Woningontruiming in Hilversum

Bent u op zoek naar een organisatie die vlot en vakkundig een woningontruiming in Hilversum kan verzorgen? Daarvoor zit u goed bij ontruimingsbedrijf 038 Woningontruiming. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van panden en woningen in heel Nederland. We werken snel en vakkundig en kunnen daarom de woning op korte termijn na akkoord alweer opleveren. Indien gewenst verwijderen we ook de vloeren, zodat de woning ‘kaal’ opgeleverd kan worden. Naast dat de woning leeg wordt opgeleverd, zorgen we er ook voor dat de ruimtes bezemschoon worden achtergelaten.  Laat een woning ontruimen in Hilversum maar aan ons over!

Bij spoed kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Neem telefonisch contact met ons op via 06-81658360.

Woningontruiming in Hilversum
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

Efficiënte woningontruiming in Hilversum

Waarom kiezen voor de professionele woningontruiming van 038 Woningontruiming?

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Hilversum;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

Op zoek naar een specialist in woningontruiming te Hilversum? Wij zijn u graag van dienst. Informeer gerust verder over onze dienstverlening en vraag een vrijblijvende offerte aan. 038 Woningontruiming is telefonisch bereikbaar via 06-81658360 en via het contactformulier op de website.

Onze werkwijze bij een ontruiming

Om snel en efficiënt te kunnen werken, komen we voor de ontruiming het pand inspecteren. Door van tevoren langs te komen, krijgen we een indruk van het gebouw. Zo weten we wat er gedaan moet worden voor een bezemschone oplevering en kunnen we een inschatting maken van de kosten van een woningontruiming in Hilversum. Op basis van deze bezichtiging wordt de offerte opgesteld. Deze is gratis, vrijblijvend en ontvangt u binnen 24 uur van ons. Geeft u een akkoord op de offerte op maat? Dan zullen we de werkzaamheden zo snel als mogelijk starten en uw woning of pand laten ontruimen.

Bijzondere omstandigheden

Een mogelijke reden voor de woningontruiming in Hilversum kan het overlijden zijn van een persoon. In dat geval is er sprake van een gedwongen ontruiming. Een dergelijke bijzondere omstandigheid vraagt om het opstellen van een zorgplan. Dit plan wordt in overleg met u opgesteld. In het zorgplan staat hoe wij te werk zullen gaan en/of aanvullende zorg noodzakelijk is.

Wij begrijpen erg goed dat het overlijden van een persoon een aangrijpende gebeurtenis is. Een huis leeghalen vol mooie herinneringen doet wat met een mens. Om die reden proberen we u zoveel als we kunnen te ontzien. Het kan zijn dat er voorwerpen in huis zijn waar u nog een emotionele binding mee heeft. Wij vragen u dit van tevoren aan te geven, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Ook bij het opleveren van huuraccommodaties helpen wij u graag bij de oplevering hiervan, onder andere met het verwijderen van het behang en de vloerbedekking. Vraag gerust een offerte aan voor meer inzicht in de kosten van een woningontruiming, we sturen u binnen 24 uur een scherpe en duidelijke offerte toe. Deze offerte is geheel vrijblijvend. We houden namelijk niet van verrassingen achteraf, maar wel van transparant zaken doen.

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Goederen voor u opslaan

Indien gewenst, kunnen we kostbare spullen die we uit de woning halen ook tijdelijk voor u opslaan. Wanneer u nog niet heeft besloten wat u wilt houden en wat u weg wilt doen, kunt u hier nog wat langer over nadenken. Vraag ons gerust naar deze optie, dan gaan we dit voor u regelen. Spullen die overblijven worden op een duurzame manier door ons verwerkt.

Verschillende soorten ontruimingen uitvoeren

038 Woningontruiming kan verschillende soorten ontruimingen uitvoeren. Naast woningontruiming in Hilversum kunnen we ook andere soort panden ontruimen, zoals bedrijfspanden. U kunt een bedrijfspand om diverse redenen laten ontruimen. Is er bijvoorbeeld misbruik gemaakt van uw pand? Bij criminele activiteiten (zoals wietteelt) ontruimen wij uw pand snel en grondig. Dankzij onze snelheid en professionaliteit kunt u spoedig weer uw bedrijfspand in gebruik nemen.

Daarnaast verrichten we meer diensten. We halen ook garageboxen, bergingen en zolders leeg. Bovendien helpen we ook mee bij verhuizingen (voor senioren, particulieren en bedrijven) en ontruimen we hennepplantages.

woningontruiming
vloer verwijdering
Woningontruiming Amsterdam

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Met deze goede doelen hebben wij een samenwerkingsverband lopen: Leger des Heils, Stichting Het Vergeten Kind en Kadera. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

woningontruiming hattum

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het laten ontruimen van een woning in Hilversum of omgeving laat u over aan 038 Woningontruiming. Wij kunnen bij spoed het huis leeghalen in 24 uur als dat nodig is. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Hiermee krijgt u ook een indicatie van de kosten van een woningontruiming in Hilversum. Meer weten? Stuur een WhatsApp berichtje of bel ons even via 06-81658360.

Als ontruimingsbedrijf zijn we werkzaam in heel Nederland. Onze ontruimers komen in Hilversum, maar ook in plaatsen in Overijssel en Gelderland. Bijvoorbeeld in Enschede, Apeldoorn, Almelo en Hengelo.

/
Offerte aanvragen