Tweedehands meubels verkopen aan inboedel opkoper?

Wil je tweedehands meubels verkopen aan een inboedel opkoper? Dat is in veel gevallen een een goed idee, bijvoorbeeld als je de zolder opruimt, gaat verhuizen of je interieur een make over geeft. Door je tweedehands meubels en andere spullen te verkopen aan een inboedel opkoper ben je namelijk snel van de meubels af en hou je er ook nog eens een zakcentje aan over.

Wil je zo snel mogelijk je gebruikte, vintage of antieke meubels laten opkopen? Vraag dan direct een offerte aan!

Geef je gebruikte meubels een tweede leven

Meubels zo maar bij het grofvuil zetten of naar de stort brengen is zonde, helemaal als ze nog in goede staat verkeren. Daarom doe je er verstandig aan ze een tweede leven te geven. De gebruikte meubels op Marktplaats zetten is een optie, maar brengt vaak veel gedoe met zich mee. Ze inleveren bij de kringloop kan natuurlijk ook, maar hier hou je zelf uiteindelijk weinig aan over. Door de meubels door te verkopen aan een inboedel verkoper combineer je het beste van deze twee opties, namelijk het gemak én de opbrengst. Een opkoper van oude, gebruikte meubels, zoals 038 Woningontruiming, taxeert de desbetreffende meubels eerlijk, koopt ze over en neemt ze vervolgens mee. Dit is snel, praktisch en levert je wat op.

Zo gaat een inboedel opkoper te werk

”Hoe werkt dat eigenlijk, mijn gebruikte meubels of inboedel laten opkopen?” Heel simpel. Eerst neem je natuurlijk contact met ons op, waarop wij een afspraak inplannen om de meubels of inboedel te taxeren. Zodra je akkoord bent met de prijs nemen wij je de desbetreffende meubelstukken van de hand en nemen wij deze mee. Vervolgens slaan we de meubels, verkopen wij ze door of recyclen we ze.

In samenwerking met goede doelen

Niet alle gebruikte meubels die wij als opkoper overnemen zijn geschikt om te verkopen. Ook dan maken wij er zaak van om zo min mogelijk weg te gooien – veel liever maken wij mensen blij met deze meubelstukken. Om deze reden werken wij samen met uiteenlopende goede doelen, zoals het Leger Des Heils, Kadera en Stichting Het Vergeten Kind. Op deze manier weten we voor de onverkochte spullen toch een mooie bestemming te vinden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zorgen wij ervoor dat de meubelstukken netjes worden gerecycled.

gebruikte meubels verkopen aan inboedel opkoper voor goed doel

Tweedehands meubels verkopen tijdens een verhuizing of woningontruiming?

We zien het maar al te vaak: mensen die tijdens hun verhuizing hun halve inboedel van de hand willen doen. Bijvoorbeeld omdat ze kleiner gaan wonen of omdat ze nieuwe meubels hebben aangeschaft. Ook helpen we regelmatig mensen die andermans inboedel en tweedehands meubels verkopen na een overleden. Daarom combineren wij onze diensten als opkoper van tweedehands meubels met ons werk als woningontruimer en verhuizer. Op deze manier leveren we altijd een maatwerk oplossing, ongeacht of je nu ‘alleen’ je gebruikte meubilair wilt laten opkopen of, naast het opkopen van je gebruikte meubels, ook je woning wilt laten ontruimen.

038 Woningontruiming: dé opkoper van tweedehands meubels

Wij zijn 038 Woningontruiming, de specialist op gebied van woningontruiming en inboedel inkoop in Overijssel, Groningen, Flevoland, Gelderland, Drenthe en Friesland. Je kunt bij ons terecht voor een veelvoud aan diensten, van het verkopen van vintage, tweedehands meubelen tot het ontruimen van garageboxen en van het schoonmaken van woningen tot het ontruimen van hennepplantages. Ook zijn wij actief als opkopers van antieke, gebruikte meubels in de omgeving van Zwolle, Kampen, Zutphen, Groning, Enschede, Heerenveen, Leeuwen, Emmen en Assen.

  • Gratis offerte binnen 24 uur;
  • Snelle en nette werkwijze;
  • Medewerkers met jarenlange ervaring;
  • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de meubelinkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen;
  • Professionele woningontruiming in de regio Apeldoorn;
  • Werkzaam in heel Nederland;
  • Samenwerking met goede doelen.

Ontdek de mogelijkheden en vraag een offerte aan

Wil je je tweedehands meubels door ons laten opkopen? Vraag dan direct een offerte aan! Heb je nog vragen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op 06-81 675 83 60.