Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming Utrecht

Is er een woning in Utrecht of omgeving die u wilt laten ontruimen? Dan kunt u 038 Woningontruiming daarvoor inschakelen. Wij zijn specialist in het ontruimen van woningen en zijn actief door het hele land. Graag zijn we u van dienst met woningontruiming in Utrecht. We zorgen ervoor dat we de woning snel weer bezemschoon opleveren. Indien gewenst verwijderen we ook de vloeren. Onze ervaren specialisten beschikken over de expertise om verschillende soorten vloerbedekking op efficiënte wijze weg te halen.

Offerte aanvragen
Woningen aan het kanaal inboedel overkopen Overijssel

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Hoe gaat 038 Woningontruiming te werk?

038 Woningontruiming zorgt voor een vlotte en professionele ontruiming van de woning. Om een goede indruk van de status van het pand te krijgen, komen we vooraf even langs. Hoe steekt het pand in elkaar en wat moet er allemaal gedaan worden?

Op basis van onze bevindingen stellen we een offerte op maat op. Deze offerte is geheel vrijblijvend en wordt binnen 24 uur naar u toegezonden. Bent u akkoord? Dan gaan wij zo snel als mogelijk aan de slag!

Een specialist in woningontruiming in de regio Utrecht gezocht? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag om een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt telefonisch contact opnemen via 06-81658360 of het online contactformulier gebruiken.

Bijzondere omstandigheden

Het kan voorkomen dat er sprake is van een bijzondere omstandigheid bij de woningontruiming in omgeving Utrecht. Als het gaat om een gedwongen ontruiming, stellen we eerst een zorgplan op. Er is sprake van een gedwongen ontruiming wanneer de persoon die er woonde, is komen te overlijden. Samen met een dierbare stellen wij dan een zorgplan op. In het zorgplan staat beschreven hoe onze werkwijze is en welke aanvullende zorg nodig is.

Het overlijden van een persoon is emotioneel altijd zwaar natuurlijk, iets dat wij ons goed beseffen. Daarom willen we u zoveel als we kunnen ontzien. Mogelijk zijn er nog voorwerpen in de woning aanwezig waar u een zekere emotionele binding mee heeft. Graag horen we dit van tevoren zodat we daar rekening mee kunnen houden. In het geval van het overlijden van een dierbare zorgen we dat (waardevolle) spullen netjes uit huis gehaald worden.

Ook is het mogelijk dat we alle spullen tijdelijk opslaan. Dit stelt u in staat rustig na te denken welke spullen u wilt behouden en welke niet. Gaat het om een huurwoning die opnieuw verhuurd zal gaan worden? Dan kunnen wij ook de vloer verwijderen. De woning zal daadwerkelijk ‘kaal’ opgeleverd worden.

Lege woning
Straat in Nederland

Ontruiming na criminele activiteiten

Hebben er criminele activiteiten plaatsgevonden in uw bedrijfspand en dient u het pand daarom te laten ontruimen? Ook deze dienstverlening biedt 038 Woningontruiming aan in Utrecht en omstreken. Een situatie waarin het noodzakelijk is om een pand grondig te laten reinigen is bijvoorbeeld illegale wietteelt. Wij ontlasten u zo snel als we kunnen, zodat u spoedig weer uw pand kunt gebruiken. Het kost veel tijd om dit zelf te doen, terwijl wij werken in snelle, professionele teams. Uw woning of bedrijfspand ontruimen in Utrecht is voor ons geen extra moeite.

Over 038 Woningontruiming

038 Woningontruiming is een organisatie die woningontruiming in Utrecht en in de rest van het land aanbiedt. Wij zijn een professioneel team die over de juiste kwaliteiten beschikt om efficiënt en zorgvuldig woningen te ontruimen. Doordat we erg ervaren zijn, snappen we goed dat dit een emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom kiezen we voor een persoonlijke benadering.

Dit doen we door u in ieder geval een vast contactpersoon toe te wijzen, die al uw belangen zal behartigen. 038 Woningontruiming heeft samenwerkingsverbanden met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Wij kunnen u het totale pakket aanbieden voor een optimale ontruiming van uw woning.

Vraag daarom gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte aan. Tevens schenkt 038 Woningontruiming onder omstandigheden voorwerpen aan een goed doel en doen we ook aan recycling.

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Samenwerking met goede doelen

Schenking aan goede doelen

038 Woningontruiming draagt ook graag een steentje bij aan het goede doel. Daarom doneren wij regelmatig aan goede doelen, zoals:

 • Het Leger des Heils
 • Vrouwenopvangen
 • Kadera
 • Stichting het vergeten kind

Deze organisaties bieden zorg en ondersteuning aan mensen in de samenleving die het niet zo breed hebben. Wij dragen hier graag aan bij door bruikbare goederen te schenken.

Uw spullen kunnen zo iemand anders helpen, in plaats van weggegooid worden. Als voorwerpen niet geschikt zijn voor donaties zorgen we dat ze verkocht of gerecycled worden, indien mogelijk. Wij proberen in ieder geval altijd een goed doel voor het voorwerp te kiezen. Gaat u kleiner wonen? Ook dan kunt u bij ons een gratis offerte aanvragen om u te helpen bij de ontruiming en verhuizing van alle spullen.

Onze diensten

U kunt 038 Woningontruiming inschakelen voor diverse diensten in Utrecht en omgeving. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit:

 • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Spoedontruiming (een 24-uurs service)
 • Opkopen en opslaan van inboedels
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen
Woningontruiming Utrecht

Meer weten over woningontruiming te Utrecht?

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u ons inschakelen voor woningontruiming in omgeving Utrecht? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360 of het contactformulier op de website.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u ons inschakelen voor woningontruiming in omgeving Utrecht? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-81658360 of het contactformulier op de website.

Vraag ook gerust om een gratis en vrijblijvende offerte. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: OverijsselZwolleMeppelApeldoornUtrechtHilversumAlmelo, Hengelo, Enschedeen Amsterdam.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/
Offerte aanvragen