juiste kwaliteiten beschikken om op efficiënte en zorgvuldige wijze woningen te ontruimen. Doordat we erg ervaren zijn snappen we goed dat dit een emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom kiezen we voor een persoonlijke benadering. Dat betekent ook dat we u een vast contactpersoon toewijzen, die al uw belangen zal behartigen. 038 Woningontruiming heeft samenwerkingsverbanden met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Wij kunnen u het totale pakket aanbieden voor een optimale ontruiming van uw woning. Vraag daarom gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte aan. Tevens schenkt 038 Woningontruiming onder omstandigheden voorwerpen aan een goed doel en doen we ook aan recycling.

Schenking aan goede doelen

038 Woningontruiming draagt ook graag een steentje bij aan het goede doel. Daarom doneren wij regelmatig aan goede doelen zoals Het Leger des Heils, vrouwenopvangen, CliniClowns en Stichting het vergeten kind. Dit zijn specifiek organisaties die zorg en ondersteuning bieden aan mensen in de samenleving die het niet zo breed hebben. Uw spullen kunnen zo iemand anders helpen, in plaats van weggegooid worden. Als voorwerpen niet geschikt voor donaties zijn zorgen we dat ze verkocht of gerecycled worden, indien mogelijk. Wij proberen in ieder geval altijd een goed doel voor het voorwerp te kiezen.

Onze diensten

U kunt 038 Woningontruiming inschakelen voor diverse diensten in Utrecht en omgeving. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit:

  • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
  • Spoedontruiming (een 24-uurs service)
  • Opkopen en opslaan van inboedels
  • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
  • Verhuizingen

Meer weten over woningontruiming te Utrecht?

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u ons inschakelen voor woningontruiming in omgeving Utrecht? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360 of het contactformulier op de website. Vraag ook gerust om een gratis en vrijblijvende offerte. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: OverijsselZwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Almelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Contact opnemen
/
Call Now Button