Woningontruiming Hilversum

Bent u op zoek naar een organisatie die op vlotte en vakkundige wijze de woningontruiming van een woning in Hilversum of omstreken kan verzorgen? Dan zit u daarvoor goed bij 038 Woningontruiming. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van panden en werken in heel Nederland. Doordat we snel en vakkundig tewerk gaan kunnen we de woning, zodra u akkoord bent met onze offerte, al op korte termijn na het akkoord weer opleveren. Indien gewenst verwijderen we ook de vloeren, indien de woning ‘kaal’ opgeleverd dient te worden. Om snel en efficiënt tewerk te kunnen gaan komen we voordat we met de ontruiming beginnen altijd even het pand of de woning bezoeken. Door van te voren langs te komen krijgen we een indruk van het gebouw en weten we hoe het eruit ziet. Hierdoor kunnen we beter een inschatting maken van de te verrichte werkzaamheden. Met die informatie wordt ook de offerte opgesteld. Deze is gratis, vrijblijvend en ontvangt u binnen 24 uur. Heeft u akkoord gegeven voor de offerte? Dan zullen we de werkzaamheden zo snel als mogelijk starten.

Op zoek naar een specialist in woningontruiming te Hilversum? Wij zijn u graag van dienst. Informeer gerust verder over onze dienstverlening en vraag een vrijblijvende offerte aan. 038 Woningontruiming is telefonisch bereikbaar via 06-81658360 en het contactformulier op de website.

Bijzondere omstandigheden

Een mogelijke reden voor de woningontruiming in Hilversum is het overlijden van een persoon. In dat geval is er sprake van een gedwongen ontruiming. Een dergelijke bijzondere omstandigheden vraagt om het opstellen van een zorgplan. Dit plan wordt in overleg met u opgesteld en beschrijft hoe wij tewerk zullen gaan en of aanvullende zorg noodzakelijk is. Wij begrijpen erg goed dat het overlijden van een persoon een aangrijpende gebeurtenis is. Om die reden proberen we zo veel als we kunnen te ontzien. Het kan zijn dat er voorwerpen in het huis aanwezig zijn waar u een bepaalde emotionele binding mee heeft. Wij vragen u dit van tevoren aan te geven zodat daar rekening mee kan worden gehouden. Indien gewenst kunnen we spullen die we uit de woning halen ook tijdelijk opslaan. Wanneer u nog geen beslissing heeft genomen welke spullen u wilt behouden en welke u weg wilt doen kunt u in dat geval wat langer de tijd nemen om daarover na te denken.

Ook ontruiming van bedrijfspanden

Naast woningontruiming te Hilversum kan 038 Woningontruiming ook andere soort panden ontruimen, zoals bedrijfspanden. Een voorbeeld daarvan is wanneer u als bedrijf slachtoffer bent geworden van criminele activiteiten, of wanneer het pand grondig schoongemaakt dient te worden. Doordat we snel en professioneel tewerk wordt u zo snel als mogelijk ontlast en is uw bedrijfspand spoedig weer klaar voor gebruik.

Over 038 Woningontruiming

038 Woningontruiming is een bedrijf dat woningontruiming in Hilversum en omgeving verzorgt. Wij werken met echte vakmannen die over de expertise en ervaring beschikken om woningen en panden op vlotte en professionele wijze te ontruimen. Hierbij hanteren we een persoonlijke benadering. We snappen namelijk erg goed dat het ontruimen van woningen voor sommigen nogal emotioneel kan zijn. Er wordt een vast contactersoon aan u toegewezen die uw belangen zal behartigen. Bij de woningontruiming kunnen we u een totaalpakket aanbieden. Wij werken namelijk samen met externe partijen zoals notariskantoren, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Zo kunnen we een optimale ontruiming van het huis of het pand aanbieden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag om een geheel vrijblijvende offerte.

Schenking aan goede doelen

038 Woningontruiming vindt het belangrijk dat mensen in onze samenleving die het minder breed hebben ook voldoende zorg en ondersteuning ontvangen. Daarom doneren wij graag aan goede doelen. We bieden regelmatig spullen ter donatie aan bij goede doelen als Het Leger des Heils, vrouwenopvangen, CliniClowns en Stichting het vergeten kind. Vaak nemen we bij de woningontruiming in omgeving Hilversum spullen mee die eigenlijk weggegooid zouden worden. Soms kunnen deze spullen voor anderen van waarde zijn. Deze doneren we in dat geval graag, om zo ons steentje bij te kunnen dragen aan dergelijke goede doelen. Komen de voorwerpen daar niet voor in aanmerking? Dan kijken we of ze gerecycled kunnen worden.

Woningontruiming te Hilversum en meer

Als in woningontruiming te Hilversum gespecialiseerd bedrijf biedt 038 Woningontruiming verschillende diensten aan. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
  • Spoedontruiming (een 24-uurs service)
  • Opkopen en opslaan van inboedels
  • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
  • Verhuizingen

Vraag een offerte aan!

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Zou u graag een offerte ontvangen voor de woningontruiming in Hilversum of omgeving? Neem dan gelijk contact op voor meer informatie. U kunt ons bellen via 06 81658360 of een bericht sturen via het online contactformulier. 038 Woningontruiming hoort graag van u. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: OverijsselZwolle, Meppel, Apeldoorn, Utrecht, Hilversum, Almelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Contact opnemen
/
Call Now Button