Woningontruiming in Zutphen

Op zoek naar een specialist in woningontruiming in Zutphen of omgeving? Dan bent u bij 038 Woningontruiming aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in Nederland als het gaat om het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Onze ervaren medewerkers begeleiden u stap voor stap in het gehele proces bij het leeghalen van een woning. Wij hanteren een snelle, nette en efficiënte werkwijze en ontruimen uw woning of pand op vakkundige wijze – om wat voor reden dit ook moet gebeuren.

Wilt u graag een woning in Zutphen (of omgeving) laten ontruimen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 • Professionele woningontruiming
 • Offerte binnen 24 uur
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Samenwerking met goede doelen
Over ons

Wat houdt een woningontruiming in Zutphen precies in?

Met de term woningontruiming bedoelen we simpelweg de verhuizing van alle spullen uit een woning. Zo’n ontruiming is in veel verschillende situaties nodig of zelfs noodzakelijk. Bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare, bij een verhuizing of na de ontruiming van een wietplantage. In sommige gevallen is een huisontruiming een emotionele gebeurtenis, omdat het vaak gaat om de spullen van een dierbare die overleden is. Het leeghalen van uw pand kan ook heel praktisch zijn, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen en u alle oude spullen wilt achterlaten. Woningontruiming wordt dan ook vaak gedaan door een professional die ervaring heeft met het ontruimen van woningen. Woningontruiming is niet altijd makkelijk, maar het is wel belangrijk om de woning schoon te maken en opgeruimd achter te laten. Huisontruiming kan helpen om de woning klaar te maken voor een nieuwe bewoner.

De voordelen van een specialist inschakelen

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom het verstandig is om een woningontruimer in te huren. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om een woning waar iemand is overleden of een bedrijfspand dat leeggehaald moet worden. De belangrijkste redenen om woningontruiming Zutphen uit te besteden aan professionals zijn:

 • U bespaart veel tijd
 • U hoeft geen zware items te tillen
 • Professionals werken snel en gestructureerd
 • U hoeft niet na te denken waar de inboedel heen moet
 • Eventueel herstelwerk kan soms ook door ons worden geregeld
 • Vaak kan een woning in 1 dag worden leeggehaald

Zelf doen? Houd rekening met de kosten, de benodigde tijd en het afval

Ontruiming van een woning in Zutphen zelf doen? Houd dan wel rekening met de regels van de gemeente voor dergelijke afval. Niet alle gemeente accepteren bouw en sloopafval. Er zullen mogelijkheden zijn om het afval op te laten halen door de gemeentedienst. Dit kost wel geld en tijd. Een andere optie is om een container te plaatsen voor het huis dat u gaat ontruimen.

Woningontruiming in Zwolle
Woningontruiming
Woningontruiming

In deze situaties kunnen wij u verder helpen

Elke ontruiming is anders. Er zijn namelijk tal van redenen waarom uw woning of pand ontruimd moet worden. Wij kunnen u in nagenoeg elk geval bijstaan. Een overzicht van situaties waarin wij vaak in de arm worden genomen:

1. Woningontruiming na overlijden dierbare

Bent u een dierbare verloren? Er staat nu veel op u te wachten, waaronder de zware taak om de woning leeg te halen. Bij een huisontruiming na overlijden kunt u er namelijk voor kiezen om dit zelf aan te pakken. U zult allemaal spullen tegenkomen die herinneringen kunnen ophalen. Dit kan erg pijnlijk zijn. Waarschijnlijk wilt u ook alles bewaren, maar daar heeft u helemaal geen ruimte voor.

Ziet u het allemaal niet zitten om alles zelf aan te pakken? Schakel dan onze hulp in voor woningontruiming Zutphen. Wij staan voor u klaar en u hoeft niets te doen. Onze deskundige woningontruimers weten precies wat ze moeten doen met deze spullen. Zo krijgen veel spullen een tweede leven doordat ze naar goede doelen gaan zoals Het Leger Des Heils. En ook belangrijk: alles is op tijd klaar. Dat is wel zo’n fijn idee.

Begripvol en persoonlijk te werk

Wij snappen als geen ander dat dergelijke situaties lastig zijn en veel van u vragen. Onze mensen gaan daarom begripvol en persoonlijk te werk. Hierbij staan persoonlijk contact en uw wensen centraal. Wij respecteren uw situatie en gaan begripvol en discreet te werk.

2. Ontruiming bij (gedwongen) verhuizing of faillissement

Natuurlijk zijn wij ook in te schakelen voor ‘gewone’ woningontruimingen of ontruimingen van bedrijfspanden, bijvoorbeeld bij een verhuizing of faillissement. Wij maken een plan van aanpak, leggen dit u aan u voor en ga na uw akkoord voor u aan de slag. We halen de gehele woning leeg en verwijderen eventueel ook de vloerbedekking. Alle spullen worden netjes weggebracht en de woning of het pand wordt bezemschooon opgeleverd. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar.

3. Ook voor spoedgevallen

Spoedontruiming in Zutphen nodig? Ook dan kunt u ons inschakelen. In dat geval zorgen we ervoor dat de woning of het pand binnen 24 uur volledig ontruimd is. Meer weten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bij haast doet u dit het beste telefonisch.

038Woningontruiming

De voordelen van 038 Woningontruiming

Voor professionele woningontruiming kunt u bij ons terecht! Bij een huisontruiming gaat het vaak om een persoonlijke inboedel waar met respect omgegaan moet worden. Wij weten als geen ander dat hier emotionele situaties kunnen ontstaan, maar ook dat elke situatie anders is. Wij luisteren naar u en nemen uw zware lasten uit handen als het gaat om het leeghalen van een woning. Andere voordelen van 038 Woningontruiming zijn:

 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Snelle en nette werkwijze
 • Medewerkers met jarenlange ervaring
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen
 • Professionele pand- of woningontruiming in Zutphen
 • Werkzaam in heel Nederland, waaronder in Deventer en Apeldoorn
 • Samenwerking met goede doelen

Breed pakket aan diensten

Naast het ontruimen van huizen bieden wij ook andere diensten aan. U kunt op ons rekenen bij verschillende omstandigheden.

 • Het ontruimen van woningen, appartementen, garageboxen, bergingen en zolders
 • Senioren verhuizing
 • Wietplantage – Hennepplantage ontruimen
 • Spoedontruiming (een 24 uursservice)
 • Inboedel opkopen en opslaan in Zutphen
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren
038 woningontruiming in Overijssel

Woningontruiming nodig? Contact 038 Woningontruiming Zutphen

Bent u op zoek naar professionele hulp bij een woningontruiming in Zutphen? 038 Woningontruiming staat voor u klaar! Wij zorgen voor een bezemschoon huis, ook in spoedsituaties. Wij snappen dat dit een emotionele of lastige klus kan zijn en daarom werken wij respectvol en heeft u een vast aanspreekpunt. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Door deze offerte krijgt u inzicht in de kosten van uw ontruiming. Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons het beste bereiken via whatsapp.

Wij zijn ook actief in andere regio’s, waaronder plaatsen in de omgeving van Zutphen. Denk hierbij aan ApeldoornZwolle en Deventer. Onze ontruimers komen in heel Nederland om woningen en bedrijfspanden te ontruimen.

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een woningontruiming?

Wij werken volgens een vaste methode:

Voorbereiding:

 1. Bezoek aan de woning of het pand.
 2. Op basis van onze bevindingen / inventarisatie stellen we een offerte op.
 3. Na uw akkoord plannen we de ontruiming in.
 4. Indien van toepassing stellen we een persoonlijk zorgplan op.

De woningontruiming zelf:

 1. We verzamelen uw kostbare spullen en bergen deze op.
 2. Verder halen we uw gehele woning leeg.
 3. Zo nodig verwijderen we ook de vloerbedekking.

Nazorg:

 1. We leveren de woning / het pand bezemschoon op.
 2. Spullen die u niet meer nodig heeft doneren we, of verweven we op een duurzame manier.

Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of een vraag stellen.

Wat kost het om een huis leeg te halen?

Hoeveel het kost om uw huis of woning leeg te halen hangt af van de specifiek opdracht. De kosten hangen bijvoorbeeld af van hoe groot het huis is, hoeveel spullen er zijn en hoeveel middelen en mensen we nodig hebben om de opdracht uit te voeren. Gelukkig kunt u eenvoudig een offerte aanvragen – zo krijgt u een goed idee van de kosten.

Wanneer schakelt u woningontruiming in?

Woningontruiming inschakelen kan om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat een geliefde overleden is en dat haar of zijn woning ontruimd dient te worden, een familielid naar een verpleeghuis verhuist of dat iemand gedwongen uit huis moet, bijvoorbeeld bij een huurachterstand. Ook voor bedrijven zijn er diverse situaties waarin u er verstandig aan doet om woningontruiming in te schakelen, bijvoorbeeld bij een (gedwongen) verhuizing of faillissement. 

Wat doet u als eerst bij een woningontruiming?

De eerste stap in elke woningontruiming is inventariseren. Door te achterhalen hoeveel en welke spullen er allemaal in de woning staan, kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de ontruiming en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie. Voor u is het vooral van belang om te inventariseren welke spullen wel of niet behouden moeten worden.

/
Offerte aanvragen