Professionele woningontruimingProfessionele woningontruiming

Offerte aanvragenOfferte binnen 24 uur

Werkzaam in heel Nederland Werkzaam in heel Nederland

Samenwerking met goede doelen Samenwerking met goede doelen

Inboedels leegmaken

In combinatie met woningontruiming

Moet u een of meerdere inboedels leegmaken en zoekt u hier een echte professional voor? Neem dan vandaag nog contact op met 038 Woningontruiming! Wij zijn gespecialiseerd in het leegmaken van inboedels. Wij helpen u dan ook op een professionele wijze met een professioneel team verschillende inboedels leeg te maken. Wij zijn gevestigd in Zwolle maar opereren door heel Nederland, waar de inboedel zich dus ook bevind, wij maken hem leeg!

Offerte aanvragen
Straat in Nederland
Lege woning

Wij doen nog meer dan inboedels leegmaken

Wij van 038 Woningontruiming leveren een breed pakket aan diensten door heel Nederland. Naast inboedels leegmaken, het opkopen van inboedels en het opslaan hiervan bieden wij ook de volgende diensten:

  • Woningontruiming (ook spoed 24-uurs service)
  • (Senioren) verhuizing
  • Inboedel opkopen
  • Opslag
  • Vloerverwijdering
  • Schoonmaak
  • Boedelruiming
  • Wiet- en Hennepplantage ontruiming
  • Vervuilde woningen ontruimen

Volledige ontzorging

Door onze brede variëteit aan diensten kunt u altijd bij ons terecht wanneer u een woning of andere ruimte wilt laten ontruimen. Zelf kunt u dan kiezen om de inboedel door ons te laten opkopen of dat u deze wilt verhuizen of opslaan. Ook bij het opleveren van huuraccommodaties helpen wij u graag bij de oplevering hiervan met het verwijderen van bijvoorbeeld het behang en de vloerbedekking.

Logo 038 Woningontruiming

5/5
Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.
5/5
Aanwinst voor Stadshagen
5/5
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen
4/5
Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.
5/5
22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!
5/5
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!
5/5
Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa
5/5
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

Samenwerking met goede doelen

Goede doelen

Bij het leegmaken van inboedels blijven er vaak spullen over waar meer niks mee gedaan gaan worden, weggooien zou u zeggen? Nee wij niet! Wij werken namelijk samen met verschillende goede doelen om deze spullen toch nog een bestemming te geven. Zijn er toch nog spullen over die niet kunnen worden gedoneerd? Dan zorgen wij voor professionele recycling, zo dragen we bij aan een beter milieu.

Neem contact met ons op

Wilt u dus een of meerdere inboedels leegmaken en zoekt u een echte professional om u hiermee van dienst te zijn? Neem dan vandaag nog contact op met 038 Woningontruiming! U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer: 06-81658360.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
/
Offerte aanvragen