Woningontruiming Overijssel

Is een van uw naasten helaas overleden of moet u om een of andere reden een woning laten ontruimen? Bent u op zoek naar een bedrijf voor woningontruiming in Overijssel? Neem dan eens contact op met 038 Woningontruiming. Wij zijn gevestigd in Zwolle, maar zijn actief in heel Nederland en kunnen u dus ook helpen met woningontruiming in Overijssel. Wij ontruimen uw woning op een professionele wijze en u hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken wanneer u kiest voor 038 Woningontruiming. Wij zijn werkzaam in heel Nederland: Overijssel, ZwolleMeppelApeldoornUtrechtHilversumAlmelo, Hengelo, Enschede en Amsterdam.

woningontruiming overijssel
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Overijssel voor een goed doel

Vaak blijven er na een woningontruiming in Overijssel ook spullen over waar u niks meer mee wilt of kan of die geen emotionele waarde hebben. Wij werken dan ook samen met verschillende goede doelen, want het is zonde om deze spullen weg te gooien wanneer iemand anders er wel iets aan heeft, vindt u ook niet? Wij werken dan ook samen met onder andere:

  • Leger des Heils
  • Kadera
  • Stichting het vergeten kind

Natuurlijk doneren we de spullen alleen in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met spullen die u anders toch zou weggooien? Meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Over 038 Woningontruiming

Ons team bestaat uit louter professionals die u op de juiste wijze bij staan en helpen bij iedere woningontruiming. Bij ons staat persoonlijk contact op nummer een, wij begrijpen namelijk dat een woningontruiming een emotionele ervaring kan zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon die uw belangen behartigd. Naast woningontruimingen in Overijssel leveren wij nog veel meer diensten door heel Nederland. Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Bel dan vandaag nog en vraag een gratis offerte aan!

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u een gratis offerte aanvragen voor een woningontruiming in Overijssel? Bel dan vandaag nog 06-81658360. Wij helpen u graag bij iedere woningontruiming in Overijssel maar ook elders in Nederland!

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming
Woningontruiming Zwolle
Woningontruiming
gebruikte meubels verkopen aan inboedel opkoper voor goed doel

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen