Hoe gaat een woningontruiming?

Bij een woningontruiming wordt, zoals het woord al zegt, een woning ontruimd. Echter komt hier een hele werkwijze bij kijken. Het is altijd bevorderlijk als de ontruiming zo spoedig mogelijk verloopt, zodat dit hoofdstuk voor u snel afgesloten kan worden. Maar hoe gaat een woningontruiming nou precies in zijn werk?

De werkwijze bij een woningontruiming

Als u kiest voor woningontruiming door 038 Woningontruiming, wordt er altijd een vaste werkwijze gehanteerd. Op deze manier weet u zelf precies waar u aan toe bent, waardoor de ontruiming soepel kan verlopen. Eerst wordt de locatie altijd bekeken, zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Zodra u daar akkoord mee bent, wordt de woningontruiming ingepland.

Woningontruiming bij een huurder

Indien het om een gedwongen woningontruiming bij een huurder gaat, is de werkwijze iets anders. Het gaat dan om een uitzetting van de woning. Dit gebeurt door een deurwaarder, samen met de politie, een slotenmaker en eventueel een verhuis- of ontruimingsbedrijf. Zij gaan naar de woning waar de huurder per direct uit de woning wordt gezet, en de woning leeggehaald wordt. Alle kosten voor deze ontruiming zijn voor de rekening van de huurder.

038 Woningontruiming staat voor u klaar

Wat de reden ook is voor de woningontruiming, 038 Woningontruiming staat voor u klaar om u van dienst te zijn. Via de website kunt u direct contact opnemen, waarna de procedure voor een woningontruiming gestart wordt. Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en werken met goede doelen waardoor de meubels die over blijven weer goed terecht komen.

Lees ook: Woningontruiming in Almelo, Woningontruiming in Hattem, Woningontruiming in Groningen, Woningontruiming in Assen