Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming in Friesland

Zoekt u hulp bij woningontruiming in Friesland? Het kan zijn dat u ons wilt inschakelen na het overlijden van een familielid of omdat u om een andere reden met spoed een woningontruiming in Friesland moet regelen. Wij zijn 038 Woningontruiming en staan voor u klaar. Het is onze specialiteit om een woning op efficiënte wijze te ontruimen.

Buiten dat de woning leeg wordt opgeleverd, zorgen onze ervaren ontruimers er ook voor dat de woning of het kantoorpand bezemschoon achtergelaten wordt. Wij werken altijd op professionele en efficiënte wijze, waarbij we ook rekening houden met begrip. Een woningontruiming kan een emotionele ervaring zijn. U krijgt bij ons altijd een vaste contactpersoon waar u terecht kunt met vragen.

Offerte aanvragen
IMG-20201112-WA0004

Bekijk hier de voor en na foto's

20201013_082043
20201015_131428
20201006_141606
20201007_161253
20201013_082151
20201015_131613
20201013_082219
20201015_131642
previous arrow
next arrow

Professionele woningontruiming in Friesland

 • Gratis offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Medewerkers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Friesland;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen.

U kunt gelijk een offerte aanvragen via onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 06-81658360.

De werkwijze bij huisontruiming in Friesland

Het is ons doel om een woningontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij begrijpen dat het een emotionele gebeurtenis is, daarom houden wij altijd rekening met uw wensen. Als eerste komen wij bij de locatie kijken om een inschatting te maken van de werkzaamheden en de kosten. Hierop baseren wij de gratis offerte, die u binnen 24 uur ontvangt. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, wordt de ontruiming van het huis of kantoor ingepland.

Indien er nog kostbare spullen in het pand zijn die u wilt bewaren, kunt u een lijst opstellen van deze items. Wij zullen ze verzamelen en netjes opbergen. In overleg met u wordt de rest van de inboedel gedoneerd aan een van de goede doelen waar wij mee samenwerken. Op deze manier verwerken we de overgebleven meubels op een duurzame manier.

20190419_161435
Woningontruiming Assen

Wij staan u bij

Ons team bestaat uit professionals die ervaren zijn in het ontruimen van woningen en kantoorpanden. Wij zijn pas tevreden zodra u dat ook bent. Indien u dat wenst, kunt u ons ook inschakelen voor de verwijdering van vloeren en het schoonmaken van woningen. Seniorenverhuizingen is ook onderdeel van ons dienstenpakket. Bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Schakel ons direct in

U kunt ons vandaag nog inschakelen voor huisontruiming in Friesland. Het aanvragen van een offerte gaat zeer eenvoudig via onze website. Hebt u nog vragen over de woningontruiming in Friesland of over ons als ontruimingsbedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-81658360. Wij zijn werkzaam in heel Nederland, u kunt ons ook in bijvoorbeeld Apeldoorn of Enschede inschakelen voor woningontruiming.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

038 Woningontruiming is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis- of bedrijfsruimte. Waarvoor kunt u ons inschakelen?

 • Woningontruiming (ook spoed)
 • Verhuizingen
 • Vloerverwijdering
 • Wietplantage ontruimen
 • Garageboxen/bergingen ontruimen
 • Zolders ontruimen

U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het ontruimen van uw woning/pand?

De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van bijvoorbeeld de omvang van de opdracht en de middelen die nodig zijn om de opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen om een prijsindicatie te ontvangen voor uw specifieke opdracht. Niet zeker of 038 Woningontruiming u van dienst kan zijn? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Heeft u een spoedopdracht?

Ook voor spoedopdrachten kunt u 038 Woningontruiming inschakelen. In dit geval kunt u het best direct bellen met 06-81658360.

Waarom kiezen voor 038 Woningontruiming?

Waarom 038 Woningontruiming voor uw ontruiming/verhuizing?

 • U krijgt één vast contactpersoon
 • Professionele service
 • U ontvangt binnen 24 uur een offerte
 • Wij houden van transparant zakendoen, geen verrassingen achteraf
 • Wij werken samen met goede doelen

 

/