Menno

5/5 Menno Ik ben zeer goed en professioneel geholpen door dit bedrijf. Ze doen hun werk uitstekend, snel en denken actief mee met de klant. Top bedrijf en hartelijk bedankt voor de snelle actie.

André Kamphuis

5/5 André Kamphuis Bij de ontruiming van het ouderlijk huis ben ik helemaal ontzorgd, ze hebben meer gedaan dan afgesproken. Bovendien prettig contact en altijd bereikbaa

Hans van den Oever

5/5 Hans van den Oever Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijk en professioneel! Alles correct volgens afspraak en echt door hen geholpen! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan!

Henk Sprukkelhorst

5/5 Henk Sprukkelhorst 22 oktober 2020 verhuizing in Almelo van mijn broer en vriendin van woning naar verzorgingshuis met aansluitend opruimen en schoonmaken van de woning. Megaklus! Alles in 1 dag geregeld! Super tevreden! Zeer professioneel!

Jan Kreulen

4/5 Jan Kreulen Prima bedrijf, komen afspraken na en de ontruiming van de woning is goed en volgens afspraak gedaan. Prettige en snelle communicatie.

Karin van Oudheusden

5/5 Karin van Oudheusden Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en zeer snelle communicatie. Het huis leegruimen en alles wat daarbij kwam kijken volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Zeer aan te bevelen

Petra Streuper

5/5 Petra Streuper Super georganiseerd, komen hun woorden na. Erg tevreden over het eind resultaat.