Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming Overijssel

Is een van uw naasten helaas overleden of moet u om een of andere reden een woning laten ontruimen? Bent u op zoek naar een bedrijf voor woningontruiming in Overijssel? Neem dan eens contact op met 038 Woningontruiming. Wij zijn gevestigd in Zwolle maar zijn actief in heel Nederland en kunnen u dus ook helpen met woningontruiming in Overijssel. Wij ontruimen uw woning op een professionele wijze en u hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken wanneer u kiest voor 038Woningontruiming. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: Overijssel, ZwolleMeppelApeldoornUtrechtHilversumAlmelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Overijssel voor een goed doel

Vaak blijven er na een woningontruiming in Overijssel ook spullen over waar u niks meer mee wilt of kan of die geen emotionele waarde hebben. Wij werken dan ook samen met verschillende goede doelen, want het is zonde om deze spullen weg te gooien wanneer iemand anders er wel iets aan heeft, vindt u ook niet? Wij werken dan ook samen met onder andere:

 • Leger des Heils
 • Kadera
 • Stichting het vergeten kind

Natuurlijk doneren we de spullen alleen in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met spullen die u anders toch zou weggooien? Meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Over 038 Woningontruiming

Ons team bestaat uit louter professionals die u op de juiste wijze bij staan en helpen bij iedere woningontruiming. Bij ons staat persoonlijk contact op nummer een, wij begrijpen namelijk dat een woningontruiming een emotionele ervaring kan zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon die uw belangen behartigd. Naast woningontruimingen in Overijssel leveren wij nog veel meer diensten door heel Nederland. Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Bel dan vandaag nog en vraag een gratis offerte aan!

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Lege woning

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u een gratis offerte aanvragen voor een woningontruiming in Overijssel? Bel dan vandaag nog 06-81658360. Wij helpen u graag bij iedere woningontruiming in Overijssel maar ook elders in Nederland!

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
werkwijze

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/
Offerte aanvragen