Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming Hilversum

Bent u op zoek naar een organisatie die vlot en vakkundig een woningontruiming in Hilversum kan verzorgen? Daarvoor zit u goed bij 038 Woningontruiming. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van panden en woningen in heel Nederland. Wij werken snel en vakkundig en kunnen daarom uw woning op korte termijn na akkoord alweer opleveren. Indien gewenst verwijderen we ook de vloeren, zodat de woning ‘kaal’ opgeleverd kan worden. Laat een woning ontruimen in Hilversum naar aan ons over!

Offerte aanvragen
Woningen aan het kanaal inboedel overkopen Overijssel

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Onze werkwijze

Om snel en efficiënt te kunnen werken, komen we voor de ontruiming het pand inspecteren. Door van tevoren langs te komen, krijgen we een indruk van het gebouw. Zo weten we wat er gedaan moet worden voor een bezemschone oplevering. Op basis van deze bezichtiging wordt de offerte opgesteld. Deze is gratis, vrijblijvend en ontvangt u binnen 24 uur van ons. Geeft u een akkoord op de offerte op maat? Dan zullen we de werkzaamheden zo snel als mogelijk starten en uw pand laten ontruimen.

Op zoek naar een specialist in woningontruiming te Hilversum? Wij zijn u graag van dienst. Informeer gerust verder over onze dienstverlening en vraag een vrijblijvende offerte aan. 038 Woningontruiming is telefonisch bereikbaar via 06-81658360 en via het contactformulier op de website.

Bijzondere omstandigheden

Een mogelijke reden voor de woningontruiming in Hilversum is het overlijden van een persoon. In dat geval is er sprake van een gedwongen ontruiming. Een dergelijke bijzondere omstandigheid vraagt om het opstellen van een zorgplan. Dit plan wordt in overleg met u opgesteld. In het zorgplan staat hoe wij te werk zullen gaan en of aanvullende zorg noodzakelijk is.

Wij begrijpen erg goed dat het overlijden van een persoon een aangrijpende gebeurtenis is. Om die reden proberen we u zoveel als we kunnen te ontzien. Het kan zijn dat er voorwerpen in huis zijn waar u nog een emotionele binding mee hebt. Wij vragen u dit van tevoren aan te geven, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Lege woning
Woningontruiming in Hilversum

Goederen voor u opslaan

Indien gewenst, kunnen we spullen die we uit de woning halen ook tijdelijk voor u opslaan. Wanneer u nog niet heeft besloten wat u wilt houden en wat u weg wilt doen, kunt u hier nog wat langer over nadenken. Vraag ons gerust naar deze optie, dan gaan we dit voor u regelen.

Ook ontruiming van bedrijfspanden

Naast woningontruiming te Hilversum kan 038 Woningontruiming ook andere soort panden ontruimen, zoals bedrijfspanden. U kunt een bedrijfspand om diverse redenen laten ontruimen. Is er bijvoorbeeld misbruik gemaakt van uw pand? Bij criminele activiteiten (zoals wietteelt) ontruimen wij uw pand snel en grondig. Dankzij onze snelheid en professionaliteit kunt u spoedig weer uw bedrijfspand in gebruik nemen.

Over ons

038 Woningontruiming is een bedrijf dat woningontruiming in Hilversum en omgeving verzorgt. Wij werken met echte vakmannen die over de expertise en ervaring beschikken om woningen en panden op vlotte en professionele wijze te ontruimen. Hierbij hanteren we een persoonlijke benadering. We snappen namelijk erg goed dat het ontruimen van woningen voor sommigen nogal emotioneel kan zijn. Er wordt een vast contactpersoon aan u toegewezen die uw belangen zal behartigen.

Bij de woningontruiming kunnen we u een totaalpakket aanbieden. Wij werken namelijk samen met externe partijen zoals notariskantoren, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Zo kunnen we een optimale ontruiming van het huis of het pand aanbieden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag om een geheel vrijblijvende offerte.

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Samenwerking met goede doelen

Schenking aan goede doelen

038 Woningontruiming vindt het belangrijk dat mensen in onze samenleving die het minder breed hebben, ook voldoende zorg en ondersteuning krijgen. Daarom doneren wij graag aan goede doelen. We bieden regelmatig spullen ter donatie aan. Goede doelen waaraan wij doneren zijn: Het Leger des Heils, vrouwenopvangen, Kadera en Stichting het vergeten kind.

Vaak nemen we bij de woningontruiming in omgeving Hilversum spullen mee die eigenlijk weggegooid zouden worden. Soms kunnen deze spullen voor anderen van waarde zijn. Deze doneren we graag, om zo ons steentje bij te dragen aan dergelijke goede doelen. Komen de voorwerpen daar niet voor in aanmerking? Dan kijken we of ze gerecycled kunnen worden.

Onze diensten

Als in woningontruiming te Hilversum gespecialiseerd bedrijf biedt 038 Woningontruiming verschillende diensten aan. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

 • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Spoedontruiming (een 24-uurs service)
 • Opkopen en opslaan van inboedels
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen

Of u ons dus wilt inschakelen voor een woning ontruimen na overlijden, voor de inboedel opkopen of voor het leeg opleveren van een woning; wij staan voor u klaar.

Woningontruiming in Hilversum

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over hoe wij ontruimen in Hilversum en de rest van Nederland? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor woningontruiming in Hilversum. Neem contact op via 06 81658360 of vul op de website ons contactformulier in. 038 Woningontruiming helpt u graag bij het ontruimen van uw woning in Hilversum of omstreken.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland: OverijsselZwolleMeppelApeldoornUtrechtHilversumAlmelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/
Offerte aanvragen