Woningontruiming Wezep

Zoekt u iemand die een woningontruiming in Wezep verzorgt? Bijvoorbeeld omdat u iemand bent verloren en u nu de zware taak van een woningontruiming op u moet nemen? 038 Woningontruiming staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en we begeleiden u tijdens het gehele proces.

Heeft u een woningontruimer in Wezep nodig? Vraag dan een offerte bij ons aan of neem contact met ons op via onderstaande knoppen.

Woningontruiming in Wezep
 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen

038 Woningontruiming Wezep: van alle markten thuis

Naast woningontruiming in Wezep bieden wij ook nog veel andere verschillende diensten aan. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

 • Woningontruiming (ook spoed 24-uurs service)
 • (Senioren)verhuizing
 • Inboedel opkopen
 • Opslag
 • Vloerverwijdering (vloerbedekking) in uw woning
 • Schoonmaak in uw woning
 • Boedelruiming
 • Wiet- en hennepplantage ontruimen
 • Vervuilde woning ontruimen
 • Garagebox, bergingen en zolders ontruimen
 • Verhuizingen

Zorgplan

Wanneer een gedwongen woningontruiming in Wezep nodig is, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare, is dat voor nabestaanden zwaar. Dat kunnen wij ons erg goed voorstellen, daarom hebben wij een zorgplan opgesteld om u zoveel mogelijk te ontzien in deze emotionele tijd. Wanneer er voorwerpen zijn waar u een emotionele binding mee heeft, kunt u dit gerust bij ons aangeven voor of tijdens de woningontruiming. Wij zorgen er dan voor dat het op de juiste plek terechtkomt, opgeslagen wordt of gedoneerd wordt. U kunt zelf aangeven waar uw voorkeur ligt.

Hoe gaan wij te werk tijdens een woningontruiming?

Wanneer onze professionele boedelruimers een woning ontruimen in Wezep, gaan we zeer secuur te werk. Wij werken hard en leveren de woning bezemschoon op. Wanneer mensen hun huurhuis verlaten moet het huurhuis vaak op een bepaalde manier worden achtergelaten. Daarom kunnen wij, als u dat wilt, tijdens de woningontruiming de woning behangvrij maken, gaten vullen en stroomdraden voorzien van kroonsteentjes. Als u onze diensten zou willen combineren is dat voor ons geen probleem, daar kunt u gerust om vragen. We werken met professionele materialen zodat we uw woning snel en efficiënt kunnen ontruimen. Dit doen wij discreet en professioneel.

Omdat er na een woningontruiming vaak kleding of spullen achterblijven waar de klant niks meer mee kan, werken wij samen met een aantal goede doelen. Wij doneren de spullen waar anderen nog wat aan kunnen hebben aan goede doelen als Het Leger des Heils, vrouwenopvangen (zoals Kadera) en Stichting Het Vergeten Kind.

Inboedel opkopers

Naast boedelruimers in Wezep kunt u bij ons tijdens een woningontruiming ook vragen om inboedel opkopers. 038 Woningontruiming heeft namelijk ook al veel ervaring met het opkopen van inboedels. Als u spullen wilt verkopen en in de hectische tijd van een woningontruiming of een verhuizing zit, kan het tijdrovend zijn om een koper te vinden. Juist daarom hebben wij ook inboedel opkopers in dienst, daarmee nemen we uw extra zorgen uit handen. De spullen die wij niet kunnen verkopen maar die nog wel te gebruiken zijn, geven wij aan het goede doel.

De voordelen van 038 Woningontruiming in Wezep

 • Persoonlijk contact: wij wijzen u één vast contactpersoon toe die uw belangen behartigt. Een woningontruiming kan als zeer emotioneel worden ervaren door de betrokkenen, daarom vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk.
 • Gratis offerte: een offerte bij 038 Woningontruiming in Wezep is gratis en vrijblijvend.
 • Recycling: de goederen die wij niet kunnen verkopen na een woningontruiming en niet aan goede doelen kunnen schenken, worden door ons zoveel mogelijk gescheiden gerecycled.
woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Over ons
spoedopruiming
huurhuis opleveren na overlijden
gebruikte meubels verkopen aan inboedel opkoper voor goed doel

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen