Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Woningontruiming

Of u nu een naaste bent verloren of om een andere reden een woning moet laten ontruimen. Een woningontruiming kan een emotionele ervaring zijn, daarom staan de professionals van 038 Woningontruiming u altijd bij met een persoonlijk aanspreekpunt. Wij begeleiden u persoonlijk bij iedere stap in het proces. Wij denken graag met u mee, zodat de woningontruiming aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over onze werkwijze of hoe wij u kunnen helpen bij een woningontruiming? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Over 038 Woningontruiming

Bij ons werken enkel professionals die u graag persoonlijk bij staan bij iedere woningontruiming. Bij ons staat persoonlijk contact op nummer een, wij begrijpen namelijk dat een woningontruiming een emotionele ervaring kan zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon die uw belangen behartigd. Wij bieden naast woningontruimingen nog veel meer diensten door heel Nederland, weten welke diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Woningontruiming voor een goed doel

Vaak blijven er bij woningontruimingen ook spullen over die u niet wilt bewaren. Het is natuurlijk zonde om deze spullen weg te gooien wanneer u hier iemand anders wel blij mee kan maken. Om deze spullen toch nog een goede bestemming te geven werken wij samen met verschillende goede doelen, waaronder:

  • Leger des Heils
  • Kadera
  • Stichting het vergeten kind

Natuurlijk doneren we de spullen alleen in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met spullen die u anders toch zou weggooien? Meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Samenwerking met goede doelen
Lege woning

Vraag een gratis offerte aan!

Wilt u ons laten helpen bij een woningontruiming? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 06-81658360 of door ons een bericht te sturen. Wij maken altijd eerst een gratis offerte voor u!

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Woningen aan het kanaal inboedel overkopen Overijssel
/
Offerte aanvragen