Woningontruiming Utrecht

Is er een woning in Utrecht of omgeving die u wilt laten ontruimen? Dan kunt u 038 Woningontruiming daarvoor inschakelen. Wij zijn specialist in het ontruimen van woningen en zijn actief door het hele land. Graag zijn we u van dienst met woningontruiming in Utrecht. We zorgen ervoor dat we de woning snel weer bezemschoon opleveren. Indien gewenst verwijderen we ook de vloeren. Onze ervaren specialisten beschikken over de expertise om verschillende soorten vloerbedekking op efficiënte wijze weg te halen.

woningontruiming utrecht
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Hoe gaat 038 Woningontruiming te werk?

038 Woningontruiming zorgt voor een vlotte en professionele ontruiming van de woning. Om een goede indruk van de status van het pand te krijgen, komen we vooraf even langs. Hoe steekt het pand in elkaar en wat moet er allemaal gedaan worden?

Op basis van onze bevindingen stellen we een offerte op maat op. Deze offerte is geheel vrijblijvend en wordt binnen 24 uur naar u toegezonden. Bent u akkoord? Dan gaan wij zo snel als mogelijk aan de slag!

Een specialist in woningontruiming in de regio Utrecht gezocht? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag om een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt telefonisch contact opnemen via 06-81658360 of het online contactformulier gebruiken.

Bijzondere omstandigheden

Het kan voorkomen dat er sprake is van een bijzondere omstandigheid bij de woningontruiming in omgeving Utrecht. Als het gaat om een gedwongen ontruiming, stellen we eerst een zorgplan op. Er is sprake van een gedwongen ontruiming wanneer de persoon die er woonde, is komen te overlijden. Samen met een dierbare stellen wij dan een zorgplan op. In het zorgplan staat beschreven hoe onze werkwijze is en welke aanvullende zorg nodig is.

Het overlijden van een persoon is emotioneel altijd zwaar natuurlijk, iets dat wij ons goed beseffen. Daarom willen we u zoveel als we kunnen ontzien. Mogelijk zijn er nog voorwerpen in de woning aanwezig waar u een zekere emotionele binding mee heeft. Graag horen we dit van tevoren zodat we daar rekening mee kunnen houden. In het geval van het overlijden van een dierbare zorgen we dat (waardevolle) spullen netjes uit huis gehaald worden.

Ook is het mogelijk dat we alle spullen tijdelijk opslaan. Dit stelt u in staat rustig na te denken welke spullen u wilt behouden en welke niet. Gaat het om een huurwoning die opnieuw verhuurd zal gaan worden? Dan kunnen wij ook de vloer verwijderen. De woning zal daadwerkelijk ‘kaal’ opgeleverd worden.
Ook bij het opleveren van huuraccommodaties helpen wij u graag bij de oplevering hiervan, onder andere met het verwijderen van bijvoorbeeld het behang en de vloerbedekking. Vraag gerust een offerte aan voor meer inzicht in de prijs, we sturen u binnen 24 uur een scherpe en duidelijke offerte toe. Deze offerte is geheel vrijblijvend. We houden namelijk niet van verrassingen achteraf, maar wel van transparant zaken doen.

Ontruiming na criminele activiteiten

Hebben er criminele activiteiten plaatsgevonden in uw bedrijfspand en dient u het pand daarom te laten ontruimen? Ook deze dienstverlening biedt 038 Woningontruiming aan in Utrecht en omstreken. Een situatie waarin het noodzakelijk is om een pand grondig te laten reinigen is bijvoorbeeld illegale wietteelt. Wij ontlasten u zo snel als we kunnen, zodat u spoedig weer uw pand kunt gebruiken. Het kost veel tijd om dit zelf te doen, terwijl wij werken in snelle, professionele teams. Uw woning of bedrijfspand ontruimen in Utrecht is voor ons geen extra moeite.

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

woningontruiming
Woningontruiming in Zwolle
woningontruiming in Dronten
Over ons

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen