Woningontruiming

Of u nu een naaste bent verloren of om een andere reden een woning moet laten ontruimen. Een woningontruiming kan een emotionele ervaring zijn, daarom staan de professionals van 038 Woningontruiming u altijd bij met een persoonlijk aanspreekpunt. Wij begeleiden u persoonlijk bij iedere stap in het proces. Wij denken graag met u mee, zodat de woningontruiming aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over onze werkwijze of hoe wij u kunnen helpen bij een woningontruiming? Neem dan gerust contact met ons op!

Woningontruiming
  • Professionele woningontruiming
  • Offerte binnen 24 uur
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Samenwerking met goede doelen

Over 038 Woningontruiming

Bij ons werken enkel professionals die u graag persoonlijk bij staan bij iedere woningontruiming. Bij ons staat persoonlijk contact op nummer een, wij begrijpen namelijk dat een woningontruiming een emotionele ervaring kan zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon die uw belangen behartigd. Wij bieden naast woningontruimingen nog veel meer diensten door heel Nederland, weten welke diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!>

Woningontruiming voor een goed doel

Vaak blijven er bij woningontruimingen ook spullen over die u niet wilt bewaren. Het is natuurlijk zonde om deze spullen weg te gooien wanneer u hier iemand anders wel blij mee kan maken. Om deze spullen toch nog een goede bestemming te geven werken wij samen met verschillende goede doelen, waaronder:

  • Leger des Heils
  • Kadera
  • Stichting het vergeten kind

Natuurlijk doneren we de spullen alleen in goed overleg met u. Maar hoe fijn is het om een ander blij te maken met spullen die u anders toch zou weggooien? Meer weten over onze samenwerking met de diverse goede doelen? Neem dan contact met ons op.

Vraag een gratis offerte aan!

Wilt u ons laten helpen bij een woningontruiming? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 06-81658360 of door ons een bericht te sturen. Wij maken altijd eerst een gratis offerte voor u!

Woningontruiming

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op WhatsApp ons!

Woningontruiming Amsterdam
woningontruiming
woningontruiming in Dronten
gebruikte meubels verkopen aan inboedel opkoper voor goed doel

Samenwerking met goede doelen

Wanneer wij een woningontruiming doen merken wij dat er altijd spullen overblijven. Of deze spullen nu geen emotionele waarde voor u hebben of wanneer u hier gewoonweg niks mee wil of kan. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen om deze spullen alsnog een goede bestemming te geven. Zijn er toch spullen die ook niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling om aan een beter milieu bij te dragen.

/
Offerte aanvragen